• Renáta

  • Beküldte:
  • Renáta reagálása

    Kedves Hotlova!


    Tengermély tisztelettel merem leírni neked azt,hogy szerencsére a Tiéd is csak egy vélemény a sok közül, amit most megpróbálok normális keretek között, kedves hangvételű viszont reakció formájában megfogalmazni, hogy még véletlenül se tűnjek úgy,mint aki nem fogadja a negatív kritikát, hisz a negatív kritika is kritika! Életbölcsességek vol.1. vége.

    Sajnos nem tudok azonosulni ezzel a beszámolóval, de csakis kizárólag a rettentő szofisztikált stílus miatt. Minden esetre sajnálom az "elbaszott" választást! Bízom benne, hogy a jövőben sokkal kedvesebb, csinosabb, profibb lányhoz lesz szerencséd. Az élet nem mindig habostorta. Életbölcsességek vol.2. vége.

    Kár lenne tagadni a szomorúságom és csalódottságomat is.....

    Szép napot!
    Millió csók, millió könny! :)

    Dominika24

  • Egyeztetés:

    Nehezen ment aznap a választás, a régi kedvencekhez vagy nem volt kedvem vagy elfoglaltak voltak.Azt sem tudtam, hogy masszőrt vagy ribizlit szeretnék. Az új művészek hírdetéseit hosszasan nézegettem, olvastam a beszámolókat, telefonálgattam, de mielőtt már a hazaira kellett volna fanyalodnom, beleszaladtam Domikia24 fotóiba, és a róla írt két biztató hangvételű beszámolóra. Hívásomat azonnal felvette, mindent gyorsan lebeszéltünk.
  • Megközelítés:

    Az oldal összes romlott olvasója ismeri már a Vagina partot, így gondolom ezt nem kell bővebben taglalnom. Ez az egyik Dunára néző ház. Parkolóhely ezen a részen bőven van, gondolom azért mert nemrégiben gondos kezek parkolóórákat telepítettek ide is.
  • Helyszín:

    Az aulából kiindulva, elsőre el lehet baszni az irányt, de előbb-utóbb mindenki odatalál. A bekamerázott előtérből balra nyíló fürdőszoba tiszta, tusfürdőkkel közepesen felszerelt. Mosakodás közben a zuhanyrózsa többféle színben világította meg acélos testem - csodálatos volt. A szobában masszázsasztal és tatami helyett egy lapos matrac jellegű izén kell hasra feküdni. Mellette a falon tükrök, rajtuk karácsonyfaizzók világítanak. Apró alkalmatosság a ruháknak, halkan muzsikáló zenegép és egy apró, feldíszítetlen, műanyag karácsonyfa díszítette a szobát.
  • Lány külseje:

    Ha ott és úgy, ahogy várt, normál fényben készített volna magáról egy szelfit és azt tette volna ki profilképként, akkor nem hívtam volna fel. A profilképéről a fiatal Beverly D'Angelo ugrott be. Ha a jó oldalát nézzük, akkor viszont nagyon fotogén. Az élményeiket előttem megéneklő úttörőknek nagyon tetszett, de én csak egy alacsony, fehér bőrű, szeplős, enyhén kancsal (valószínűleg szemüveget viselhet civilben) átlagos megjelenésű lánykát láttam. Teste feszes, de nem sportos vagy izmos. Cicik alig-alig, puncival nem találkoztam. Kedves, értelmes, girl next door típus, nem az az utánafordulós bombázó.
  • Erotikus masszázs:

    Egy teljesen kezdő masszőr gyakorolta rajtam a hát és végtagsimogatást és nyomogatást. Monoton mozdulatok, közepesnél nem erősebb izommunka. A kacérkodás, érzékiség nem volt jelen. Beszélgettünk. Ez ment az érzékiség rovására szerintem. Bugyi, cicifix végig rajta. Sajnos nem tudok említésre méltó momentumot felidézni. Az "ilyen" masszőrlányokhoz persze nem is azért járok, hogy profi masszázst kapjak, de ez a nemlétező elvárásaimat is alulmúlta. Más helyeken az "érzéki program" ellensúlyozza a lányok kamu-masszázstudását, de sajnos ezúttal cserbenhagyott a szerencsém.
  • Levezetés:

    Kis nógatás után, a lábaim közé keveredett és faszverésbe kezdett. Később a végét finoman bekapva folytatta a faszverést és a bólogatást. Környékkel nem foglalkozott, szembenézés, mélytorok-jelleg, nyalogatás, köpködős műsor mind elmaradt. Kölcsönösség, bugyi levétel szintén - egyikőnk sem erőltette. A végén az utódaink a kezére-kezébe kerültek. Gyors fürdés, fizetés, tipli.
  • Elszámolás:

    Másfél órás, kerek fővárosi átlag. Utólag tettem le. Már az autómban ülve gondolkodtam el azon, hogy mintha két lövést említettünk volna előzőleg a telefonban. Ugye a másfél órás randiknál ez a szopás-masszázs-csúszka-szopás rutin a megszokott. Itt az első buli felajánlása elmaradt. Mindegy, nem vesztettem semmit.
  • Összkép:

    Friss, pikáns lolitás életérzésre vágytam, ezt nem kaptam meg. Kezdő, ennek minden bájával és sajnálatos velejáróival is. Kedves, értelmes lány, minden jót kívánok neki, de sajnos nem tudom ajánlani.
  • Webi megjegyzése:

    Átlagosként tudom kitenni. Sokáig gondolkodtam kitegyem e egyáltalán, annyira ellentmond a többi beszámolónak. Az író magas rangja miatt jelentetem meg a véleményét.
Happy Massage