• Cintia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Kétórás kemény edzést követően még úgy éreztem: az energiaháztartásomba még belefér egy kellemes menet! két Cintia adatlapjával szemezek már régen, így a startkész autóból hívtam fel a parkolóhoz közelebbi Cintiát. kedves hang tájékoztatott a lehetőségekről és a csokorba kötendő rózsaszálakról. egy óra múlva már a ház előtt voltam.
  • Megközelítés:

    dzsípí odavitt a ház elé. hagyományos építés, a triviális számkódos nyitással. kód, szint, balraát és máris nyílik az ajtó. automata, fotocellás lehetett, mert senkit nem láttam nyitni. a nyitó szerkezet egy széles mosolyba
  • Helyszín:

    többszobás -a partnernő éppen nem rendelt- apartman a szükséges és elégséges interiőrrel felszerelve. a kínai agyaghadsereg létszámával vetélkedő mennyiségű és fajtájú zuhanykence, Listerin a szükséges pohárkákkal, az ország összes orvosa által ajánlott fogkefével /eredeti csomagolásukban/, függönyös kád, tisztaság.a harcmező egy franciaágy, frissen, a vendég jelenlétében demonstratíve felhúzott ropogós lepedővel. kukkoló-tükör, félhomály, -nem túl- halk zene egy dobozból
  • Lány külseje:

    a min. 10centis tűsarkúban is jobb esetben velem egy"magas", fiatal lány. szülei kiváló szobrászok lehetnek, alakja a filigránságon túl karcsú hegedűre hajaz. csepp zsírszövetről sem árulkodó, gyönyörű formák, tűsarok nélkül max. 150es méretben. arcát feleslegesen rejti a képeken, szépsége, fiatalsága vetekszik alakjáéval.
  • Action:

    Fürdésre küld, finom, jó illatú, vastag fürdőlepedővel övezve. kilépő tiszta, száraz, tusfürdők lásd fent. ágyékom pattanó szándékát próbára bocsátva ő is lefürdik!
    kérdése: mit kívánsz? mindent, azaz csókot /kaptam bőven/, kölcsönös kényeztetést, nyalást-falást, nyergelés után NFVSZt.
    szóval csókpárbajos nyitást követően hanyatt feküdt az ágyon, feltárva V-alakban nyitott lábai közt a kelyhet. Mielőtt ajtóstul rohantam volna szárnyai közé, misszi-szerű pózt engedtem meg magunknak, végig csókolva tetőtől talpig: bekíváncsiskodtam fülébe, harapdáltam cimpáját, amikre kéjes kacajjal reagált. haladtam az ikrekhez, bal kezemmel sodorgatva kívánatos bimbóját, jobb oldalon pedig finoman szoptam-fogaztam a másikat. vándorlásom sort kerített a köldök körüli körözésre, majd a combok belső oldalán át elértem a kehelyhez. izmos vitorlák közt kemény csikló várta nyelvem ténykedését. hosszú percek múlva is csupán néhány futó remegés volt a jutalmam /első vendég vagyok ma, még nem "melegedett be"/.
    nosza kölcsönösbe váltottunk! háttal ült a számra, és miközben folytattam ténykedésem ott, ahol abbahagytam, makkos furulyaszólót játszott a főnökön. olyan jól ügyködött, hogy kértem, rántsunk VVt.
    lőn, és rám borulva nyergelt meg.
    mivel kéjesen kezdtem puncijában rángani, gyorsan leemeltem a nyeregből, és belőttem az aprónépet az ajkai közé.
    jött Szilvi, és ügyesen megtisztogattuk egymást.
    ölelkezés, pihi, lágy csókok vezették le az izgalmakat. kis csevelyt követően búcsúztam, apró puszikkal.
  • Elszámolás:

    ahogyan telefonban közölte. előre letettem, bár nem kérte az új vendégtől
  • Összkép:

    Aki a filigrán, mosolygós, violin alakú, szép arcú hölgyeket kedveli, annak nála van a helye!
Happy Massage