• Vanda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon többször hívtam mire beszélni tudtunk.Kedvesen tájékoztatót mindenről.
  • Megközelítés:

    Esti idő pont lévén a parkolás nehézkes szinte csak örökölni lehet a közelben.Én is így jártam néhány kör után.Érdemesebb tehát idő előtt érkezni a parkolási nehézségek miatt és némi apróval is készülni mert itt este 8 ig kell gépezni! Bkv busz nem messze jár.
  • Helyszín:

    Régi építésű nagy polgári lakás szép tiszta tágas szobával nagy ágyal.Van nagy tükör is csak sajnos messze az ágytól. A helyiség amúgy dómina szeánszokra is alkalmas mert több fajta felszerelés is van hozzá. Fürdőben kád tiszta türcsi több tusfürdő.
  • Lány külseje:

    A képek azért feljavítottak de az összkép még mindig egy dögös sportos szexi milf feszes testtel. Egyedül a cicik nem olyan kerekek mint a képeken de az isteni mellbimbók még mindig tökéletesek.Haja vörös mint a képeken ,megérkezésemkor magassarkú ,combfix ,apró kis tanga és felül egy bőr szerű ruha volt rajta,melytől még szexibbnek nézett ki.
  • Action:

    Lightos erotikus dómina kinézetétől már álló farokkal feküdtem az ágyra.Vanda pedig a lábaim közé ült és egy gyengéd prosztatamasszázzsal indítót,melyet nagyon lassan és szakszerűen csinált nem kapkodott így a behatolás is csak több perc múlva történt és teljesen fájdalom mentes volt. Közben néha a farkam verte lassan visszafogottan ,nem arra ment,hogy minél előbb kicsapja. Később mikor már eléggé tágnak ítélt bedugót egy kis vékony vibrátort miközben tovább verte kőkemény farkam.A vége egy natúr francia lett melynek egy része szájba és szanaszét ment jó sok anyagot ki lövellve.Szünetben kicsit beszélgetünk majd levette a feleslegesnek ítélt ruha darabokat és így már csak a combfix és a magassarkú maradt rajta.Egy kicsit masszirozott majd nekem se kellet több és egyből a cicikel kezdtem foglalkozni klassz volt ahogy a hosszúkás bimbói szépen fel keményedtek. Később még egy kis natúr francia majd beöltöztetés de mielőtt neki kezdtünk volna még én is franciáztam neki egy kicsit minek hatására nedvesedet.Végül szemből kezdtünk és nem is váltogatunk pózokat csak a szép lábacskáit rakosgattuk ide oda míg nem végem is lett.
  • Elszámolás:

    Előre rendeztük a telefonban megbeszéltek szerint.Régi pesti átlag mely nem sok egy ilyen csodás testtel rendelkező csajszival történt óráért.
  • Összkép:

    Kedves csinos nő akinek a testét sok tini megirigyelné! Kár ,hogy nem egy igazi vadmacska mert az nagyon jól állna neki és szerintem már a tapasztalata is megvan hozzá. Az együtt létünk alatt azért végig érződött egy kis távolság tartás mely csak az utolsó pár percre illant el.
Happy Massage