• Jázmin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egy sötét péntek estét akartam egy gyönyörűséggel jobbá tenni. Este hatkor kezdtem keresgélni. Két óra hosszáig keresgéltem, mire találtam egy lányt aki szép is a képeken, jókat is írnak róla és rá is ér. Egyből felvette, egy órám volt odaérni. Megnéztem sikerül e. Visszahívtam, hogy jó lesz, és indultam. Kedves volt telefonban is, és nagyon szép hangja volt.
  • Megközelítés:

    A közkedvelt lakó part. Most mentem oda először bkkval. A gyöngyösi utca megállótól nincs tíz perc. A térkép pintosan mutat a házszámra, érdemes így megnézni, mert az utcában sétálva nem mindig derül ki ez.
  • Helyszín:

    Mivel új építésű, ezért minden viszonylag új. Szinte egyformák egyes lakások elrendezése. Ez pl. a baloldalon függönnyel elválasztott közlekedős volt, a közlekedő végén a tetthely szobája. A szobában masszázs ágy, és matrac a földön. Lámpát fel tudta kapcsolni, és világos volt, láthattam minden szépséget a lányon.
  • Lány külseje:

    A legszebbek közé tartozik Ez a Lány. Ami elbűvölő, az az arca és a szemei. A szemei belső vége ívesen csücskös. Nagyon tudta a természet, hogy mi a szép. Pofi gömbjei vannak. A bőre mindenhol selymes és aranybarna. Hawaii szoknyás bikiniben fogadott. Nem annyira sportos, de így is jó az alakja, dereka és feneke van. Cicijei kicsik. Természetes fekete haja nagyon szép, selymes, illatos. Ő tényleg az a latinos, mediterrán lány, aki akár spanyol vagy latinamerikai is lehetne. Az ajkán szépségpötty van.
  • Erotikus masszázs:

    Most is a rosszul alvás következtében megmacskásodott nyakamat terveztem megmasszíroztatni. Kérdezte, hogy mit használjon, olajat vagy krémet. Mi a különbség: a krém beszívódik és könnyebb lemosni. Én krémet választottam, de volt kétféle. Egyikre rámutattam, mert a különbség nem derült ki köztük. Megkértem szokás szerint, hadd öleljem meg előtte. A keze elég hideg volt,mondtam, hadd melegítsem be. Az öleléskor meg is csókolt Ez az Édes Lány. Igazi barátnős érzés volt Vele. Nagyon elbűvölt a gyönyörű arcával, szemeivel. Egy álmomat valósította meg. Lehetett rajta mindent csókolni, nyakát, fülét is, és a haját is lehetett túrni. A fenekét is markolásztam. A matracra keveredtünk, én hátamra feküdtem. Ekkor már a keze meleg lett és a farkam kezdte simogatni, húzogatni finoman, ami már az öleléstől kezdve állt.
  • Levezetés:

    Ezután egy rész francia következett, ami szembenézős volt, és a közben simogathattam a haját. A csókolózással és az arcával nem tudtam betelni, ezért vissza vissza tértem rá. Felfedeztem a testének részleteit. Csókolgattam a bimbijeit, amik keményedtek, hasát, combjait, lábszárát. Csókolóztam Vele szemből fekve, úgy is, hogy én voltam felül, úgy is, hogy Jázmin. Ő közben kezelte a farkamat, így majdnem olyan volt mintha szexeltünk volna. Nagyon tetszett nekem amikor a háta mögött voltam és a fejecskéjét oldalra fordítva csókolgattam a nyakát, pofiját. Amikor Ő franciázott, kértem, hogy feküdjön úgy, hogy a feneke elérhető legyen, amiben gyönyörködhettem, és csókolgathattam. Pucsítva is franciázott, így elérhető lett a nunija, amit a bikinin keresztül dörgöltem az ujjaimmal, amikre sóhajokkal reagált. Amikor levette az alsót, és a szabad nuniját simogattam, finoman elvette a kezemet tőle. Nem derült ki miért, pedig amikor bikinin keresztül csináltam az látszólag jó volt Neki. Néha kicsit erősen húzogatta a farkam. Kb. 3/4 óra után mondta, hogy kifutottunk az időből. Kérdeztem, hogy fel szerette volna osztani az időt egyenlő részre? Igen, emiatt mondta, de azt mondtam ne aggódjon, nekem ez így nagyon jó volt, nem baj ha csak ez az erotikus rész van. Mintha csalódott lett volna, de folytattuk a szeretkezést. Összesimultunk, most magamnak csináltam, de nem sikerült a csúcsra jutni. Pedig a lábaival szorította a lábamat, amiért megdicsértem, hogy milyen jó tud szeretni. Az alsó lábszára nagyon csikis. De a combját már lehet simogatni. Elmondása szerint a nyaka erogén zóna. A végére már nem látszott olyan csalódottnak. Mondogattam Neki, hogy nekem így milyen jó volt, és nagyon örülök, hogy ilyen szép élményt adott.
  • Elszámolás:

    Az elején, a szobába jövetel után kérdezte, hogy mennyi időre: egy óra, és extrát is választhatok, ami a csók lett, a másik a kölcsönös francia lehetett volna. Ezzel a nagyobbik masszázs átlag lett. Az elején adtam oda,hozott vissza is.
  • Összkép:

    Arcra, szemre a legszebb lánynak tartom akivel valaha is voltam. Tényleg egy megvalósult álom. Nagyon odaadó. Sajnos a masszázs tudásáról nem tudtam beszámolni, most sem, remélem nem nyilvánítanak eretneknek. Amit kaptam Tőle, feledteti a macskásodott nyakamat.
Happy Massage