• ALICE

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Sok jót olvastam itt róla, nagyra becsült MT-k tollából, és elhatároztam, hogy meglátogatom. Kommunikációja részemre pozitív volt, így röviden telefonon egyeztettünk, majd VTR-en keresztül foglaltam időpontot. Hamarosan jött a válasz, hogy minden ok, és a megbeszélt időpontban tud fogadni.
  • Megközelítés:

    Napközbeni időszakban mentem, kivételes szerencsém volt a Hungária krt.-i felújítás kevésbé akadályozott a célba jutásban, igaz egy kicsit kerülni kellet emiatt. Mind ezek ellenére jóval korábban érkeztem, így kényelmesen leparkoltam, a parkolás fizetős, de igen kedvező ár fekvésű. Parkolóhely van bőséggel. Buszt, villamost nem láttam a környéken, viszont a kórház igen közel van...
  • Helyszín:

    Felújított lakótelepi 10 emeletes ház. a kapuban kaptam meg a pontos koordinátákat, a bejutás egyszerű volt, a liftből kiszállva hamarosan nyílt a rácsos ajtó, kilibbent Alice. Gyorsan betuszkolt a lakáson belülre. Itt kellemes meleg, és hangulatos mécsesek vártak. Nem nagyon néztem körül, mert vendéglátómmal voltam elfoglalva, nagyon tetszett, rögtön elbűvölt, de erről majd a következő pontban írok bővebben. Valahogy az egész lakásnak van egy speciális hangulata.
    A fürdőben rend és tisztaság, kellemes hangulatvilágítás, itt is lehet talán huncutkodni, de ezt most nem próbáltam. Tus fürdő választék bőséges, száj öblítőből is lehet választani. Alice szobája kicsi, de a célnak megfelelő, az ágy alvásra nem, de huncutkodásra igen csak alkalmas.
  • Lány külseje:

    Alice egy törékeny csodás teremtés, mezítláb, és egy kis mini ruhában jött ajtót nyitni. Arca kedves, bizalomgerjesztő, őzike szemei megidéztek. Mire visszatértem a fürdőszobiból már szinte meztelenül várt, nagyon szexi volt, legelőször a pici ciciken akadt meg a szemem, nagyon kedvemre valónak éreztem őket. Vékonyka kislányos alkata van, kicsit zavarban is voltam, de nagyon jó volt megölelni, bársonyos bőrét simogatni.
  • Action:

    Alicével állva csókolózni kezdtünk, igazi barátnős csókot kaptam, közben simogattam vékonyka testét, megfordítottam, hátulról öleltem, így a ciciket is birtokba vettem, a bimbók egyből bejeleztek, erre már nálam is állt a zászló. Még mindig állva folytattuk az ölelkezést, a farkincámat Alice combjai közé csempéztem, a vékonyka combocskák kellemesen dörgölőztek hozzá, kezecskéi is ügyesen dolgoztak. Falnak támasztottam, majd szép lassan lecsúszott és kezdetét vette az Alice féle csodálatos mély-torkos francia. Az ágyon folytattuk, de kértem, hogy egy kicsit én is kényeztethessem. Nos ez hosszasra sikeredett, minden tudásomat bevetettem, hogy elrepítsem a mennybe, és minél tovább ott is tartsam. Egy kis pihenő után ismét én kerültem sorra, én is elindultam a mennyekbe vezető úton. Komolyan megfordult a fejemben, hogy most aztán itt rögtön Alice szájába megyek, de bármilyen nagy is volt a kísértés, mégis a punci mellett döntöttem, mivel csak egy patront hoztam. Gumit húztunk, először hátulról támadtam, nagyon fini volt, és a látvány sem volt utolsó, de nem így akartam a véget, ezért hátára fordítottam, és szemből hatoltam a punciba, éreztem hüvelye lüktetését és hullámzását, nem bírtam azonban sokáig, kellemes remegéssel nyertem el jutalmamat Alice magajándékozott egy bensőséges orgazmussal. Hú nagyon jó volt, lassan kicsusszantam a kéjbarlangból, kis törölgetés után pihegtem szeretőm karjaiban. Kaptam egy jó nagy pohár vizet, még egy kicsit élveztem Alice vendégszeretetét, de lassan letelve az órácska, így illedelmesen egy gyors zuhi után távoztam.
  • Elszámolás:

    Megérkezésem után az ajándék mellett egy borítékban mellékeltem a pesti átlagnak megfelelő rózsaszálakat. Korrekt és a helyzetnek és helyszínnek megfelelő.
  • Összkép:

    Alice testét megkaptam, de BF érzésem nem volt. Amit szájával és torkával művel, az különleges. Külön élvezet volt puncijában lenni, közben törékeny testét ölelni. Muszáj visszatérjek, hogy különleges tudását újra érezzem és élvezzem, a pici ciciket simogassam.
Happy Massage