• SZYSZY

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A telefont Ő kezeli, megfelelő időpont hamar került. A telefonba pár szóba tájékoztatott.
  • Megközelítés:

    Nem túl forgalmas hely , könnyű megtalálni, pár 10 méterrel a hegyre fel pedig parkoló helyek is vannak. Tömegközlekedést sajnos nem tudom, erre nem figyeltem.
  • Helyszín:

    Egy nyeles telken , ha jól emlékszem 3 emeletes épület, annak is a lakása. Gyorsan be lehet osonni, vizslató szempárakat nem láttam és a máshol tapasztalt nyugdíjas őrszemek sem voltak a helyükön. :) Egyedül a fürdőbe a tusoló volt nekem vállban kicsit szűk. :)
  • Lány külseje:

    A képek nincsenek kitakarva, lehet tudni , hogy ki fogadja az embert. Alakját néhány fiatalabb barátnő is szívesen bevállalná szerintem. Egy picit meglepödtem belépéskor , hogy valóban milyen kicsi , majdnem törékeny alkat , de ez késöbb nem jelentett semmilyen problémát.
  • Erotikus masszázs:

    Őszintén szólva már nem is emlékszem , hogy miben fogadott. Nem vagyok én stylist.
    Beérve a szobába sokáig csak pislogtam ,mert a kinti fényről ahogy beléptem semmit sem láttam, aztán a masszázsszobába még annyit sem. De a kontúrokból az már felsejlett, hogy nagy baj nem lehet. Gyorsan lezavartam a fürdőszobás részt amit most nem ecsetelek, mert ha egyébben nem de itt mindegyikünk gyakorlott és tudja a dolgát.
    A fürdőből kilépve beestem hassal a nagy francia ágyba, majd elkezdödött a masszázs rész. Erről sem tudok regényeket írni, mert ez amolyan simogatos volt inkább. Kb 10perc alatt amíg egy kicsit oldódott a hangulat, felért a bokától a tokáig.
  • Levezetés:

    Valószínű tudna jobban is masszírozni, de a beszélgetés alatt abba egyeztünk meg , hogy inkább az erotikus részt részesíteném előnybe. Volt egy kis csúszka, sokszor már olyan érzésem volt , hogy most-most- de nem , most , de mégsem... többször azon a határon mozgott , hogy be tudom zavarni a macit a málnásba, de sajnos nem, közölte, hogy az egy másik műfaj. Végül is így van , ez korrekt. Majd én kerültem felül, de ezt nem erőltettem, mert én más súlycsoportba vagyok , inkább lecsúsztam a lába közé, ahol tevékenységemet némi hanghatás és remegés jutalmazta egy idő után. Ezek után hanyatt dobtam magam, hogy bezsebeljem az előző ténykedésem jutalmát. Ekkor Szyszy felébresztette, ha nem is az oroszlánt, de az öregedő kandúr igen. A franciája jó volt, kicsit több kezezéssel mint amit én szeretek, de azért rendbe volt. Amikor én is elkészültem , letörölgetett és hozzám bujt, ezt még el tudtam volna viselni egy darabig, de sajnos menni kellett.
  • Elszámolás:

    Az átlagnál egy kicsit magasabb, de én nem emlékszem , hogy ez valaha is szempont lett volna egy lánynál.
  • Összkép:

    Olyan érzéssel mentem el , minta a szeretőmtől távoztam volna, nem egy masszázs szalonból. Aki nem a futószalagot szereti az elégedetten fog innen távozni.
Happy Massage