• Brenda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Korábbi találkákon való beszélgetés és néhány telefonhívás végül 1-2 sms tett pontot egy Bunny-Brenda páros találkozó végére. Minden flottul ment.
  • Megközelítés:

    Brenda kuckóját vettem célba, mert ezt beszéltük meg. A vasútállomás mellet van könnyű parkolással és a BKK is rendelkezik pár járattal errefelé.
  • Helyszín:

    Általam már jól ismer kis lakás egy előszobával amiből nyíli egy fürdő, főzőhelyiség(konyha) és a nappali-hálószoba egyvelege. A fürdőre nincs panasz. mert minden megtalálható benne és a tisztaság is magas szintű. Az ágy kényelmes és elég nagy ezért elfértünk rajta.
  • Lány külseje:

    Odaérkeztem és a kaputelefon használata kimaradt egy odaérkező embernek köszönhetően. Lifttel felmentem oda és ott hívtam Brendát. Beléptem és ott vártak a lányok. Bunny egy könnyű ruhában fogadott. Ez ugyanaz a gönc volt, amit a legutóbbi találkozásunkkor viselt és alatt nem volt semmi. Brenda egy fekete tanga-melltartó kombót viselt. Arcra Bunny jobban bejön, de mindkettejük teste elég nőies és ott kerekednek ahol kell. Bunny popsija formásabb szerintem, de Brenda hátsója is nem semmi látvány.
  • Action:

    Megérkezésem után csevegtünk egy kicsit majd elkezdtem vetkőzni és itt Brenda tett egy exkluzív ajánlatot, amit alig bírtam elhinni és annyira meghatott ez az ajánlat, hogy könnyes szemekkel mondtam rá igent és örömömben mindkettejüket szorosan magamhoz öleltem. Eddig sosem volt szerencsém ilyen téren, de most az egyszer mellém szegődött. Vetkőzés befejezése majd zuhi után nekiestem Bunnynak. A hátára feküdtem majd egy kis helyezkedés után megszabadultak a textiltől és 4 cicivel kerültem szembe. Hol Bunnyét- hol Brendáét vettem a számba. Viszont ettől a ponttól kezdve időnkénti képszakadások vannak az emlékezetemben, biztos az átélt dolgok miatt. Bunny lejjebb kalandozott és a cerkát vette kezelésbe és én Brendát csókoltam. Majd csere és Brenda elfeküdt Bunny elkezdte nyalni őt és én Brenda melleit simogattam míg most ő vette a szájába a szájbavalót. 69-be helyezkedtem és Bunny mozizott közben de ezt hamar megunta ezért a 69 fordult és kerültem alulra itt folytattam Brenda kényeztetést a nyelvemmel és az ujjaim Bunny pucijába fúródtak. Váltottunk és Bunny magának követelt ezért hátulról kezdtem el őt tolni. Csók és cicikényeztetés ment a két lány között és időnként én is bekapcsolódtam. Bunny hasra került itt már bíztatott: "úgy-úgy most nagyon jó" stb. szavakat mondott. Brenda ikrei most már intenzívebb kényeztetést kaptak. Gumicsere és Brenda jött hátulról és Bunny kezdett mozizásba de én simogattam a melleit és utána ujjazta egy kicsit. Brenda kapott fenékpaskolást, majd fordultunk és Brenda szemből jött. Bunny ezt a pózt hívja grillcsirkének, ami a misszi egyik széttett lábas változata. Csókcsata hármasban és utolsó gumicsere. Bunny jött a "Nyuszi kedvence" elnevezésű pózban. Aki nem tudná, annak megjegyzem, hogy ez a egyik láb a nyakban eset, amit Bunny nagyon élvez. Miután rendesen megizassztottuk egymást én elterültem az ágyon, Bunny levette a gumit és Elkezdte mélytorkot időnként én belevittem egy kis kényszerfranciát és Brenda is csatlakozott és ketten egyszerre kényeztették a velem egykorút. Változatos technikát alkalmazta egy jó 10 percig majd az ágy mellé álltam és jeleztem, hogy közel járok és egy mélytorkos kényszerfrancia után a cicijeiket összetartva ezekre engedtem az utódokat. A ciciszex most kimaradt, de a nyelvem sokszor járt a két halom közötti völgyben. Frissítőt fogyasztottam és beszélgettünk mindenféléről. Főként a decemberi gruppen került szóba és Brenda szeretett volna egy pontosítást amit csak részben tudtam megadni, de idővel ez is tiszta lesz. Búcsúcsókok és rózsaszálak majd végül tipli.
  • Elszámolás:

    A két lányos csokor átlaga ami baráti mint mindig, de a kapott élmény felejthetetlen. Szerintem még sok ilyenben lesz részem és a lányoknak is.
  • Összkép:

    Én rendkívüli élményt kaptam és Brenda jelezte felém, hogy ők is milyen jól érezték magukat, mert én "avattam fel" az ő párosukat. Szerintem lesz még itt meglepetés, mert kifejezték, hogy mennyire élvezték azt, hogy képes vagyok egyszerre két lányt kényeztetni és sose akarok sértődést.
Happy Massage