• Freya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Könnyen sikerült elérnem, kedves tájékoztatott a részletekről, sikerült is egy időpontot megbeszélni, arra kért még, hogy az adott napon erősítsem meg szándékom, mert akkor lesz végleges, ezzel nem is volt semmi probléma, aznap hívtam és sínen is volt az időpont
  • Megközelítés:

    Mind BKV -al mind autóval egyszerű a megközelítés, parkolni a közeli benzinkúton lehet. Villamos a közelben áll meg.
  • Helyszín:

    11 kerület jó/jobb része, nem olyan rég épült lakópark, bejutás egyszerű. A lakás nincs túlgondolva, a legszükségesebb kellékek, azonban tiszta és a célnak megfelel.
  • Lány külseje:

    A képek alapján nem ért csalódás, szép arcú, nagyon csinos Nő fogadott aki letagadhatna pár évet abból amit kiirt. A szája a szilikonos feltöltésnek megfelelően szép vastag, szóval nem lehet ok a panaszra.
  • Action:

    Érkezés után után pár szót váltottunk, majd törölközőt kaptam és irány a fürdő. Itt mindent megtalál az ember ami szükséges, itt is tisztaság. Fürdés után kért egy kis türelmet ami 1-2 perc volt, addig a fürdőben ő is felfrissítette magát. Amikor visszajött állva kezdünk el csókolózni, oda adja magát, nem csak olyan szájrapuszi, majd lentebb jött, végig puszilgatott, leült az ágyra és belekezdett egy nagyon élvezete franciába. Volt itt minden, volt, hogy csak a makkal játszott, volt, hogy teljesen bekapta a golyókat sem hagyta ki, bő nyálasan, a mélytorok elemek is voltak néha, kezét nem igazán használta, csak néha, de ha kérted akkor teljesen hanyagolta. Szóval nagyon ráérzett, de irányítani is lehet, persze a határokat megtartva!
    Ezt követően az ágyban kötöttünk ki, először a ciciket kényeztettem, ami láthatóan tetszett Viviennek, majd lejjebb mentem itt azonban nem értem el kitörő sikert ami vagy a bénaságomnak vagy a késői időpontnak volt köszönhető, ez van… Ezután gumit kértem majd háttal beleült és meglovagolt, na ezt a poziciót nem igazán lehetett sokáig bírni itt gyorsan végem lett. Leszállt és megtisztogatott. Ezt követően egy pihi egy kis beszélgetés, Vivien értelmes nő, lehet vele dumálni. Majd ahogy éledezni kezdtem, újra csókcsata és az előzőhöz hasonló franciában volt részem. Majd újra gumi és elsőnek misszi majd szemből lovaglás. Itt is simul, csókol, lábával átkarol, simogat, átadja magát. Befejezésnek NFVSZ -t kértem amit teljesített és így is lett végem, és szépen levezetett.
  • Elszámolás:

    A végén a szobában az asztalkán az előre megbeszélt , ami értékaránynak teljesen korrekt.
  • Összkép:

    Vivien egy nagyon kedves, korrekt, odaadó Nő, a vendég kedvében jár, sok mindenben partner de gondlom ehhez a vendégnek is tisztelni kell őt, ahogy írja nőként kell rá tekinteni és ez így is van jó! Vissza szeretnék még térni hozzá, mert kellemes és élvezetes órát lehet vele eltölteni.
Happy Massage