• Nelly

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Nelly reagálása

    Kedves anonymT!
    Jó érzéssel töltenek el a dicsérő szavaid. :)
    Nagyon örülök, hogy Te IS jól érezted magad.
    Remélem, találkozunk még és tudlak újabb "élményekben" gazdagítani!
    Csókjaim küldöm :*

  • Egyeztetés:

    Előző nap hívtam Nellyt, pár csörgés után felvette. Egy kedves hang értelmesen tájékoztatott és másnapra egyeztettünk időpontot.
  • Megközelítés:

    A Móricz Zsigmond körtértől 5 perc séta. Nagyon egyszerű, de nekem meggyűlt a bajom vele. Vidéki vagyok és a körülöttem lévő 10 emeletes házak között arra számítottam, hogy egy nagydarab kapun fogok bejutni és majd minél távolabb a földtől, felfelé fogok haladni aztán meglepődésemre kiderült, hogy egy normál ajtón keresztül a másik irányba, lefelé van a Mennyország. (Képzeljetek egy + jelet a házszámok közé, csak nem a Margit híd alatt)
  • Helyszín:

    Az ajtón belépve egy tágas előtérbe kerültem. Két szoba van, más is rendel. Az ottlétem elején pár másodpercig hallottam hangokat, de egyáltalán nem zavaró. Lényegében egyedül fogad, teljes diszkréció, nem találkoztam senkivel, nem láttam senkit.
    A helyszínen hangulatvilágítás, a szobában szintúgy. Modern környezet, rend, tisztaság, zene és egy nagy kényelmes franciaágy fogadott. A fürdőben tisztálkodási szerek sokasága.
  • Lány külseje:

    Találós kérdés:
    Hosszú, gyönyörű, barna haj,
    szimpatikus, helyes arc,
    nagyon szép, formás mellek,
    kellemes, selymes bőr,
    a fenekére pedig nem találok szavakat!

    Ő bizony nem más, mint Nelly!
  • Action:

    A szobába érkezésem után cuccaimat, ruháimat lepakoltam egy fotelra, elmentem zuhanyozni. Visszatértem után Nelly is kiment egy percre, mikor megérkezett megszabadult a fehérneműktől.
    Kényelembe helyeztük magunkat az ágyon és elkezdett simogatni majd a felsőtestemtől lefelé haladva olyan forró csókokat kaptam Nellytől, hogy egy életre emlékezetes marad számomra. Aztán elkezdte kényeztetni a szerszámomat, az elején szépen lassan, majd minimálisan tempósabban. Közben váltogatta a pozíciót oldalról, felülről, a lábai, feneke hol távolabb voltak tőlem, hol karnyújtásnyira. A lényeg, hogy nagyon érzékien csinálta és baromira jól esett.
    Aztán próbáltam én is viszonozni a kényeztetést, de csak próbálkozás maradt az izgulásom uralta a hangulatomat. Egyébként a puncija finom, illatos, reagál az ingerlésre, kényeztetésre. Még ő is kényeztetett rövid ideig.
    Egy idő után szóltam Nellynek, hogy kérem az óvszert, megkérdezte hogy szeretném, mondtam, hogy én leszek alul. El kezdett lovagolni és hamar meg is iramodott, kisebb vágtába kezdett. Tetszett a látvány, élveztem és mire a észrevettem, hogy nem bírom a tempót, igazából nem is akartam visszafogni magam, beleélveztem a gumiba.
    Utána Nelly segítségével letisztogattam magam, igénybe vettem még egyszer a fürdőt, öltöztem és kiléptem a Mennyországból.
  • Elszámolás:

    Viszonyítási alapom nincs, amit megbeszéltünk a telefonban azt még kerekítettem, majd leraktam az asztalra a találka elején.
  • Összkép:

    Az egész dolog ott kezdődött, hogy egy idegölő hetem volt a melóba, alvás hiányával.
    Hétvégére felutaztam a fővárosba egyéb okok miatt és gondoltam, hogy feledtetnem kell ezt a borzalmas hetet, el kell terelnem a figyelmemet. Ki is találtam a délelőtti programot, mivel NINCS barátnőm, gondoltam elmegyek egy lányhoz. Egy átlagos lányt akartam keresni, pár lány után rákattintottam Nelly adatlapjára, meg is jött a vágy, állt a szerszám (sajnos keményebben, mint a helyszínen), odaérkezésemkor a vágyon urrá lett az izgalom és amikor megpillantottam Nellyt, azt gondoltam Hurrá.

    Egy olyan csajt láttam magam előtt aki nemcsak átlagos, hanem egy (számomra a két legfontosabb) kedves és barátságos, de nem utolsó sorban intelligens, nyitott, és csak is barátnő feeling.

    Az izgalmam az egy óra alatt csak a végén múlt el, de így is minden egyes pillanata megérte. Az ajánlás helyett inkább csak annyit mondok, hogy eljövetelem után már mentem is volna vissza és az a pár forró csók a testemen belém égett.
Happy Massage