• NOÉMI

 • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
 • Beküldte:
 • Egyeztetés:

  Az egyeztetés viszonylag könnyen ment. Telefonon kerestem, megbeszéltük, hogy hamarosan újra kell hívnom. Később vissza is hívtam és megbeszéltük az időpontot és helyszínt. Minden könnyen ment.
 • Megközelítés:

  Megközelítés egyszerű volt. Elmagyarázta, hogy hova kell menni, hova kell becsöngetni. A környéken parkolási díj van. Tömegközlekedéssel nagyon könnyen megközelíthető a hely.
 • Helyszín:

  A helyszín teljesen jó. Több lány dolgozik egy helyen, de a diszkréció abszolút megvan. Egy szál ruhadarabban várt, ami nagyon tetszett. A fürdőszobában kád volt, ami tiszta volt. Tusfürdők tömkelege. Száraz törölköző. A szoba hangulatosan volt berendezve. Én a tatamit választottam. A lepedő rajta tiszta volt. Mindent rendben találtam.
 • Lány külseje:

  A külső? Nagyon csinos volt! :) Szép formás fenék, szép mosoly, szép szemek és formás lábak. Szerintem a fotók abszolút visszaadják, ahogyan kinézett. Ami tetszett, hogy a szemkontaktust megtartotta a masszázs alatt. Ez közelebb hozott minket és viszonylag könnyen el tudtam lazulni. Szép bőre volt és jó illata. :)
 • Erotikus masszázs:

  A masszázs nagyon jó volt. Hasra fordított és a lábakkal kezdte. Talp, vádli, combok. Teljesen jól csinálta. A zene ami közben ment, segített az ellazulásban. Néha a keze elkalandozott és simogatta a szerszámom. Később hátra fordított és a mellizmokat is megmasszírozta. Közben ruha nélkül rajtam és mellettem is ült. Én nem kértem semmi speckó masszázst. Az alapmasszázs teljesen megfelelt nekem. Szakszerű és erotikus volt. Ügyesen csinálta. A meztelen és olajos teste nagyon izgalomba hozott. A masszázshoz a mellét is használta, ami szintén nagyon tetszett. :) A kézmozdulatai nagyon jók voltak. Ahol erősebben kellett, ott megnyomta, ahol finomabban, ott simogatott. Ügyes volt!
 • Levezetés:

  A kényeztetés része nagyon jól ment. Ügyesen használta a nyelvét és száját. Abszolút tehetséges volt. Kezét mindig csak a megfelelő pillanatokban használta. Masszázs közben többször simogatta a szerszámot és szájba is vette. Ha gyors tüzelő vagy, akkor érdemes 90 percre menned, mert abban kettő lövés is benne van. Illetve van náluk lehetőség 4 kezes masszázsra is. Én rövid időre mentem, így sajnos csak egyszer tudtam elmenni. De az is nagyon jó volt. Ügyesen csinálta. :) Talán a hozzáállása volt az, ami még jobbá tette a kényeztetést. Teljesen barátságos és mosolygós volt. Ez nagyon tetszett. A szemkontaktust is szinte végig megtartotta. Érzésem szerint ő is felengedett és én is. Nagyon ajánlom! :)
 • Elszámolás:

  Az elszámolás rendben ment, a végén volt. Én nagyon meg voltam vele és a teljesítményével elégedve. Ügyes és korrekt volt.
 • Összkép:

  Noémit nagyon ajánlom! Ügyes, barátságos, mosolygós, szemkontaktust megtartós és abszolút kezdeményező volt. Érdemes hosszabb időre menni hozzá, hogy ki tudjátok használni és élvezni a teljes test masszázst és kétszeri kényeztetést. Sajnos az ide feltöltött fotóin nem látszik a kedves arca. Ha olyas valaki keresel, akinek fontos a randihoz való hozzáállás, akkor Ő az! :)
Happy Massage