• Dóra

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Két órával a randi előtt hívtam és szerencsém volt mert felvette , illetve sikerült is megbeszélni egy találkozót.
  • Megközelítés:

    A ház egy ismert helyszín, korábban is voltam már ott, csak akkor egy másik lépcsőházban. Az épülettel szemben egy benzinkút van, parkolni délután nem lehet a ház közelében, viszont villamos megálló közvetlenül a bejárat előtt van. GPS tudja az utat
  • Helyszín:

    Szép nagy modern ház, a legújabb kor lakótelepi tömbje. Kapun be, fel a sokadik (legfelső) emeletre , a körfolyosón megtalálom a megfelelő ajtót, ami közel van a lifthez és Dóra nyit ajtót. A lakás pontosan olyan , amilyet az ember elképzel. Tiszta, a célnak megfelelő környezet fogadja a vendéget, nagy francia ággyal és kellemes fürdővel.
  • Lány külseje:

    Egy nagyon dekoratív lány fogad az ajtóban, kétséget kizáróan ő Dóra. Hosszú fekete haja, csinos alakja és helyes arca egyből felvillanyoz, és akkor még nem is mondtam semmit a melleiről. tulajdonképpen versbe kellen foglalni, annyira szépek. Nagyon és természetesek, a formájuk szép kerek, olyanok, amiket lehetetlen nem masszírozni és csókolgatni. Pontosan olyanok, mint a képeken.
  • Action:

    Igazából már az ajtóban gyanakodtam, de a fürdőből visszatérve szinte biztosan éreztem, hogy ez nem egy barátnő feelinges este lesz. Teljes mértékben igazam is lett, de ez nem feltétlenül baj, csak tényként jegyeztem meg. Egy rövid ismerkedés után, ami a finom , fiatal bőrének simogatásáb ól, illetve melleinek minden formában törénő feltérképezéséből állt, felajánlotta, hoyg akkor most ő elkezdene franciázni. Nyílván nem utasítottam el, úgyhogy megkezdődött a felvezetés. Nem csinálta rosszul, de igazán kiemelkedően sem. Mélytorok ugyan nem volt, amit amúgy szeretek, zacsi nyali sem, az meg egyáltalán nem hiányzott. A kölcsönösséget nem szereti, ezt meg is mondta, így hát nem is erőltettem a dolgot. Amikor a francia után gumit húztunk, több apró meglepetés ért, mint például az, hogy a kezdeti kellemes lovaglás után nem akarta a doggy-t, így misszionáriusban folytattuk. Ebben a pózban meg nem nagyon akarta/tudta befogadni az egyébként nem kiemelkedően nagy szerszámomat. Azért nyílván nem volt rossz az egész, mert hamarosan végem lett, köszönhetően a csodás mellek látványának és masszírozásának. A második felvonás előtt bemutatta profi masszőz tudását. Tényleg jól masszírozott, de ezt max 10 percig csinálja saját elmondása szerint. Nekem most 15 percig csinálta, mert kérésére hoztam neki cigit. A második felvonás már nem szex volt, hanem francia. Egész idő alatt panaszkodatt, hogy mennyire fáradt és tuti én leszek az utolsó vendége aznap stb. Nem kérdőjelezem meg amit mond, de meglepett mindez du 5-kor. Szóval jött a NFVSZ, amit második menetnek annyira nem szeretek, de úgy voltam vele, hogy hajrá! Dolgozott rendesen, én meg simogattam, ahol értem- főleg a melleinél - , aztán nem sokára ismét végem lett. Gyors fürdés és tipli.
  • Elszámolás:

    Átlag feletti summát kért előre, de korrektül, pont annyi volt, amennyit megbeszéltünk a telefonban.
  • Összkép:

    Vegyes érzésekkel jöttem el tőle. Megkaptam amiért mentem, a masszírozása is jó volt, a melleivel nem tudtam eléggé betelni, de mégis hiányzott valami kis plusz, ami miatt visszamennék.
Happy Massage