• ALICE

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már többször voltam nála és eddig mindig sikerült gond nélkül időpontot egyeztetni, legtöbbször az általam tervezett időpontra.
  • Megközelítés:

    Én kocsival mentem, könnyű megtalálni, de szerintem a tömegközlekedés sem okoz problémát. A parkolás fizetős, erre érdemes odafigyelni, mire elsőre nem egyértelmű. Cserébe parkoló mindig van bőven.
  • Helyszín:

    Egy tízemeletes panel egyik lakása. Nem éri el egy új építésű lakás színvonalát, viszont amit e helyből ki lehetett hozni, azt Alice ki is hozta. Mindenhol diszkrét háttérvilágítás, mécsesek, titokzatos félhomály. A szoba nem túl nagy, de a célnak megfelel. Ágy, szék a ruhákat lerakni és hifi van benne. a higéniára nem lehet panasz. A fürdő is átlagos, kád és függöny kombó. Néhány tusfürdő, szájvíz. Nincs túl extrázva, de igazán nem is lehet belekötni.
  • Lány külseje:

    A képek nem adják igazán vissza azt, hogy milyen Alice. Ha az utcán találkozom vele, akkor átlagos lánynak látnám és lehet meg sem fordulnék utána. Van benne valami kislányos és elsőre szégyenlős benyomást kelt. Inkább valami ártatlan gazella benyomását kelti, amikor találkozol vele. Nagyon megragadt az a megfogalmazás, amit az egyik előttem ott járó írt róla: "nem egy playmate, de olyan erotikus kisugárzása van, ami hihetetlen". Ez szórol szóra igaz. Elsőre valóban szinte zavarban van, de mire visszaérek a tusolásból a szobában egy teljesen új lány vár. Szégyenlősségnek semmi nyoma és teljesen átadja magát a dolognak. Egyszerre érzem, hogy a barátnőm, abból viszont az a fajta, aki mindenre képes. Tudom, itt most nem a külsőről írok, de nem lehet figyelmen kívül hagyni, ahogyan ez a fajta lehengerlő kisugárzás felülírja azt, amit elsőre látok. Egyébként a külsőre sem lehet panasz. Szép vékony, sehol egy gramm zsír. Szőke puha haj, kedves arc, apró cicik. Finom, illatos borotvált punci.
  • Action:

    Ahogy beléptem a fürdés után a szobába, Alice teljesen átadja magát az élvezetnek. Finom csókolódzásba kezdett és már itt kimutatja, mennyire várja már a szeretkezést. A vad csókolódzás után lejjebb ereszkedett és elkezdett a szájával kényeztetni. Ezt nem szoktam írni, de ilyenben még nem volt részem. Hihetetlen érzéke van hozzá és teljesen tövig torokra is veszi. Nem kell megkérni, nem kell erőltetni, hiszen tudja magáról ő is, hogy ebben profi. Egyszerűen leírhatatlan, milyen jól csinálja, kötelező kipróbálni. Miután kicsit levegőhöz jutott szegény, úgy gondoltam neki is kijár egy kis kényeztetés, ezért a hátára fektettem és a számmal kényeztettem el, amit láthatóan díjazott. Finom, jó illatú, hajlékony és kimutatja, ha élvezi. Majd kissé feljebb csúsztam, gyorsan gumit rántottunk és csókolózás közben kerültem belé. Nem variáltam túl és végül így mentem el. Mindketten jelentős folyadékot veszítve és megizzadva feküdtünk és csevegtünk az óra végéig.
  • Elszámolás:

    Az elszámolás is teljesen korrekt. Első alkalommal előre kitettem.
  • Összkép:

    Ahogy írtam, ezt nem lehet igazán lefényképezni vagy leírni, hanem meg kell tapasztalni. Eddig még mindig megkaptam, amire vágytam és mindig elégedetten távoztam. Legyetek normálisak vele, megérdemli!
Happy Massage