• Kittana

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előző nap hívtam fel, akkor egyből felvette, de azelőtt is hívogattam, és SMS-t is küldtem, hogy csörgessen ha tudunk beszélni, de nem volt eredményes. Másnapra beszéltük meg, és kérte, hogy a találkozó előtt egy órával jelezzem,hogy még mindig jönnék. Másnap hívtam, egy órával előtte, de nem vette fel, gondolom nem ért rá. SMS-t küldtem, ő válaszolt végül rá, és a címet is ekkor küldte el. Telefonban kedves, szép hangja van.
  • Megközelítés:

    Elég úri környék, az Ötvenhatosok teréhez közel. A házszám egyértelmű. Parkolóhely nem mindig van a közelében. Hívtam, de nem vette fel, csak 5 perc múlva. Később mondta, hogy nagyon rohanós napja van. A kapun bejutva is könnyű megtalálni az ajtót, a megadott szám alapján.
  • Helyszín:

    A folyosón már füstölő illat volt, de a lakásban már idővel eloszlott. Elég nagy lakás, jó szervezéssel, amit Kittana bonyolít. A szoba elég tágas, masszázs ágy, franciaágy van, elég igényes. A fürdő is rendben van. A szobában lehet nagylámpát is felkapcsolni, Kittana meg is tette nekem, nem kellett semmit rejtegetnie. Volt óra is a szobában, és be tudtam osztani az időt ez alapján. Szeretem én beosztani az időt.
  • Lány külseje:

    Kittana vékony, mosolygós tini lány típus, olyan mint a képeken. A képek szerintem kicsit felnagyítják fejecskéjét. Nem volt rajta semmi felesleg. Régebben elég profin sportolt. A bőre is szép selymes, szolibarna, nincs mit rejtegetnie, nagylámpa fényben is meg lehetett csodálni. A hajára nagyon vigyázott, hogy ne legyen olajos, gondosan összekötötte. Combja és feneke formás. Lábfeje szép, tökéletes. Kétrészes alsóneműben fogadott.
  • Erotikus masszázs:

    Kedves, vidám, közvetlen lány Kittana. Az elején egy flakon ásványvizet hozott nekem (pohárral is). Kicsit várni kellett a fürdőhöz jutáshoz. A találkozót az erotikus résszel kezdtük, ezután jutott kb. 10 perc a masszázsra. Az alvás közben megmacskásodott nyakamat kértem Tőle kezeltetni. Hasra feküdtem a masszázságyon, fejemmel előre néztem. Pálmaolajjal kente be a nyakam. A masszírozást egyenes, húzó mozdulatokkal csinálta az ujjaival - ahogy meg tudtam állapítani én mint hozzá nem sokat értő. Az erőssége közepes volt. Leginkább a nyakam tövét dolgozta meg. Sajgó érzés volt, de mi várható egy rossz nyaktól, a hasznosság volt a cél. Végül is így utólag mondhatni rendbe jött a nyakam, már amennyire rendbe tudott jönni, mert mostanában rendszeresen rossz reggel felkelésnél. Közben sokat lehetett Vele beszélgetni is. A fejemnél állt, ezért láthattam közben a szépséges combjait és ágyékát, a bugyiban. Simogathattam közben. A végén mondta, hogy jön velem a fürdőbe. Segített lemosni a nyakamról az olajat, majd magamra hagyott. Sokat beszélgettünk végig.
  • Levezetés:

    Ezzel kezdtük. Kértem, hogy hadd öleljem meg. Odaadóan meg is engedte. Megfogtam a kezét, csókolgathattam az arcát, nyakát, fülét, végigsimítottam a hátát, fenekét, és meg is markolásztam. Mondta, hogy menjünk az ágyra. Levette az alsóját, de én kértem hogy vegye vissza. Leültem az ágyra és csókolgattam a hasát, combját, ágyékát. Bekente a cicijeit pálmaolajjal, amiket így csókolgattam, nyalogattam, és keményedtek is a bimbik. Lefeküdtünk az ágyra Kittana a hátára én meg hozzásimultam, és így is végigcsókolgattam. Franciázott, elég mélyen bekapta. Közben pucsított és kértem, hogy a szépséges hátsóját tegye hozzám közel, hogy gyönyörködhessek benne. Nem csak gyönyörködtem benne, de csókolgattam és simogattam is a nuniját a bugyin keresztül. Le is vette egy idő után a bugyit és úgy is megsimogattam Neki. Mondtam Neki masszázsnál ritkán tudok elmenni, de nekem úgyis a szeretkezés élménye a lényeg. Ő nagyon szerette volna ha sikerül, és kézzel is dolgozott sokat rajta. A végén kicsit csalódott volt, hogy nem sikerült, de én vigasztaltam, hogy nagyon aranyos és odaadó volt, ő mindent jól csinált. Megölelgettem még párszor és megsimogathattam. A maradék időben következett a masszázs rész.
  • Elszámolás:

    Kérdeztem az elején, és mondta, hogy jó lesz a végén, így is lett. Kicsivel a nagyobbik átlag, nincsenek külön opciók.
  • Összkép:

    Nagyon odaadó, kedves, közvetlen, vidám. A vendég kedvében szeretne járni mindenképpen. Mindig titok, hogy az erotikus résznél a lány pontosan mit érez, Kittana inkább jó munkát szeretne végezni, mint élvezni, mint kiderült érthető okból.
Happy Massage