• NOÉMI

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Noémit reggel hívtam időpont egyeztetés miatt és sikeresen egyeztettünk is egy kora délutáni légyottra megfelelő órát.
  • Megközelítés:

    Mechwart ligetnél található a helyszín és így a megközelítése minden irányból könnyen lehetséges, parkolás kissé nehézkes és fizetős hétköznap, de vasárnap lévén könnyebben kivitelezhető. Én most a tömegközlekedést választottam, ami szintén nagyon egyszerűen adja magát hiszen a háztól nem messze áll meg a villamos.
  • Helyszín:

    Régi polgári ház, a lakás szépen berendezett több szobából álló létesítmény a célnak megfelelően kialakítva. Elegáns, szépen kivitelezett berendezés és bútorok, a szobában masszív masszázságy, elegáns és praktikus bőr ülőgarnitúra, ami sokféle hasznosításra alkalmas, mint ahogy azt későbbiekben le is teszteltem(tük). Fürdőszoba szintén elegáns, lakáshoz illő - tele tusfürdővel, és természetesen szájvíz is található.
  • Lány külseje:

    Noémi egy édes, aranyos, apró (158 cm) játékbaba, aki mellett még én is a 172 cm-es magasságommal daliásnak érezhettem magam. Játékbaba, aki él és mozog és a képeknek abszolút megfelelően néz ki, -szépséges hajzuhatag, csinos arcocska, gyönyörűséges, igéző szemek, karcsú, vékony, de ahol kell gömbölyödő testalkat, - izgató, tenyérbeillő és nagyon formás cicik, kívánatos, harapnivaló mellbimbókkal, karcsú derék és a képeken is jól látható nagyon formás, gömbölyű popsi, és azok a formás, édes lábak. Mint egy porcelánbaba, aki viszont ha megszólal egyből imádni fogod, mert olyan mintha ezer éve ismernéd csak régóta nem beszéltetek volna.
  • Erotikus masszázs:

    Szokásomhoz híven másfél órára jelentkeztem be mivel a számomra fontos orális kölcsönösség csak így érhető el. Noéminél is a másfél órás program része az egyszeri orális kényeztetés és a kölcsönösség, ahogy ezt a telefonban a programok ismertetése során el is mondja.
    Ahogy odaértem és beléptem az ajtón már tudtam, hogy nem a masszázsért jöttem elsősorban, Noémi az első pillanatban lenyűgözött játékbaba külsejével és amikor még mozogni és beszélni is kezdett akkor ez az érzés még csak fokozódott bennem. Bemutatkoztunk és üdvözöltük egymást illendő módon, átadtam az általam virág helyett hozott mogyorós csokit, de már egészen máshol járt az eszem, ahogy Noémit követve bevezetett a szobába. A felesleges ruhadarabok ledobálása után megkezdtük a közelebbi ismerkedést miután a fürdőszobába még nem tudtam elmenni a higiénés tevékenységek elvégzésére, ezért elkezdtem Noémi babát levetkőztetni és csodaszép cicijeit csókokkal kényeztettem és öleltem, simogattam ahogyan csak tudtam. Nagyon jól esett és úgy éreztem Noéminek sem volt ellenére. Közben felszabadult a fürdőszoba így hát ugyan nem szívesen hagytam abba a ténykedésemet, de elmentem gyorsan elvégezni a szükséges higiénés tevékenységeket.
  • Levezetés:

    Visszaérkezve, - miután nem tisztáztuk előre a menetrendet, önhatalmúlag Noémi babát ölbe kapva óvatosan elhelyeztem a masszázspadon és gyengéd, forró csókokkal kezdtem testét felfedezni. Először arcát, nyakát simogattam végig kezemmel, arcommal, csókjaimmal - csókra amúgy nincs lehetőség, bár azt én sem nagyon szoktam kérni - aztán tovább haladva testén eljutottam a csodálatosan gömbölyödő cicikhez, ahol elidőztem egy kissé és nyaltam-faltam őket ki tudja meddig, miközben kezemmel gyönyörű öle rejtekét kezdtem el simogatni, ahol el-eltévedtem és egyre lejjebb és beljebb kezdtem volna haladni, de akkor Noémi finoman a tudtomra adta , hogy csak külső ténykedés engedélyezett. Azt azonban így is jól érezhettem, hogy a nuni egyre síkosabb és a légvételek is egyre szaporábbak lettek, amit még jól ismert hanghatások is kísérnek. Arra következtettem mindezen előbbi jelekből, hogy nem csak nekem izgalmas az együttlét hanem Picuri is jól érzi magát velem, ezért az élvezetek fokozása érdekében a számomra oly izgalmas orális kényeztetésre vetemedtem és lágyan, nagyon finoman, érzékien nyalni kezdtem az izgató és csodaszép nunit. Most lett csak igazán kifejezett a reakció mert felerősödtek a hanghatások, méginkább érezhető, egész testre kiterjedő izomfeszülések, vonaglások jelezték, hogy a Baba élvezi, amit csinálok, - hát még én!! Imádok örömet okozni és azt gondolom, hogy talán fontosabb számomra - mondom talán - mint, hogy én élvezzem, élvezzek el ebben a helyzetben. Persze azért magamra is gondolva a fekvő Noémi szájába adva akkorra már méretesebb farkamat Baba őrületes szopásba kezdett és ha nem vagyok észnél ki is végzett volna másodpercek alatt, de ezt finoman megakadályozva és kérve, hogy lassítsunk, hosszasan élvezkedtem Noémi szájában. Aztán tovább folytatva a nyalakodást próbáltam a szintet megtartva és fokozva azt csúcsra juttatni Picurt, amit azt gondolom, úgy érzem sikerült. Majd Noémit felállítva a padról majd "térdre kényszerítve" egy engedetlen, vadóc Baba száját érezhettem a farkamon, hol finoman lassan és a golyóimat is kényeztetve, hol pedig egy vad szopásba kitörve váltakozott a tempó, de mindig irányítható módon, és alkalmazkodva aktuális kérésemhez. Ezután kissé megfáradva és már nagyon kívánva a végkifejletet a kanapéra ültem és magam elé "térdeltettem" Noémit és hagytam, hogy végre kivégezzen. A tűzijáték után finoman leápolva még szájban tartva megvárta míg teljesen lenyugszom és csak utána kezdett "nagytakarításba"! Még most is érzem a gyönyört, amit okozott!
    Ezt követően egy kellemes masszázzsal és fesztelen, nagyon élvezetes, beszélgetéssel folytatódott a program. A masszázs számomra kevésbé fontos része az ottlétnek, de az egész testet érintő, fizikai teljesítőképességéhez mérten "erősebb" gyúrásban volt ezek után részem.
  • Elszámolás:

    A telefonos ismertetőben említetteknek megfelelően, budai átlag, amit a végén, szót nem ejtve a dologról helyeztem el egy szekrényke tetején.
  • Összkép:

    Noémi baba egy unicum számomra, - fiatal, pici, törékeny, nagyon csinos, értelmes és mindent tud, amitől a férfi megőrül - legalábbis én ezt éreztem, pedig nem vagyok már mai gyerek, megtapasztaltam már egy s mást!
Happy Massage