• Dóri

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Három próbálkozás után sikerült elérnem. Telefont ő kezeli, kedvesen tájékoztat mindenről, és felhívja a figyelmet, hogy csak az van, ami a hirdetésben szerepel.
  • Megközelítés:

    Flóriánhoz közel, a lakótelep kellős közepén kell keresni. Parkolás nem gond, de fizetős, SMS-el viszont nem kell keresgetni a totemoszlopot. :) BKV járatok tömkelege a környéken, metró még nincs...
  • Helyszín:

    80-as évek beli standard panel lakás, egy viszonylag jó karban lévő házban. Fürdő is panel, azaz (nekem) kicsit kényelmetlen, de nem pancsolni mentem. Érzésem szerint egyedül voltunk, de nem kukkantottam be minden ajtó mögé. Egy biztos, zavaró zajok nem voltak, és nem kellett kikukucskálni, mielőtt a fürdőbe indultam.
  • Lány külseje:

    Csinos picike leányzó, feszes formás testtel. Sem nem plázacica, sem nem MILF. Az arckitakarás miatt nem kell aggódni, én bájosnak nevezném. Akinek a képek alapján megtetszik, nem fog csalódni, sőt!
  • Action:

    Első találkozásunk ellenére hamar összemelegedtünk, Dóri nagyon közvetlen stílusának köszönhetően. Tisztálkodás után kis beszélgetés, majd egymás simogatása közben lekerült mindkettőnkről minden zavaró textil (törölköző, bugyi, cicifix). Dórinak nagyon finom illatú és tapintású bőre van, a látványtól és a teste simogatásától már vigyázzban voltam. Nekem a csókolózás annyira nem hiányzott, de a natúr francia annál inkább - azonban mivel már a telefonban is jelezte, hogy még extraként sincs, így nyilván nem is kérdeztem rá. Szerencsére a punciját lehet nyalogatni, ami csodás élmény volt nekem. Rajta nem éreztem, hogy el tudna menni, ha tovább nyalnám, és a gumis francia engem sem repített volna az égbe, így kértem, forduljunk kutyusba, és a gyönyörű formás fenekének látványa és a kellemesen szoros puncijának együttese gyorsan meghozta az eredményt. Második menetre nem került sor, mivel elég sokáig játszottam a testével előjátékként, de az összebújós levezetést ne hagyja ki senki, maradjon rá idő!
  • Elszámolás:

    Szó nélkül előre elhelyeztem a megbeszélt - átlaghoz képest szolidabb mennyiségű rózsaszálat a szobában. Ennél több időt nem töltöttünk a találka ezen részével.
  • Összkép:

    Még szerencse, hogy nem vállal natúr franciát, mert akkor kénytelen lennék törzsvendéggé válni nála. Így is az egyik legjobb ilyen jellegű élményt kaptam tőle, és nem kizárt, hogy a fránya gumi ellenére időnként vissza-vissza térek hozzá.
Happy Massage