• ANNA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Vasárnap is huncutkodni akartam,ezért leszerveztem egy XI.kerületi talit egy új pillangóval.Sajnos a kondorosihoz érve már ki volt kapcsolva.Sebaj,telefont ragadtam és rögtön Annát hívtam,mert ma tűnt fel hirdetése nekem itt az oldalon.Szép arca már délelőtt lázba hozott,meg akartam ismerkedni vele.Elsőre elértem,kedvesen elmondta a lehetőségeimet és egy óra múlva már nála voltam másfél órás meeting-re. :)
  • Megközelítés:

    QP-val érkeztem a Kolosy tér közeli családi házban lévő szalonhoz.Gps sem kellett,mert már voltam itt más lányoknál.Tömegközlekedést is jónak gondolom.Parkolni a háztól kb.100 méterre tudtam ami vasárnap grátisz volt.
  • Helyszín:

    Emeletes családi házban lévő igényes szalon.képei is ott készültek.Bejutás kapun keresztül,majd két méterre be az ajtón és fel a csigalépcsőn a szobákhoz.Most az egyik bal oldali maszobában voltunk amiben csak masszpad és egy kanapé volt,tatami nem.Félhomály,hangulatvilágítás és a falon nagy tükör.Alapzajt mp3 lejátszó adta.Fürdőben sarokkádas verzió megfelelő kellékekkel,minden adott a kellemes szeánszhoz. :)
  • Lány külseje:

    Brutál szexi harmincas gyönyörűség,igazi NŐ nem játék cica.Mellei szilikonos csodák,imádtam őket csókolgatni.Arckitakarás nélkül hirdet ezért nem fog meglepetés érni.Szép arcú,dús ajkú,sötétbarna hajú masszcica Ő.Van szép tatooja ami ki van retusálva a képeken.Köldökében,mellbimbójában,puncijában piercing van nagyon tetszettek.Alkata sportos,izmos sokat tesz érte,hogy elbűvölje a népet,engem sikerült. :)
  • Erotikus masszázs:

    Benyitottam az ajtón a kapun beérve és lejött elém szexi fekete ruciban.Követtem Őt az emeletre és gyorsan lezuhanyoztam.Fel akarta tenni a kérdést.hogy mit szeretnék,de megelőztem és mondtam,hogy franciával induljon a szeánszunk.Ledobta a fekete rucit csak a zsinór tanga maradt rajta.

    2.fejezet massz:
    Hasra vágódtam a masszpadon és krémmel a lábamat kezdte masszírozni.Mozdulatai szakszerűnek tűntek és kellő erővel csinálta.Közben végig beszélgettünk,nevetgéltünk.A tükörből néztük egymást és mindig simogattam,csókolgattam amikor elhaladt mellettem.Popsimat és a hátamat is masszírozta kőrkörös mozdulatokkal,de nem igazán figyeltem erre.Elhangzott a varázsszó és ráfordultam a vágyamra...
  • Levezetés:

    1.franciás bemutatkozó:
    Leterített egy törölközőt a kanapéra és én rá huppantam.Csókolgattuk egymást mindenhol,nagyon finom volt.Végicsókolta a testem majd ajkai közé vette duzzadt farkamat.Szopta nyalta,szívogatta minden irányból.Néha felnézett csillogó barna szemeivel,hogy lássa kéjben,mámorban úszó arcomat.Kivettem a szájából és ügyes,rózsaszínű nyelvéhez veregettem a farkamat.Igazi ragadozó,párduc testű,szexi tünemény.Mondhatni pornós,bőnyálas szopásban volt részem,mert ezt szeretem.Zacsit is kényeztette,igazi bűbájos masszcica.Kértem,hogy pucsítson fel jobbról a kanapéra,hogy markolásszam izmos popsiját.Így szopott tovább és nemsokára hatalmasat élveztem a szájába.Be is sírtam a látványtól csodálatos volt.Hagyott lenyugodni majd jött a bszélgetős massz....

    3.móka 69:
    Bekente a cickókat és azokkal csúszkált picit.Nem bírtam megint magammal és kértem a 69-et.Pár pillanat múlva elém tárult a meseszép piercinges,alakra fazonírozott baba puncinetta.Woow,de szép volt gyerekek!Belenyaltam a kehelybe és elém tárult az igaz gyöngy.Szépen duzzadt és egyre hevesebben cumizta rá áhítozó bránerem.Közben hol csöcsörésztem a csoda ciciket,hol markolgattam ahol éppen értem feszes testét.Fellegekben éreztem magam.Szépen aládolgoztam és kéjes hangja,mennyei cumikája hatására ismét a szájába lőttem a srácokat.Megvárta még lüktetem és együtt elmentünk fürdeni mivel vészesen közelített a másfél órás randink vége.Megfürdettük egymást és a fájó búcsú következett.
  • Elszámolás:

    A szokásos óbudai dallam a másfél órára.Mivel most nem vittem meglepit neki ,kerekítettem a bokrétát.Megvolt a varázslat,full BF volt vele lenni. :)
  • Összkép:

    Kék élményben részesített,már most visszamennék hozzá legszívesebben.Brutál szexi ,igazi párduc testű NŐ.Roppant kedves volt és leste minden kívánságomat.Vendég központú,ügyes masszőz Ő.Nem kérdés,hogy még találkozni akarok vele.Örülök,hogy megismerhettelek cuki Anna. ;)
Happy Massage