• Jázmin

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A délelőtt folyamán kerestem de nem sikerült elérni. Majd megcsörgetett és aznapra egyeztettünk is időpontot a kora délutáni órák egyikére.
  • Megközelítés:

    Mivel a közelben lakom nem volt szükség sem autó, sem BKV használatára. Gyalog elég gyorsan elértem a helyszínt ahol már jártam is előtte.
  • Helyszín:

    Mint fentebb említettem már jártam a hölgynél ezért nem ért meglepetés. Újépítésű háztömb, tiszta rendezett lakása. A fürőben zuhanyzási lehetőség van (megfelelő számű választási lehetőség a tüsfürdőkből valamint szájvíz). A szobában pedig méretes ágy található amin tökéletes minden célra amit a fantáziánk el tud képzelni.
  • Lány külseje:

    Nem ért meglepetés most sem. Ugyanaz a bályos, mososolygós, kedves lány fogadott mint az előző alkalom során. Kértem hogy comfices harisnyában fogadjon ami nagyon jól állt neki. Az arckitakarás csak a diszkréció miatt van. Látszik hogy nagyon sokat törődik a testével. Tökéletes kerek popsi, lapos has, és a doktor úrnak köszönhetően eszméletlenül formás, kemény szilikon cicik, amivel egy élmény játszani.
  • Action:

    Megérkezésem után rögön innivalóval kínált amit el is fogadtam. Egy rövid kis beszélgetés után elmentem gyorsan lezuhanyozni, felmelegítve a kezeimet mivel érkezésemkor a kinti hidegnek köszönhetően elég jól kihűltek, pedig elég rövid volt a séta.
    Mikor a szobába értem mér a látványtól izgalmi állapotba kerültem. Elkezdtünk csókolozni és simogatni egymás testét, miközben Jázmin gyorsan elkapta a már keményen álló zászlót. Ezután jött a csodálatos francia. Nagyon jól csinálja, kicsit pornós, köpködős és kellően erős. Majd nem bírtam tovább viszonoznom kellett amit Ő nyújtott nekem amit kellő hanghatásokkal és közben beszéddel kísért.
    Ezek után következett amira már vártam, gyors öltözködés után először szemből hatoltam be. Néha a lábát a nyakamba tettem és különböző tempóban csináltuk. Kipróbáltuk különböző pózokban, másodszorra hátulról aztán újra szemből, majd Ő lovagolt meg. Miközben Ő volt felül el tudtam játszdozni a melleivel amivel egyszerűen nehéz betellni.
    A vége NFVSZ volt. Hagyott kicsit lenyugodni a szájában ami nagyon jól esett. Egy gyors törölközés után kaptam egy kellemes masszázst ami közben nagyon jól elbeszélgettünk.
  • Elszámolás:

    A pesti átlagnak megfelelő egy kis extrával megspékelve. A szolgátatás színvonala teljesen összhangban van az ***l.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem ismét magam. Aki szereti a kicsit vadabb együttléteket valamint annak nagyon ajánlott. Tökletes test, aranyos arc és jó beszélgetőpartner.
Happy Massage