• Noya

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nem könnyű elérni telefonon, de, ha eléred, nagyon segítőkész a randi időpontjának egyeztetése ügyében.
  • Megközelítés:

    Könnyen megközelíthető helyen van a Váci úton, metro- és buszmegálló is nagyon közel van. Én kocsival érkeztem, parkolás megoldható, nappal könnyebb, este azért keresgélni kell. Nappal fizetős a parkolás a környéken.
  • Helyszín:

    Felújított panelház egyik emeletén takaros kis lakás. Szépen, a célnak megfelelően berendezve. Mindenhol tisztaság és rend. A fürdő nem óriási, de a célnak tökéletes, friss, puha törülköző, rengeteg féle tusfürdő és természetesen szájvíz is van.
  • Lány külseje:

    A képek nem adják vissza, amit valójában kapsz, Noya élőben még csodásabb. Teste edzésekkel jól karbantartott, tekintete egy vadmacskáé, izgatóan húsos szája van.
  • Action:

    Csak egy franciára érkeztem. Érkezésem után az előszobában megváltam kabátomtól és cipőmtől, majd bekísért a szobába. Hellyel kínált, és közben folyamatosan beszélgettünk. Közben kaptam egy friss, puha, illatos törcsit, levetkőztem és elkísért a fürdőig. Vízzel, üdítővel kínált, ami visszaérkezésemkor már a szobában várt. Visszatértemkor az ágyon helyezkedtem el. Nagyon kényelmes, óriási ágya van, nagy méretű puha háttámlával, aminek én igen jó szolgálatát vettem. Csókkal indítottunk, majd haladt szépen lefelé, simogatott, nyalogatott. Közben néha fel, fel nézett a szemembe, a tekintetében benne volt, hogy nagyon ki fog végezni. Amire a farkamhoz ért, már keményen vártam, és innentől elvesztem. Elképesztően jól franciázik, vadul, pornósan, nyalogatja, szopja, tövig nyeli, majd a golyókkal foglakozik, és vissza a torkára. A kényszerfranciát gyakorlatilag magának csinálja, de oda is lehet nyomni a fejét, nem kényeskedik, persze azért én ezt ésszerű határok közt tartottam. Hangot is adtam neki, hogy már bánom, hogy nem 1 órára jöttem, legközelebb biztosan legalább 1 órára érkezek. Ekkor kajánul rám nézett és megkérdezte, hogy ugye akkor majd a seggét is megdugom. Amire vadul helyeseltem, mert nagyon kívánatos popsija van. Ismét bekapta tövig, és nem volt megállás, folyt a nyála, szívta, nyelte, nem is bírtam már sokáig, és a szájába élveztem, aminek minden cseppjét eltüntette. Papírtörlővel és nedves törlővel is kínált. Ezután még egy nagyon jót beszélgettünk, jó partner, sok mindenről lehet vele beszélgetni.
  • Elszámolás:

    Nagyon korrekt. A végén rendeztem, a szekrényre helyeztem. Nagyon diszkréten kezeli a dolgot, nem esett szó róla.
  • Összkép:

    Nagyon ajánlott, akinek bejön a vadabb pornós sztori. Én még biztosan visszatérek, nem is egyszer, csak hosszabb időre, mert csak egy francia nem elég Noyából.
Happy Massage