• Jàzmiiin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem és aránylag könnyen el is értem. Egy héttel ezelőtt már próbálkoztunk, de akkor sajnos az utolsó pillanatban visszamondta, hogy állítólag nincs jól. Nekem kicsit rosszul eset mert miatta utaztam 200km.
  • Megközelítés:

    Már többször is megjegyeztem, hogy nem értem minek ide 90 karakter. Ha nem ismered a várost vegyél GPS-t!
  • Helyszín:

    Egy emeleti lakás ami a célnak megfelel, bár az elosztás lehetne jobb. Mikor fürdőbe mentem a másik szobában ép élvezett a barátnője, ami még így izgalmasabbá tette a dolgokat.
  • Lány külseje:

    Egy gyönyörű igen magas karcsú gyönyörű lány.
  • Action:

    Érkezésemkor fehér fehérneműben és magassarkú cipőben fogadott. Így is egy magas lány, de a plusz 8 cm-es cipőben már nyújtózkodni kellet, hogy megpuszilhassam. Gyorsan fürdőbe el, ahol a már a fentiekben írtam, hogy mivel is csigázódtam még jobban fel. Mire vissza értem mér egy szál semmiben várt és még jobban elkápráztatott. Lefeküdtünk és egy kisebb csókcsatával kezdtünk. Csókolgattam csodálatos érzéki melleit. Igen érzékenyek, vigyázni kell velük. Ő is kezdte felfedezni a testemet, végig csókolt a számtól indulva a mellemen, hasamon míg elnem jutott a célig. Nagyon finoman kézhasználat nélkül nagyon érzékien franciázott. Nagyon jól csinálja és kértem is hogy cseréljünk, mert én is szeretném őt kényeztetni. Újabb csókcsata és most én kezdtem el őt testének minden részét csókjaimmal izgalomba hozni. A ciciknél kicsit többet időztem, mert élvezte. Szép lassan azért lejutottam édes kelyhéhez amit addig nyaltam faltam míg sikerült neki eljutni a célba. Kicsit összebújtunk és megint ő kezdett az én kényeztetésembe. Kértem, hogy forduljon meg, hogy én se tétlenkedjek, de kért, hogy a punciját most még egy picit kíméljem, mert ilyenkor még nagyon érzékeny. De ott volt a látvány és egy olyan gyönyörű popó, amit szintén élvezet puszilgatni. Kölcsönös nyalakodás után akcióba kezdtünk. Kérdeztem, hogy mi a kedvenc póza, hátulról szereti a legjobban ami nekem is a kedvencem, főleg egy ilyen gyönyörű látvánnyal kisérve. Igen hosszasan így nyomtuk, majd kértem, hogy szeretném még egyszer kinyalni. Nem volt ellenére és elég gyorsan siker is koronázta a tetteimet. Pici szusszanás és utána ő végzett engem ki. Nfvsz csodálatos volt. Miután lefürödtem még bemutatta a barátnőjét is aki olyan kéjesen élvezett a másik szobában.
  • Elszámolás:

    Előre kérte, újbudai átlag, kicsivel magasabb mint a pesti, de ő egy extrém érték
  • Összkép:

    Egy kicsit kettős, mert elsőre utolsó pillanatban lemondta, pedig én ezért 200km utaztam, de olyan vonzónak találtam, hogy nem szerettem volna kihagyni.
Happy Massage