• ALICE

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-en keresztül, nagyon simán ment. Egy nappal előre egyeztettünk időpontot.
  • Megközelítés:

    Autóval érkeztem, és ahogy Alice is jelzi a bemutatkozásában, a Róbert Károly körút teljesen elveszett...Nem tudtam más fele menni, így muszáj volt bevállalnom, de aki teheti kerüljön. Egyébként BKV-val véleményem szerint egyszerű.
  • Helyszín:

    10 emeletes panel, de rendben van. Lakás a nyugodtság és meghittség szentélye, fantasztikus illat mindenhol, pislákoló gyertyafények, maga ZEN-temploma. Fürdő a célnak tökéletesen megfelel, kádas, többféle tusfürdővel. Szobában egy kis polcos szekrény, egy szék és maga az ágy kap helyet, de nem is kell ennél több azt gondolom
  • Lány külseje:

    Oly sokan megírták már előttem (egyszer már én is), így nem részletezem túlzottan: amit a képeken látsz, kiegészítve az iszonyat dög nézésével és hihetetlen szexuális kisugárzásával. Szexre termett ez a Hölgy :)
  • Action:

    Belépve puszi-puszi, sokat nem tököltem, szaladtam zuhanyozni. Nagyon vágytam már a szájára, a testére. Visszaérve már a piros melltartó-tanga kombinációban fogadott, és rögtön ölelkezve csókolgatni kezdtük egymást. Simogatások után a tárgyra tért, leült elém az ágyra és elkezdett sz*pni. Csak így tudom mondani, mert ez történt, ezért is mentem többek között.
    Volt ott minden...mélyen, kevésbé mélyen, öklendezésig lenn tartva, sok-sok nyálat előcsalogatva, többféle pozitúrában. A fejét néha húztam magamra, de nem is nagyon kellett, mert megfogott hátulról és saját magát húzta. Egy idő után én is szerettem volna örömet szerezni neki, így ledöntöttem az ágyra, és ujjazások közepette nyaltam-faltam az akkorra már jó nedves punciját. Nagyon élvezte, legalábbis nem tűnik annak a megjátszós fajtának, ez be is indított még jobban. 69-be fordultunk, szokásos elnyelésem következett többször, majd gumihúzás és pacika. Baromi jó ebben is a Hölgy de nem akartam így végezni, még több pózt szerettem volna végigjátszani Alice-szel. Ez így is történt, volt misszi, oldalról, hátulról, majd végül gumi le és szájjal végzett ki.
    Hagyott lenyugodni, kiszívott teljesen... Ledőltünk pihenni, beszélgettük, simogattuk egymást. Újra megállapítottam, hogy nagyon értelmes lány, és jó vele eszmét cserélni is.
    Második kört is indítottunk, itt már csak orális örömöket szerettem volna átélni, így ugyanaz volt a forgatókönyv, mint az első felvonás kezdetén. Rengeteg nyállal, öklendezéssel, saját magát kényszereztetve szopott, baromi hevesen. Közben megintcsak nyalni szerettem volna, így 69 következett, amit elég sok ideig nyújtottunk, de csak nem akartam elmenni másodjára. Mindent bevetett, ahogy én is, aztán mikor már azt gondoltam nem fog összejönni, mégiscsak sikerült felérnem a csúcsra. Emiatt újfent köszönöm kitartásod kedves Alice :)
    Kicsit pihegtem, majd fürdő, búcsú, és el.
  • Elszámolás:

    Már voltam nála, ettől függetlenül elején akartam adni, de annyira megbabonázott, hogy csak a végén lett letéve a szekrényre. Régi pesti átlag.
  • Összkép:

    Mindent megtesz a partneréért, odaadó, szexi, és nem utolsó sorban tudja, mit akar egy férfi. Ahogy írtam korábban, szerintem az égiek a szexre teremtették :) Aki még nem járt nála, fogalma sincs, mit hagy ki. Feltöltődve jöttem el, ez nem kérdés.
Happy Massage