• Cindyke

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hétvégén amolyan próba szerencse elvén. Felvette elsőre és tudtunk is egy első időpontot egyeztetni.
  • Megközelítés:

    Az óbudai "katonavárosi" amfiteátrumra Duna felől nyíló utca. BKK-val és gépjárművel is könnyen megközelíthető a helyszín. Hétvége ellenére egy szabad parkoló volt az utcában, de ez nekem pont elég volt. Szerencsére a közelben van parkolási lehetőség a többi utcában is.
  • Helyszín:

    Új építésű ház. Szokásos bejutás. Rendezett környezet. A lakás a mai tipikus új építésű házakra jellemző. Modern minimál stílusú. Lakás fürdő tiszta. A fürdő jól felszerelt megfelelő mennyiségű és jó minőségű tisztálkodási eszközökkel van ellátva.
  • Lány külseje:

    Cindyke egy nagyon jó karban lévő hölgy. A korát meghazudtoló külsővel. A fényképek nem igazán adják vissza azt az igazi nőiességet amit az életben való találkozáskor él meg a vendég. Van benne egy megfoghatatlan erotikus kisugárzás. Igazi nagybetűs kívánatos milf (igazából nem szeretem ezt a szót, de erre a korosztályra használják napjainkban, annak ellenére, hogy a mozaik szó eredeti tartalma teljesen illik rá).
  • Action:

    Kötelező protokollokat letudva kellemes beszélgetésbe kezdtünk. Nyílt türelmes igazi nőt ismerhettem meg benne. Közben elkezdte felvezetőként a masszázst. Meglepődtem hihetetlenül jól csinálja. Én járok gyógyfürdőkbe masszázsra, de jó néhány hivatásos masszőrt lepipál. Ezt ki is fejtettem neki. Azt hiszem ő az a nő aki ösztönösen tudja, hogy egy férfi partnerének éppen mire van szüksége. Kellő masszírozás után testben és lélekben megpihenve az erotika irányába vettük utunkat. Írhatnék itt egy pornó novellát részletekbe menve, de itt nem ez történt. Egy nagybetűs szeretkezésen estünk át, mert egy percig sem éreztem egész együttlétünk alatt, hogy itt és most egy üzleti aktusról lenne szó, se magam részéről, sem Cindyke részéről. Kezdetekkor hosszan csókolóztunk igazi nyelvest, nem csak olyan mostanában elterjedt "két milliméterre kidugom a számból a nyelvem" típusút. Közben kezünkkel kölcsönösen simogattuk egymás testét olykor olykor elkalandozva erogén zónáinkhoz. Majd végig csókolta testemet és kicsi ént kényeztette mesterfokon, legalább is úgy ahogyan nekem leginkább a megfelelő. Váltottunk és csak én csókoltam mindenhol, majd szép illatos kertjének szirmait kényeztettem nyelvemmel addig a pillanatig, amíg teste rándulásából és ujjaimra való ráfeszüléséből érezni nem kezdtem, hogy minden további mozdulat már felesleges. hagytam szépen lenyugodni. Nem kapkodtunk. Ő is kényelmesen kellő idő elteltével folytatta szép ajkaival kicsi én kényeztetését, mígnem úgy nem éreztem, hogy éreznem kell belülről is. Esőkabát felvételét követően szemből forrtunk össze. Érezte , hogy milyen lábtartás a kedvenc pózom, mert magától váltott abba. Aktív volt a közös együttlét megélésében és nem passzív, közben mint két valós pár csókkal is kényeztettük egymást, míg nálam is eljött aminek el kellett jönnie. Hagyott lenyugodni nem sürgetett. Beszélgettünk még egy keveset, de az idő lejárt így nem akartam feltartóztatni. Kötelező tisztálkodási protokoll és mentem utamra, de immár sokkal kielégültebben.
  • Elszámolás:

    Amennyit a telefonba mondott. Pesti átlag (ma legtöbben azt írnák, hogy a régi átlag). Előre letettem többé nem esett szó róla.
  • Összkép:

    Nagyon pozitív élménnyel távoztam tőle. Nekem tényleg barátnős hangulata volt az egésznek, pontosabban, mintha egy titkos szeretőjéhez ugrott volna fel az ember. Azon kevés hölgyek közé sorolom akit még biztosan megfogok látogatni.
Happy Massage