• Ramóna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Tegnap dél körül hívtam Ramónát délután 2re egyeztettünk időpontot. Gyors és egyszerű volt minden.
  • Megközelítés:

    XI. kerület, fehérvári út. Nem okozott különösebb meglepetést, mivel már korábban jártam a háztömbben, illetve a lakásban is. Aki autózik az egyszerűen találhat parkolóhelyet, én tegnap BKV segítségével jutottam el Ramónához, mégpedig a Bikás parkig metróval, onnan pedig egy rövid kb 10 perces séta.
  • Helyszín:

    Tiszta, igényes lakás, ami teljesen megfelel minden szempontból az együttlétre, ugy mint sokfajta tusfürdő, szájvíz kis műanyag poharakkal, törölközők stb. Az ágy kellően nagy és kemény, ezt kiemelem mert nemrég egy lánynál jártam ahol süppedős volt és kényelmetlen, de az itteni ágy tökéletes.
  • Lány külseje:

    Ramóna nagyon szép lány, olyan aki után biztosan sokan megfordulnak az utcán. Hétköznapi utcai ruhában fogadott, de így is tudtam, hogy jó helyen járok. Arca nem látni a fotókon, de kedves, mosolygós lány, ami a férfiak nagyonnagy részének biztosan bejön. Később amikorra már lekerült az utcai ruha és láttam mesztelenül megerősített, hogy jól választottam. Cicik nem nagyok hanem formásak és teljesen természetesek, popsija kemény formás, köldökében kis piercing, puncija egy vékony kis dizájncsíkkal rendelkezett ami nagyon izgalmas volt. Egyszóval külsejét tekintve már a látványától kezdett mocorogni nadrágomban a velem egykorú.
  • Action:

    Megérkeztem, bementünk a szobába, ahol elkezdtem vetkőzni, majd magamhoz vettem törölközőmet és elmentem a fürdőbe zuhanyozni. Innen vissza a szobába, ahol már az utcai cuccok eltűntek róla és fekete bugyi és melltartó párosban volt. Pár percre kiszalad, mikor visszatért állva csókolózással kezdtünk. Jól csókol, kellően mélyen, hogy izgató legyen. Elindultunk az ágy felé, ahol hanyatt döntöttem és miután tovább csókolóztunk elindultam dél felé felfedezni testét. Eljátszottam a cicikkel, a bimbiket is velevéve a játékba, majd a köldökéhez kerültem, ahol elég csikis volt ezért itt nem időztem sok időt, hanem ujra utra kelvén eljutottam a kis puncikához amit rögvest nyalni kezdtem. Ez a vékony kis csík mostanság elég ritka, a lányok kb 90%a teljesen full borotvált, ugyhogy kellően izgi volt. Csere jött, én feküdtem Ő pedig elkezdte szopogatni a velem egykorút. Franciája kellően mély volt, és rögtön eltalálta a nekem kényelmes lassúbb ütemet. Mivel gondolom mondanom sem kell nagyon gyorsan betonkeményre varázsolt, ezért jött a gumi ami arany színű volt, amit nagyon ügyesen szájjal helyezett fel. Kis síkosító került a puncóra majd rámült és lovacskáztunk. Ez nagyon jó volt, szerintem érezte, hogy én szeretném beállítani a ritmust, ezért hogy úgy mondjam hagyta magát, hogy alulról dolgozzak. Közben fogtam derekát, popsiját, illetve óvatosan simogattam a cickókat. Annyira nagy volt az összhang, hogy más pózra nem is tudott sor kerülni, így sikerült elélveznem. Törlőkendőért nyúlt, majd letisztogatott. Hozott még egy pohár vizet, majd megkérdezte akarok e ujabb szexuális együttlétet, mert abban az esetben adni kellene egy gyors tusit a fütykösnek. Hát nem volt kérdés, hogy akarok e ujabb aktust ezért elugrottam a zuhanyzóba, ahol felfrissítettem a farkam. Vissza a szobába, ahol nem volt pihi hanem egyből hozzákezdtünk a másodiknak. Én feküdtem, Ő pedig ujra franciázni kezdett, ugyanúgy, ahogy az első körben és ujból elértük az üzemkész állapotot. Ujra aranyóvszer került elő, amit ujból nagyon ügyesen a szájával helyezett fel. Lovacska volt kezdésnek, de mivel az első körben csak ez volt, gondoltam még pár pózt végigvehetnénk, ezért volt még misszi is, ahol sokat csókolóztunk, jött a kutyus is ami nagyon jó volt, de Ramónával a legjobb valahogy mégis a lovacska volt, ezért végére ebbe a pózba kerültünk, ahol másodszorra is elért a vég. Innen a folytatást nem nehéz kitalálni, gumi le, kis tisztálkodás, szerencsémre szabad volt a fürdő, ezért elugrottam tusolni, majd felöltöztem és indultam utamra.
  • Elszámolás:

    Telefonban elmondta, de bővebb info gomb a profilján is igénybe vehető. Mértéke az újfajta pesti átlag, amit vetkőzés során az ággyal szembeni kis asztalra tettem le.
  • Összkép:

    Nagyon jó volt a szex Ramónával, vonzó, fiatal lány, aki minden kérésem teljesítette, és gyorsan ráérzett sokmindenre, pl hogy a franci nekem a lasabb tempóban jó vagy pl lovaglás során én szeretek dolgozni stb. Aki egy összebújós barátnős élményre vágyik azoknak nem a legideálisabb választás, akik viszont egy gyönyörű, készséges lánnyal akarnak egy hatalmasat szexelni, azoknak érdemes időpontot egyeztetni.
Happy Massage