• Evi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyszerűen, simán, gond nélkül történt. Csengő hangján aranyosan tudatta velem a helyszín pontos címet és indultam is a csodaleányzó felé!
  • Megközelítés:

    Forgalmas úttól egy percre, metrótól 2 percnyi séta, szóval nagyon könnyű a megközelítés. A parkolás fizetős az olcsóbb fajtából és egyszerű helyet találni.
  • Helyszín:

    Egy társasház emeletén van Evi rendelője. Rend mindenhol, a fürdőben minden kegyszer adott a fáradt vándor testének felfrissítésére. Hatalmas ágy áll rendelkezésre, oldalt pedig nagy tükör ami mindenképp izgató látványt képes visszaadni. Parádés látvány volt végiglesni oldalról szeretkezésünk minden pillanatának szeletkéit!:-)
  • Lány külseje:

    Nagyon helyes, formás Szöszi leányzó. Mindene a helyén, megfelelő méretben. Személy szerint imádom ezt a típust. Igazi kényeztetni való hölgy, aki ha bemelegít, utána hatványozottan adja vissza a kedvességet.
  • Action:

    Megérkezésem után egyből tök jó kontenksztusba kerültünk. Kellemes csevej és törölközőm eltulajdonlása után indulás a fürdőszoba rejtelmeinek felkutatásra. Felkészítve testemet az eggyé válásra, csusszantam is Evi ölelésébe!

    Nagyon izgató simogatáshegyek következtek, nagyon finom puszi és csók körettel, az az igazi barátnő feelinges. Szépen felderítettük testrészeinket, nem tudtam betelni a gyönyörrel. Le kerültem délre és kezelésbe vettem izmos és jó ízű altestét! Érzéseim szerint szívesen fogadta minden ténykedésemet, lecsukta szemeit, zihálva vette a levegőt, kedvesen apró rángásokkal tudatta velem merre vegyem utamat testének felfedezésében. Hátamra fektetett és lehengerlő módon nagyon kellemes kényeztetésben részesített. NF., kézimunka, simogatások, mogyorózgatás, egyszóval minden! Mindezt úgy, hogy tekintetemet váltogattam a tükör adta látvány és Evi egész alakos ténykedése között. Vadító volt amint az egyik pillanatban egy pornó főhősei, a másikban meg egy szex csata gyönyörű pillanatai kápráztattak el!:-) Mindeközben meg mindent a saját bőrömön érzékeltem.

    Eljött az idő és kértem a védőfelszerelésemet, és egy jó gumis francia után bájdorongommal behatoltam a meleg, magábaszívó, puha de mégis simogatóan körülvevő, redős nunijába!:-)

    Elidőztem ott egy darabig, szép kis lovacskát kérve, miközben az ikreket markolásztam. Aztán a misszi néhány alfaját sajátítottuk el, ami közben a végkifejletet éreztem. Lerántottuk a gumit és némi NF., és kézimunka után gyönyörű ajkai között eltűnt "férfiasságom", és szájában értek véget spermáim pályafutásai!:-)

    Az erős "megerőltetéstől":-) pihire volt szükségem, így egy nagyon kellemes beszélgetés, traccsparti vette kezdetét.Egy húron pendültünk és tényleg fesztelen, humorral megtűzdelt dumaparti után kezdtünk a második menethez.

    Evi magához ragadta a kezdeményezést és mindenemet végig csókolva, simogatva ismét a szájában voltam. Nyelvével fantasztikus módon tudta megtalálni a makkomon elhelyezkedő összes idegszálat, mindezt szépen kifejlesztett kézi technikájával egészítette ki (mindez a tükörben is):-) 69-t követeltem mert én is kényeztetni szerettem volna, majd elkövetkezett a finish. Kebel szexszel fűszerezte meg a dolgot, és már éreztem is, hogy itt az idő. Ismét a szájában landoltak a "fehérek" Kicsi összebújás és beszélgetés után zuhi, öltözés, búcsú, fizu és indulás!:-)
  • Elszámolás:

    A pesti átlagnak megfelelő rózsaszál mennyiséget raktam le az esemény végén, amely a kapott élményt tekintve nagyon jó érték arányt jelent, már ha Evi esetében szabad egyáltalán erről beszélni, hiszen olyan fantasztikus !!!:-)
  • Összkép:

    Nagyon bájos, szöszi hölgy, hihetetlen magas szakmai tudással! Elvarázsolt erre az időre közvetlenségével, humorával! Pazar módon éreztem magam vele, nagy élmény volt!:-) Mindenképp ajánlom mert el fog varázsolni arra az időre amit együtt tudtok tölteni.
Happy Massage