• ALICE

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR segítségével történt, illetve a randi előtti napon telefonon is megerősítettem. Nagyon aranyosan megkérdezte van e esetleg bármiféle különleges kérésem, nagyon kedves hangja volt.
  • Megközelítés:

    Én BKV igénybevételével érkeztem, az árpád hídi metrómegállótól nekem körülbelül 10 perces sétára volt a lakás.
  • Helyszín:

    Egy sokemeletes paneltömb egyik lakása, kívülről teljesen átlagos. Belülről átlag feletti. Egyrészt teljesen tiszta minden, illetve mindennel felszerelt mint pl millio fajta tusfürdő, szájvíz kis műanyag poharakkal, méretes ágy stb. Másrészt nagyon ötletesen van megoldva sokminden, pl a tusolóban sejtelmes kékes világítás, apróbb dekorációk. Mindenből az jön le, hogy tényleg gondot fordítottak a hely minél jobb összehozására.
  • Lány külseje:

    Engem a fotók megfogtak, elsősorban talán azért mert nemsokat látni és így elkezd a fantázia garázdálkodni. Amikor élőben megláttam egy vonzó szoknyás ruhában rögtön tudtam, hogy jól választottam. Nagyon csinos vékony lány kedves arccal illetve mosolygós tekintettel. Vékony, mint azt a fotók is sugallják, cicik nem nagyok, de nagyon kézbe illőek, popsi is nagyon formás. Ami külön tetszett, hogy teljesen természetes lány kevéske piercinggel illetve tetoválással.
  • Action:

    Megérkezvén bementünk a szobába, majd pedig levetkőztem, kaptam egy méretes, tiszta törölközőt és elmentem zuhanyozni. Innen vissza a szobába ahol már lekerült róla a szoknyás egyberuha ( nem tudom mi a neve ) és bugyiban illetve melltartóban várt. Rögtön csókolózni kezdtünk és simogattuk egymás egymással szemben állva. Lassan elindult lefele és bemutatkozott a velem egykorúnak. Franciája tényleg mély, olyannyira, hogy teljesen el is tüntem a szájában. Elindultunk az ágy fele, ahol továbbra is kaptam a mélytorkos franciát ami nem csak, hogy teljesen eltüntette időnként pár másodpercre a műszert, hanem minden apró részt is kezelésbe vett úgy mint a golyókat, hajlatokat, illetve a combom belsejét is, ezáltal az egyik legintenzívebb, legalaposabb franciás kezelést adva. Gondoltam miközben élvezem a franciaórát én is megkóstolnám Alicet, ezért 69be fordultunk és így rendesen hozzáfértem a kis pihe puha puncihoz amit öröm volt nyalni. Mondanom sem kell, hogy itt már betonkemény voltam, ezért gumit kértem amit ügyesen félig kézzel, félig pedig szájjal húzott fel majd pedig belémült. Nagyon tetszett a lovaglás, főleg, hogy teljesen átérezte, hogy épp mit gondolok, pl csókolózás, egymás testének puszilgatása, illetve először egymáshoz bújos lovacska volt, utána ő felegyenesedett, majd pedig hátradőlve teljes belátást kínálva. Ezután átfordultunk misszibe, úgy, hogy közben nem is nagyon jöttem ki belőle, majd pedig kutyuska ahol végem is lett egyhamar. Tisztálkodás miután megszabadított a gumitól, majd kaptam egy pohár ásványvizet, amire szükségem is volt, mert eléggé kimelegedtem. Beszélgettünk kicsit egymás mellett feküdve, nagyon értelemes lány, örülök, hogy kicsit megismertem ezt az oldalát is. Nagyon izgalmas volt, ahogy egymás mellett feküdtünk mesztelenül, ezért lassan lassan ujra egymásnak estünk. Ujra jött a korábban már leírt teljesen eltüntetős, lenttartó intenzív francia ami ugyanúgy mint az első körben itt is kölcsönös, 69be csapott át. Ugyanúgy rákerült a gumi a kis barátomra, majd ujra lovacska többféle változatban. Innen kutyus jött, ez is kétféleképp, egyrészt amikor Ő volt nagy terpeszben, én pedig kicsiben, illetve ennek ellentéte, amikor lábai teljesen össze voltak zárva én pedig mögötte terpeszben. Ennek folytatásaként Ő teljesen hason én pedig rajta. Nagyon izgatóan mozgott, minden rendben volt. Egyetlen baj, hogy nem voltam kipihenve, mert előző éjjel szarul aludtam, illetve, hogy épp rohanásban voltam a repülőtérre, ugyhogy a második élvezés nem jött el, ez azonban egyáltalán nem róható fel Alicenek, Ő végig mindent megtett, hogy jól érezzem magam.
  • Elszámolás:

    A VTR egyeztetés során megkaptam az infokat, szokásomhoz híven vetkőzés során az ággyal szembeni kis szekrénykére tettem. Mértéke a kétfajta budapesti átlag közül a kisebbik.
  • Összkép:

    Nagyon jó választás volt Alice. Gyönyörű lány, nagyon kedves, végig teljesen oldott hangulatban voltunk. Amit kiemelnék a természetessége, kedvessége, illetve a franciája ami a legjobbak között van.
Happy Massage