• Dórika

  • Beküldte:
  • Dórika reagálása

    Édesem, Fabio!

    Nagyon örülök, hogy meglátogattál!
    Nagyon jól éreztem Magam Veled, és köszönöm szépen a kedves sorokat :-)

    Végig mosolygom, ha jó a társaság ;) Én abszolúte jó volt Veled!

    Remélem így, hogy áttértem masszőz csajszinak is látlak még, kár lenne érte... :)))))

    Ezerszer puszillak,

    Maya ♥

  • Egyeztetés:

    VTR-en adtam meg egy időpontot, de az foglalt volt. Ő javasolt egy kicsivel későbbit, ami szintén jó volt nekem, így abban maradtunk. Nagyon könnyen és gördülékenyen ment az egész. Hamar válaszolt, így a randi időpontja pillanatok alatt létrejött.
  • Megközelítés:

    BKV-val érkeztem a VTR-ben megadott címre. Nagyon egyszerűen oda lehet találni. Villamos és a metró is a környéken tesz le, onnan még 1-2 perc séta. Az autóval érkezőknek parkolás lehetséges az épület környékén, bár nem biztos hogy könnyen lehet szabad helyet találni. Nem tudom, hogy a parkolás fizetős-e, mert azt nem néztem sajnos.
  • Helyszín:

    Régi bérház x-edik emelete.Lift visz fel, az épület belülről jól néz ki. A lakás gyönyörű, tágas, fehér alapszínnel, amihez a bútorok hasonlóan lettek megválogatva.
    A szoba is tágas, van benne egy nagy franciaágy, néhány szekrény. Szobainas a ruháknak, egy masszázspad és székek. Itt is a fehér az uralkodószín, kivéve a masszázspadot, ami fekete. A fehér színek miatt alapból világos a szoba, nem kell a sötétben matatni, amit amúgy is utálok.
  • Lány külseje:

    Nagyon szép lány. A képek teljesen visszaadják azt, hogy milyen is élőben. Alacsony termetű, szép hosszú sötét haja van. Végig mosolyog, szemei nagyon igézőek. Cickók és a fenék is teljesen rendben van. Egy fehérnemű szettben és egy magassarkúban fogadott. Még így is jóval magasabb voltam nála.
  • Action:

    Megérkezésem után bemutatkoztunk, cipőt lekaptam az ajtó mellett, majd bementünk a szobába. Itt még pár szót ejtettünk a részletekről, kaptam egy nagy fehér törölközőt és zúztam is zuhanyozni. Visszaérkezésem után leültünk az ágyra és lassan közeledni kezdtünk egymáshoz. Olyan zavarban voltam, mint az atom. Hosszas csókcsatába kezdtünk, amit mindketten élveztünk és alig akartuk abbahagyni. Meg is jegyezte, hogy milyen jó velem csókolózni. Közben simogattuk egymást és el-el tévedt a kezünk egyre lejjebb is. Leheveredtem az ágyra és egy csodás franciába kezdett. Nagyon élveztem megdolgozott rendesen, majd javasolta hogy túl sok rajta a ruha és mi lenne ha megszabadulnánk gyorsan a melltartótól. Egy gyors mozdulattal ki is kapcsoltam és már elém is tárultak a cicik, amik nagyon szépek és tenyérbe illőek. Kicsit kényeztettem őket, majd folytatta a franciát nekem. Közben fogtam a fejét és irányítottam óvatosan. Aztán a bugyi is lekerült róla, kérdezte milyen pózban szeretném, mondtam legyen lovaglás, ami neki is tetszett. Felpattintott rám egy óvszert és szemből rám is ült. Először csak szép lassan, majd egyre ütemesebben mozgott. Többször oda is hajolt hozzám és csókolóztunk közben. Majd átöleltem és alulról én is rágyorsítottam. Sajnos nem volt hosszú menet, mert a sokáig tartó franciázás után el is mentem benne. Még jó pár percig rajtam volt. Gyors tisztálkodás, egymás mellé feküdtünk és elkezdtünk beszélgetni mindenféléről. Nagyon aranyos és jó volt vele dumálgatni.
    A 2. kört én javasoltam, de mivel eléggé eltelt az idő mondtam hogy egy franciázást szeretnék csak. Amit készségesen meg is tett nekem. Először csak feküdtem az ágyon, majd feltérdeltem és úgy folytatta tovább. Kicsit nehezebben tudtam elmenni, de nem adta fel. Végül az ágy mellé álltam, ő pedig négykézláb franciázott nekem. Szóltam, hogy készítenék egy videót a végéről, amibe simán belement. Így előkaptam a telefonom és még mielőtt elmentem volna készítettem egy rövidke kis vidit a szájba lövésről. Utána még pózolgatott, meg mosolygott, az utódok a pociba kerültek és megjegyezte, hogy milyen finomak voltak.
    Mivel már így is kifutottam az időmből és nem akartam visszaélni a kedvességével, ezért vettem egy gyors zuhanyt, aztán pár puszi után búcsút vettem tőle, de azt hiszem nem örökre.
  • Elszámolás:

    Szóba sem került az együttlét alatt és előtte sem beszéltünk róla se telefonon, se VTR-en. A bővebb info lekérésével még az előtte lévő napokban megtudtam a rózsaszálak mennyiségét, ami amúgy az új pesti átlag egy óráért, és jól láthatóan elhelyeztem a tatamin aktus után.
    TP-nek nyoma sincs, az időből simán kicsúsztunk.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magamat. Következő alkalommal az aktusra kicsit nagyobb hangsúlyt fektetek majd, mert most csak egy pózt próbáltunk ki. A franciázás elvette az időnk nagyobb részét.
    Bátran ajánlom bárkinek, biztos nem fog csalódni senki. Gréti abszolút megtesz mindent azért, hogy a vendég jól érezze magát.
Happy Massage