• ALICE

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mostanában az oldalon egyeztetünk, szóval most is így történt. Sok mindenben már nem kell megegyeznünk, csak abban, hogy mikor találkozunk. Sikerült is.
  • Megközelítés:

    Autóval könnyű, de olcsó fizetős parkolás. Panelok a környéken, van hely dögivel szerencsére. Legalábbis eddig nem volt gond. Metróval Árpád hídtól gyalog, vagy villamossal a Béke térről gyalog lehet elérni a helyszínt.
  • Helyszín:

    Panel, szépen berendezve amire szükség van. Mindig ég valami fény, ami hangulatos, gyertyák, illatok, tisztaság. Ruháknak egy szék a hely, amire kell, arra elég. Több sosem kellett. Törölköző friss, tusfürdő rengeteg.
  • Lány külseje:

    A képek nem frissek, de nem hazudnak. Még jóval korábban kérdeztem tőle, hogy miért nem tesz fel újabbakat... akkor még többen telefonálnának :) megértem. Ennyi féle jó beszámolója keveseknek van, talán ennyi adható legjobb besorolása se senkinek. Sehol egy dkg feleslegesen, csinos, szexi.
  • Action:

    Zuhany után röviden érdeklődtünk, hogy mi újság a legutóbbi tali óta, aztán a szájába is vett. Kicsomagoltam a mások által már megénekelt szerep-ruhájából (félig-meddig), és folytattuk amit ilyenkor szoktunk. Ez az alkalom annyiban volt más, mint a többi, hogy ... ahogy olvasom, mások gyakran jobban megdolgoztatják a pici száját, én azért nem szoktam élni a kényszerfranciával, elég az amit nekem csinál, attól is eldobom az agyam, de most a franciával megszenvedtünk. Hosszú francia, 69-es, papás-mamás, stb, élveznék a szájába, de valahogy most tovább tartott. Becsületére legyen, állta a strapát, pedig biztosan fárasztó lehet ennyi ideig, ennyi féle pózban a kedvemre tenni. Elég rég óta visszajárok, minden randi egy kicsit hasonló, egy kicsit más. Ez ennyiben volt más. Az agyam ugyanúgy zsibbadt és ugyan olyan mélyre vett, mint mindig. Mostanában megvan a bőnyál is rendesen. Nem tudnék itt az oldalról olyan lányt mondani, akit akár csak Alicehoz tudnék hasonlítani. Sokan vannak ezzel így gondolom. Ez a francia, ez a technika, ez a test együtt nagyot üt.
    Szóval nagy nehezen elélveztem, ezért ez órába egy kör fért csak bele, kicsit beszélgettünk, majd zuhany és el.
  • Elszámolás:

    Utólag teszem le nála, talán egy ideje ez nem bizalmi kérdés. Ha esetleg egyszer valamilyen oknál fogva kimaradna, Alice tuti szól, de ha bármi történne, úgyis megyek 1-2 hét múlva, nem maradnék adósa.
  • Összkép:

    Próbálkozom más lányoknál nyilván, azért járunk ilyen helyekre. De Alicehoz mindig visszatalálok. Nem mintha el akarnék szakadni :) Ez a hozzáállás és a francia.. páratlan.
Happy Massage