• Niobé

  • Beküldte:
  • Niobé reagálása

    Kedves P12103!

    Nagyon szépen köszönöm a látogatásodat és ezt a felejthetetlen beszámolót örülök, hogy ilyen élményt adhattam Neked. Remélem még találkozunk.
    Csak egy apró megjegyzés, 1 literes Listerin szájvíz van a fürdőben és 200 db os Tic tac ez alap felszereltség nálunk mindig is volt és lesz is kellemetlenül érint hogy azt írtad nem volt én is használom rendszeresen.
    Puszi

  • Egyeztetés:

    Elsőre elértem, még előző nap egyeztettünk, hogy mit lehet,. Aztán SMS-t küldött, hogy van még negyedóra felkészültség időm, ha így is jó még. Szabin voltam, ráértem, nagyon megérte várni...
  • Megközelítés:

    A környéken felújítás folyik, lehet relaxálni várakozás közben a sorban. Érdemes kicsit több időt számolni az érkezésre. Az utcán nincs parkoló, keresztutca javasolt. A térképen látszik az utca a BKV használóknak. A GPS pontosan nem talál oda. Az 5-7-9 tömb ha megvan, akkor már közel vagytok.
  • Helyszín:

    Szoba és a fürdőszoba király, a folyosón a paravános pihenő nem egy belső építészeti remek. Csókolózásra ne nagyon készülj előrejelzés a fürdőben, azaz a szokásos szájöblítők nyomát sem láttam. Van tatami és pad is, már aki elfér rajta. Egy kicsit fáztam, talán csak a korom miatt, ezért amikor lehetett takargatva voltam.
  • Lány külseje:

    Magassarkúban bőr toppban fogadott, megnyugodtam azonnal. Majd később rájöttem kicsomagoltan még jobban tetszik. Szép karcsú alkattal, elképesztő méretű és formájú mű cicikkel megáldva, amikről gyerekként sosem szoknék le. Nőies pici has, csak előre hajoláskor látható, és ami egy fiatalabb kiskutya beszerzésével, annak mozgásigényével már orvosolható. Bátran hirdethet retusálás nélküli képekkel.
  • Erotikus masszázs:

    A másfél óra a legjobb döntésem volt mostanában. Jutalmul elsőnek kaptam egy bevezető álló csúszka masszázst valami eszméletlen erotikus kivitelben. Az olajozásban segédkeztem csak az elején kérésére, innentől jött a boldogság. Missy folyamatosan emelte az érintkezés szintjét, fokozatosan eljutva a kezektől a cicik közé, majd a natúr franciáig. Végül elgyengülvén az eseményektől az ágyra rogyva befejezéssel jött el a vég. Kölcsönösséget nálam nem engedett, csak a combomon siklott Missy öle föl-le, megadva magának, amit kívánt belőlem. Ezzel persze teljesen kiverve a fejemből, hogy csak masszázsra jöttem.
    A 2. fürdés után kaptam egy regeneráló, egész testre kiterjedő masszázst, kellemesen erősen, nem csak simogatóan, jó érzékkel és tudással, hogy szinte csak ezért megérte eljönni. Még kezeim is belefértek. A tatamin induló második csúszka a valaha kapott legjobb volt, ott már próbálkoztam mindennel, pedig általában tudom hol a határ. Hát most nagyon igyekeztem túllépni.
  • Levezetés:

    Még most sem tudom, hogy mi volt a jobb, a mellei között olajosan, vagy ahogy kezeivel fel le siklott rajtam, végigsimított a fenekem vonalán, vagy ahogy szinte teljesen eltüntetett a végén. Szinte mindenem volt szájában. Nem hiszem, hogy ennél lehetett volna valami jobb.
  • Elszámolás:

    A környékbelieket mondta, előre rendeztem, bár nem ő kérte, csak így éreztem illőnek.
  • Összkép:

    A masszázs profi, a kényeztetés olyan természetességgel indult, ami engem teljesen levett a lábamról.
    Kölcsönösség nekem nem jutott, de az én örömömhöz nem tett volna sokat hozzá, csak annyira jó volt vele, hogy szégyelltem, hogy én nem tudom kellőképpen viszonozni. A szerencsésebbeknek van erre esélye. Meg talán majd legközelebb nekem is.
Happy Massage