• Viki masszazs

  • Beküldte:
  • Viki masszazs reagálása

    Kedves Zeuss,

    köszönöm az értékelést.
    Igazából semmi különös hozzáfűznivalóm, észrevételem nincs... :) Egyet kivéve: Nem igazán értem a rangra vonatkozó mondatod a végén, de próbálok visszaemlékezni, mi mindenről beszélgettünk :) annyit kérdeztél, hogy összefolytak a dolgok. :)
    A számodra hiányzó lingam-fogásokról majd világosíts fel, kérlek. Mindent tudni akarok! :) ;)

    Legyen szép napod, és remélem hamarosan ismét a vendégeim között köszönthetlek.

    Puszi,

    Viki

  • Egyeztetés:

    Könnyen ment, Viki a telefont elsőre felvette. Kicsit félénk volt a hangja,de lehet inkább én vagyok süket, mert pár dolgot el kellett ismételni. Pontos címet nem kaptam, de a könnyebb parkolás és megközelítés miatt talán így jobb is volt. Megbeszéltük, hogy másnap azért megerősítésként hívjam vagy írjak, de Viki megelőzött, örültem is neki, hogy így számon tart.:). Nekem nem volt probléma, de esetleg másnak nem szerencsés smst küldeni.
  • Megközelítés:

    A XIII. kerület ezen részén még nem jártam, de nem bonyolult odatalálni. Autóval mentem, a tömegközlekedést nem figyeltem, de szerintem pár perc sétával az is megoldható. Parkolás fizetős és vigyázni is kell, mert van olyan hely ami csak engedéllyel használható vagy drága lesz.
  • Helyszín:

    Tökéletes a helyszín, a célnak megfelelően kialakított. Újszerű ház, emeleti lakása, amely a szokásos felszerelési tárgyakkal rendelkezik és egyben hangulatos is. Rendet és tisztaságot tapasztaltam, pedig láthatóan rajtam kívül más is a fájós derekát jött kezeltetni. Extraként cipőkanalat is használhatunk, ha a merevedést nem sikerült volna kimasszíroztatni.
  • Lány külseje:

    A fotókat szemlélve nekem a természetes szépség jött le, nos ez így volt élőben is. Viki vékony, ápolt, formás leányzó. Nem bombázótípus, de annál inkább magávalragadó teremtés. Rövidke masszőr ruhában fogadott, ami nem sokáig takarta a testét. Tetoválást nem láttam.
  • Erotikus masszázs:

    A részletes keresőben nézelődtem, ahol már körvonalazódott a masszőr személye, aztán tovább lapozva mégis Vikin akadt meg a szemem. A beszámolóit olvasgatva a korábbi keresési feltételeknek maradéktalanul megfelelt, ezért őt választottam. Kérdezte is, hogy miért éppen őt választottam ennyi hölgy közül. Először is tetszett a fotókon, vállalt csúszkát és lingamot és a levezetés - szimpátiától függően - egyéb finomságokat is tartalmazhat.
    Tehát ezt kerestem.
    Nem tudom ki izgult jobban ajtónyitáskor én vagy Viki, de könnyen átlendültünk a kezdeti nehézségen és a szobában lazábban tudtunk beszélgetni. Gyors fürdést követően a matracra feküdtem. Olaj és a krém közül a krémet választottam. Lekerült a ruhácska tekeredett is a nyakam rendesen. Kíváncsian vártam mi fog történni, mert beszélgetésünk során az derült ki, hogy szeret masszírozni és komolyan is gondolja. Kellemesen csalódtam, mert nem csak hidratálás , hanem egy alapos, majdnem minden testrészre kiterjedő svéd masszázst kaptam. A popsi gyúrás külön jól esett, mert azt még a masszőröm sem szokta csinálni. Az alkalomhoz igazított, kellemes és egyben frissítő tevékenységben volt részem. Közben sokat beszélgettünk, értelmes lány.
  • Levezetés:

    Elég hosszas masszázs rész után fordulást követően,még hason kaptam egy rövidebb csúzskálást, először csak a cicik kerültek bevetésre, aztán egész testes csuszi, karcolt a punci, de hát ezért mentem.:)
    Forduljak, fordulok. Kezeim a cicikre tapadtak, hogy jobban csússzon Viki bekrémezte őket, de nem tartott sokáig, mert megint végig siklottak a testemen. Jó érzés volt ez látszott rajtam, mert az egész testes csúszka már némi akadályba, merevedésbe ütközött, amit Viki ügyesen megoldott. Kívánságaimat figyelembe véve, pontosabban kézbe véve, kezdődött a lingam. Egy-két fogás hiányzott, amit másnál tapasztaltam, de túl nagy hiányérzetem nem volt. A zacsitól kezdve a pénisz végéig minden rész figyelmet kapott. Sajnálom, hogy nem láttam , a vizuális élmény még dobott volna rajta. Amikor már kapkodtam a levegőt, akkor Viki bájosan megszólalt, nem még nem lesz vége. Meg volt a kellő szimpátia ezért Franciaországba is utazhattam. Gördülékeny az átmenet a váltásnál, de olyan mélyre kerültem, csak felsóhajtottam. Viki végig igyekezett jó mélyre tolni, szuper volt. Közös erővel a ciciken végeztem.
  • Elszámolás:

    Egyszerű matekkal kijött a csokorméret, nekem kicsit szokatlan volt, de már lehet más is így számol.Elején átadtam.
  • Összkép:

    Viki olyan, mint a képein látszik, természetes, szerény, ez tetszett meg benne és ilyen is maradt végig a randi során. Lelkes és szereti amit csinál. Viki azt gondolod, hogy nem jó volt veled, pedig de, ezért is írok.
    Még egy dolog, nem a ranggal van baj hanem az emberrel. Köszönöm neked!
Happy Massage