• Brenda

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egy közös ismerősünknek "köszönhetően" jöttünk össze a lányokkal. Itt az oldalon leveleztünk és telón is sokat beszélgettünk, ők ápolgatták lelkemet. Ennek kapcsán vetődött fel egy "búfelejtő" hármas randi ötlete. Mivel már ismertük egymást, így egy gyors egyeztetéssel létre is jött a mai buli.
  • Megközelítés:

    A kelenföldi pályaudvarhoz közeli egyik toronyházban volt a randi. Ebből következik, hogy szinte mindennel - még vonattal is - megközelíthető. A busz-, metró- és vonatmegálló csak pár perc séta. Autósoknak mindig van ingyenes parkoló a házak körül.
  • Helyszín:

    A toronyházban igencssk magasra kell liftezni, talán ilyen magasan még sosem voltam randin. Szerencsére az ablakon nem kellett kinézni, de a levegőben már kevesebb volt az oxigén - különösen amikor ez a két bestia jól elkapott :-) még szerencse, hogy a kisorira nem hatott a nagy magasság...
    A lakás egy nagyobb garzon, de ennek ellenére kényelmesen elfértünk hárman. A szobában "strapabíró" franciaágy hívogatott, a cuccoknak van fotel és asztal. A fürdő pici, de ragyogó tiszta. Zuhanykabin, sok tusfürdő, szájvíz. Puha törcsit is kaptam.
  • Lány külseje:

    Korábbi beszijeimben már említést tettem, hogy mennyire szexisek a lányok. Brendát már régebben láttam, de azóta még szebb lett! Van arcos képe, így láthatjátok miről beszélek. Bunny is nagyon kellemes jelenség, folyamatosan mosolyog, ágyba hívogat a tekintete.
    A manőken típusú lányokat kedvelőknek is nagyon tudom ajánlani őket, mert olyan szexuális kisugárzásuk van és annyira egyben vannak hogy csak na :)
    Nekem nagyon bejött a testük, hihetetlenül érzékenyen reagálnak a kényeztetésre és amikor kibukkant belőlük a szexéhes vadmacska...hát akkor bizony elvesztettem a fejemet...és csak markoltaam, csókoltam ami a szám és a kezem ügyébe került!
  • Action:

    Aki már vett részt egy ennyire intenzív és ilyen érzéki hármas buliban, az meg fogja érteni, hogy miről beszélek...
    Addig vagyok tisztán képben, hogy megérkeztem, a lányok valami kis semmi ruciban a nyakamba ugrottak és hevesen lesmároltuk egymást. Aztán egy kicsit próbáltunk dumcsizni, de ekkor Bunny a hátam mögé ült a kanapén és hozzám nyomta forró testét, míg Brenda szemből támadott. Gondoltam gyorsan elrobogok tusolni, mert ennek a fele sem tréfa :).
    Mire visszatértem, már Bunny és Brenda is ledobta magáról a falatnyi rucit: Bunnyn csak a harisnya, Brendán egy kis tanga maradt. Bunny az ágyhoz húzott, felpattant rá és a fejemet azonnal a csodás cickói közé szorította. Aztán éreztem, hogy "valaki" a kisori körül matat és a szájába veszi. A cicik közül kiszabadulva és lepillantva láttam, hogy Brenda előttem térdel az ágyon és mohón dédelgeti a kisorit.
    Na, itt vesztettem el a fonalat....és innentől már csak villanásokra emlékszem annyira elsodort a hév és a szenvedély :)

    Ezért lesz aztán a beszi innentől inkább képek kicsit összefüggéstelen sorozata, mintsem az események kronológikus meséje... :)

    Szóval visszabuktam Bunny csodás cickói közé és megkíséreltem úgy kényeztetni őket, hogy egyszerre mindkét bimbó a számban legyen. És sikerült :) mikózben Bunny hangosan szuszogva adta jelét elégedettségének - talán azért is mert a jobb kezem elindult az alsóbb csodás testtájak felfedezésére és hamarosan rá is talált a már tüzes és nedves puncira. Ha már ott jártam, Bunny kedvére tettem és először szép finoman, majd határozott biztatására az elvárt magasabb ütemben kényeztetni kezdtem.
    Közben Brenda csodát tett a kisorival odalen amit nem hagyhattam hála nélkül .... ezért Nyuszit egy picit pihentetve lehúztam Brendáról a tangát és őt is simogatni kezdtem. Nyuszi egy picit "zokon vette" elhanyagolását, ezért feltérdelt elém az ágyra és ugyanebbe a pózba "parancsolta" Brendát is...felkínálva nekem csodás hátsójukat.

    Sajnos ti csak külön képeken csodálhatjátok meg ezeket a popsikat, viszont a hozzám hasonló szerencsések élőben is láthatják ezt a pazar képet: két gyönyörű nő, háttal felém térdelve riszálta fantasztikus popsiját hívogatva számat!
    Nem is haboztam, hanem rögtön rájuk ugrottam :) Hol az egyiket kényeztettem ujjal és a másikat nyaltam, majd csere. Végül Brendánál "kötöttem ki" és addig kényeztettem számmal, amíg egy csodás nagy remegés végig nem futott rajta a lábfejétől kiindulva a posiján át a feje búbjáig. Vagy fordítva... :) Csodás élmény volt ez nekem, bár Bunny igyekezett elvonni a figyelmemet azzal, hogy Ő is hátulról támadott engem és a zacsimat nyalogatta meg a kisorit izzította.

    Míg Brenda szusszant egy kicsit addig Nyuszi következett _ nyaltam faltam" ahol értem és előbb egy, majd kérésére két ujjal kerestem és találtam meg az általam már jól ismert G-pontot - nem kis örömet okozva ezzel neki. Most Brendán volt a sor hogy hátulról "abajgasson", hasonló sikereket érve el nálam mint pár perce Nyuszi.
    És a tempójuk fokozódott, egy perce sem "hagytak békén"... Brenda a számra ült és így nyaltam őrületes punciját, miközben Nyuszi vv-t csempészett a kisorira és háttal belém ült, majd hihetetlen tempójú vágtába kezdett...nem semmi egy élmény volt, miközben Brenda remegősen ismét a számba élvezett addig Nyuszi úgy lovagolt rajtam hogy csak úgy csattogott.

    Brenda kedvesen oldalra térdelt, hogy láthassam Nyuszi robogását és együtt dícsértük, hogy milyen jó popsija van neki. Elégedettségem jelenként finoman meg is paskolgattam.
    Aztán cseréltek a lányok és most Nyuszit nyaltam (Brendához hasonló sikerrel) és Brenda lovagolt meg pazarul.
    Majd Nyuszi elém térdelt és kérte, hogy hátulról tegyem a magamévá, miközben Brenda mellénk feküdt. Miközben Nyuszit toltam a lányok egymással csőróztek, majd Brenda elővett egy rózsaszín kis vibrit és azzal kezdte izgatni magát. Nem tágítva Nyuszitól lehajoltam és bekaptam Brenda bimbóját, miközben ujjaimmal besegítettem a vibrinek - ennek megint egy rángatózós repülés lett a vége Brenda részéről - de talán Nyuszi sem járt rosszul.

    Aztán újabb csere és most Brendával találtam magam missziben, miközben Nyuszi megint mögém került. Kis kezét a popsimhoz vezettem és Ő ujját bedugva fokozta a már az eszméletvesztés határán lévő állapotomat :) én pedig Brendánál kerestem meg ánuszrózsáját a nagy kavalkádban és finoman ujjazni kezdtem, mert nem tudtam, hogy szereti-e? Nem tiltakozott s kis Drága, így aztán ebben a pózban összeforrva "vonatoztunk" kicsit. Nyuszkó hátulról engem, én Brendát szemből...és próbáltam még nem elájulni...elképesztő volt :)
    Valahogy megint Brenda szájában találtam magam, míg Nyuszkó mellém térdelve újra felkínálta azt az isteni hátsóját. Először finoman egy ujjal támadtam a puncust bal kézzel, miközben a jobbal Brenda kis kelyhében "keresgéltem", majd Nyuszi egy határozott mozdulattal berántotta a második ujjamat is tövig, majd hangos "ott-ott, de jó" kiáltásokkal adta tudtomra a megfelelő pont elérését. Úgy beszippantott, hogy kezdtem "aggódni" visszakapom-e még az ujjaimat - és közben Brenda olyan zseniálisan franciázott puncijában a másik kezemmel, hogy kis híján a szájába durrantam. Még nem akartam, hogy vége legyen...és szerencsére a csajok sem :)
    Újabb vv és máris Bunny feküdt elém a "híres" Bunny kedvence pózban (bal láb az ágyon fekve jobb láb kinyújtva a nyakában) és így "kellett" Őt támadnom, miközben most Brenda izzított hátulról...ááááá!

    Érezvén hogy most már menthetetlenül közeledik a robbanásom pillanata felvetettem a lányoknak a befejezés opcióját. Azt kérték, hogy a 4 cicit beterítve fejezzük be...és nem tiltakoztam. Elém ültek az ágyra, én az ágy mellé álltam és elkezdték a kisorit a szájukkal kényeztetni. Szinte egymás kezéből - azaz szájából - kapkodták ki a kisorit, szemmel alig tudtam követni, hogy most éppen melyikük szájában vagyok: amíg egyikük eltüntetett, addig a másikuk aluról a zacsit kapta be - aztán csere... miközben én a csodásan előttem ringó ciciket markoltam. Sajnos csak két kezem van, így a négy cici közül kettő mindig "parlagon" maradt - de igyekeztem "helyt állni" és felváltva gyúrni-gyömöszölni őket.
    Aztán a sok intenzív élmény hatására bekövetkezett a vég és a kérésnek megfelelően a négy csodás cicire durrantam.
    Ájultan zuhantam az ágyra, tényleg percekig nem tudtam hogy hol vagyok csak levegő után kapkodtam :)
    Közben a lányok elvégezték a takarítást, majd kitámogattak a fürdőbe...
    Mikor visszatértem még egy kicsit dumcsiztunk...majd megállapítottam, hogy nagyon rákaptam erre a páros testgyakorlásra velük és fejben már nagyon kívánom a folytatást.
    Csak nehogy új járjak mint az a bizonyos szarka, akinek végül nem bírta a f....

    De bízom a lányokban, hogy ők majd feltalálják magukat legközelebb is :)
  • Elszámolás:

    Most éppen karácsonyi akció van náluk, így aztán a régi pesti átlag kétszeresének megfelelő csokorral köszöntem meg a szédületes estét - külön-külön a kedvenc csokijukkal kiegészítve.
    A fenti extra élmény persze ennél sokkal többet ért, már megint jóval többet kaptam, mint am it adtam.
  • Összkép:

    Háát, akinek volt türelme idáig elolvasni a nem túl rövid beszit (bár megjegyzem nagyon sok részlet kiamaradt ebből az egyórás őrület elmeséléséből), annak szerintem világos, hogy miért imádom Bunny és Brendát.
    Azon kívül, hogy eszméletlen jó velük a szex (külön-külön és párban is), még lelkileg is jól egymásra hangolódtunk, velük őszintén beszélhetek bármiről. Akár randin kívül, csak úgy.
    Ők azok akik kedvességükkel, megértésükkel, jó szavaikkal átsegítettek egy nehéz időszakon; jó humorukkal felvidítottak és részese lehettem velük egy olyan hármas bulinak amire amíg élek emlékezni fogok!
    Lányok, mindent nagyon köszönök és már nagyon várom a mielőbbi ismétlést!
Happy Massage