• Barbi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Könnyen, gyorsan, célratörően. A hangja a képekhez elképzelt bársonyos hang, ami már izgatta a fantáziám. Aznapról szólt a dolog, de sikerült mindkettőnknek alkalmas időpontot rögzítenünk. Saját maga kezeli a telefont, ami a nehézkesebb elérés ellenére, részemről egyértelműen pozítív!
  • Megközelítés:

    Buda egy négyforgalmú csomópontjához közel, az előnyeivel , hátrányaival együtt. A dugó elejét súrolva, de időre sikerült odaérnem és parkolnom. Fizetős parkolás, kisebb vadászattal, de megoldható. Tömegközlekedés kis sétával tökéletes.
  • Helyszín:

    Szerintem a 70' évek csúsztatott beton korszak egyik képviselője az épület. Lenne már vele mit kezdeni felújítás szinten, de azért jól fenntartott épületnek tűnik. Lakás ügyesen átalakított szintén nem a mai kor szellemében készült, de rendezett lakás. A fürdőben a technika a koránál jobb állapotú, az átfolyós gázmelegítővel játszani kell, hogy ne legyen szőrtelenítés. A mai daraboknál ez fordított, fagyasztással játszik az ember.
  • Lány külseje:

    Az ajtóban számomra meglepetés volt, mert hosszabb hajra számítottam. Eleinte kicsit tartottam tőle, hogy nem a képeken látható hölgy áll velem szemben. A haj színét és méretét nem figyelve azért hamar egyeztek a dolgok. Azok a szép mellek! Hmmm....
    Barbi a bemutatkozójának megfelelő alkattal, stílussal, hozzáállással fogadott. Masszázsra érkezvén Én nem találtam kivetni valót öltözéke teljességén.
  • Erotikus masszázs:

    1 órás programra neveztem. A kellő frissítés után, melyhez adott törölköző kellően puha, stb... volt elhelyezkedtem a masszázs padon. A kommunikáció kissé nehezen indult köztünk, nem találtuk a közös bzzz, de lassan oldódva nem lettünk teljesen némák egymás mellett. A masszás a saját leírásának megfelelő, inkább simogatós kategóriába sorolnám. Ezt kellemesen és figyelmesen teszi. Nem tudtam teljesen átadni magam a masszázsnak, így nem alkotok véleményt. A lényeg, nem igért mást!
    A tekintetem nem tudtam levenni róla hosszan, izgatott testének domborulatai. Itt nem csak a gyönyörű melleket sorolván.
  • Levezetés:

    A masszázs folyamán kellően felkeltvén érdeklődésemet, a hangulat oldódásával kerültem közelebb és közelebb testéhez. Kis viszont simítások után csökkentettünk az Őt rejtő textíl mennyiségén, ami egyre vágyfokozóbb hatással járt Rám való tekintetben.
    A kölcsönös lehetőséget szorgalmazván (mely extra) szigorú szabályok mellett fedeztem fel gyönyörű teste rejtelmeit. Imádtam a fazonra igazított ritkaságot. Sajnos nem voltam kellően ügyes és összehangolt, hogy eredményt érjek el, így nem erőltettem a dolgot soká, átadtam maga az Ő kezeinek.
    Nem nevezném kiemelkedő technikának, de eredményesen vette kezelésbe az egykorút, miközben Én igyekeztem simogatni, ahol értem. A kézi kivégzés eredménye a vártnál hamar bekövetkezett, ami után kellően hagyott lenyugodni a tett helyszínén.
  • Elszámolás:

    Korrekt, nem túl cifrázott. Ezt szerintem így kell csinálni. Tisztázásra kerültek a határok, játékszabályok előre, meglepetés így nem volt. Mint férfi természetesen a magam nyitottságával igyekeztem tágítani a határaim, de ez nem lehetséges. Ezt el kel fogadnunk!
  • Összkép:

    Az általa leírt személyiség, cél, és az ehhez tartozó tevékenység stimmel. Nem hozzá megyek fájó, görcsös izmaim kilazítására, de nem is igért ilyet. Technikái még fejlesztendők, de pont ez a lényege az Ő általa is felvázolt lehetőségnek. Utólag a képeit rendesebben kielemezve a rövid haj is stimmelt, így az elején említett kételyt is csak a saját hibámra lehet visszavezetni.
Happy Massage