• Iza

  • Beküldte:
  • Iza reagálása

    Kedves Implacabile!

    Boldog Új Évet!

    Egy igen részletekbe menő beszámolót írtál, ez úton is köszönöm. Remélem írásodat olvasva nem csak a mazohisták jelentkeznek majd nálam... :-)
    A legközelebbi viszontlátásig szép napokat kívánok!

    Puszi:
    Iza

  • Egyeztetés:

    Előrebocsátom, hogy Izával nem egyszerű az egyeztetés. Legtöbbször elérhetetlen volt, viszont visszacsöngetett, amikor hívhatóvá vált. Aztán már lutri, hogy egyeznek-e a javasolt és az éppen szabad időpontok... Az első alkalommal pont ezen bukott el a randevúnk, tegnap azonban egy életem egy halálom újra belevágtam a történetbe, először sms-ben javasoltam időpontot, aztán az idő előrehaladtával próbáltam telefonon is elérni (sikertelenül). Épp már kezdtem B terv után keresgélni, amikor - látván hogy kerestem - visszacsörgetett, és csodák csodája a felvázolt időpont éppen megfelelt neki is. (Más kérdés, hogy bár jeleztem a másfél óra iránti igényemet, ez valahogy kiesett nála)
  • Megközelítés:

    Manapság mondható akár belvárosnak is, bár korábban ez a terület a kerület szégyene volt...Azonban lebontották a régi épületeket és új házakat építettek helyettük. A tömegközlekedés talán a 3-as metróval a legegyszerűbb (bár a katasztófaturizmus nem mindenkinek jön be, ismerve a szerelvények általános állapotát), a Klinikák állomástól öt perc sétával elérhető a T.K. utcai cím. Autóval még egyszerűbb. Lehet a ház közvetlen közelében az utcán is bőven találni parkolóhelyet, de hagyható akár a Corvin Pláza mélygarázsában is a verda, onnan se kell tíz percnél többet kutyagolni. Persze fizetős, de lassan mindenhol az. Nekem majdnem a kapu előtt jutott kényelmes hely.
  • Helyszín:

    Mint említettem, ez már a kerület rehabilitált része, szemben egyetemi épület, a ház se túl régi. Sűrű gyalogosforgalom van az utcán, így mimóza lelkek húzódjanak a kapu alá, ha kapukódra vágynak. Nem ismerem ugyan a helyi viszonyokat, de míg a Marinán tíz utcán telefonálóból kilenc és fél tuti, hogy kapukódért esedez, itt talán kicsit jobb az arány. Mindenesetre megkaptam a kódot és az instrukciókat is és kisvártatva már a liftben igazítottam a toalettemet. Az X emeleten résnyire nyílt is egy ajtó és besurranhattam a lakásba. Az előszobában cipő-kabát került levételre, aztán már könnyített felszerelésben térképezhettem fel a lakás többi zegét-zugát. A tetthely a nappali-konyha, ahol a masszázspad és a tatami is megtalálható volt. Kaptam citromos vizet, miközben a kanapéra helyeztem a maradék ruháimat. Egy ölelés járt fürdés előtt is, aztán a fürdőszobába vonulhattam, ahol zuhanyfülke várt rám. Valahol elbújhatott Herr Bosch, esetleg Signore Beretta, vagy Monsieur Vaillant, mert a meleg víz néha szőrkopasztó forróba, vagy éppen tökfagyasztó hidegbe váltott, de végül sikeresen abszolváltam a tisztálkodást és a szájvizes kezelést. Visszasétálva a szobába elhelyezkedhettem a masszázspadon, mert ugye Izánál a szeánsz masszázzsal kezdődik.
  • Lány külseje:

    Senki ne ijedjen meg az adatlap arckitakart, illetve kockákból összerakott fotóitól. A valóságban Iza egy nagyon helyes, formás, mosolygós hölgy, aki a megadott életkorból nyugodtan letagadhatna pár évet. Nagyon kellemes látvány is, és később, a beszélgetés közben az is kiderült, hogy abban is kiváló partner. Bugyiban-melltartóban (nevezzük inkább bikininek) fogadott, a bemutatkozás utáni puszi-puszikor az is kiderült, hogy az illata is feromonális. Amikor fürdeni mentem, egy mozdulatától leröppent róla a melltartó (soha nem fogom megtudni, hogy véletlen volt-e, vagy rendkívül jól megkoreografált mutatvány), mindenesetre ez máris megalapozta a jókedvet és az izgalom is kezdett emelkedni, meglátva a szép, formás melleket. Ebben a ruházatban masszírozott, a maradék aztán a masszázs után távozott a testéről, amikor a masszázspadról leszállva kérte, hogy öleljem meg újra és a fülembe súgta, hogy "mi lenne, ha kikötnéd a bugyimat?" Hát lehetett ennek ellenállni???? Kellemes a popsi és bájos az öl. Nehéz volt az ölelésből kibontakozni, na...
  • Erotikus masszázs:

    De hát vissza a történet elejére...a masszázshoz a masszázspadon helyezkedhettem el, aminek a lábrészéz Iza picit megemelte, hogy jobban hozzáférjen a talpaimhoz. Merthogy a masszázs nem csak amolyan himihumi simogatás, hanem komoly masszázs talptól nyakig, minden porcikát érintve és megmozgatva. Melegített olajjal zajlik, az éppen nem kezelt részeket törölközővel takarva. Meglepően erős, főleg a felsőtesten, ahol könyökkel is kapok gyúrást, éppen sziszegéshatáron mozogva. Nagyon jó, pont eltalálja, hogy hol vannak a problémás területeim, ahol több intenzitást is el tudok viselni. Egyszóval nagyon jólesik, amit csinál, bár beszélgetés közben az oldalsó tükörben jól látható a kerek popsi, vagy a formás mellek kerülten a látóterembe, ami ugye előrevetíti, hogy a kellemes masszázs után más kellemességek is következnek, így persze nehézzé válik a hasonfekvés, amit Iza is észrevesz és átparancsol a tatamira...Előbb jön a korábban említett ölelés a fülbe suttogással és a maradék textilnemű eltávolításával...aztán (affenébe) megint hasrafekvés, de most már a tatamin.
  • Levezetés:

    És itt egy olyan csúszka veszi kezdetét, amit eddig még sehol nem kaptam...először persze a viszkozitási együtthatót állítja be bő olajjal, aztán mindenhol minden testrészével (jól érezhető, hogy éppen mivel) csúszkál, be-benyúl a stratégiai pontokhoz is, részt vesz egy gesztenyekocogtató versenyen is, amitől a hasonfekvés tarthatatlanná válik...de csúszkál rendületlenül tovább, mígnem megkegyelmez és fordulást parancsol. Innentől a csúszkálás talán még intenzívebbé válik, és persze izgalmasabbá is, mert most már én is elérem és a kezeim bebarangolhatják a csúszkáló testet. Persze ebben a helyzetben nagyobb kihívás a csúszkálás, mert hogy, hogy nem, mindig megakad valamiben...a "valami" aztán több helyre is eljut, például a combok, majd a popsi féltekéi közé, néha a kezébe fogja és úgy csúszkál rajta a puncijával...remélem érezhető a T. Lakógyűlés részére is, hogy ezek a pillanatok bizony komoly kihívást jelentenek a kósza makktárs számára. Jelzem, hogy talán szívesen megkóstolnám a puncijára kent olajat...esetleg... (és itt szakad meg a film egy kicsit, mert erre az a válasz jön, hogy oké, de javasolná a 69-et, mert lejár az időnk...és itt esik le nálam a tantusz, hogy bár másfél órát kértem, de valahogy ebből csak egy órát kaphatok, mert valamit félreértett) ... de végül is sírva, de elfogadom a felajánlott 69-es pozíciót :) Nagyon szép, fazonigazított puncit lelek nyelvközelbe helyezkedve. És mindketten megkóstolhatjuk az olajat és végül mindketten eljuthatunk a semmi és a valami határára. A durranás nagy volt, szerintem sokfelé juthatott a "sörétből", de erre bevallom nem igazán emlékszem...csak arra, hogy az izgatásomat nem hagyja utána se abba, amitől az izmaim és az idegeim vitustáncot járnak...ő pedig kárörvendően kacag rajtam. Nagyon kellemes élmény.
  • Elszámolás:

    Fürdés és öltözés után - miután magára vett egy átlátszó könnyű köntöst, amitől újfent nehézzé vált a lélegzetvételem - egy kis zárható fadobozba helyeztem. Elegáns megoldás és nem feszeng az ember, hogy hová rakja. Amúgy elmondható, hogy a kapott élménnyel abszolút pariban van az ajándék.
  • Összkép:

    Nagy megelégedéssel távoztam, csak a félreértés ne lett volna az időtartammal. Azért kár volt. De megígérte, hogy legközelebb bepótoljuk. Mert ugye az nem vitás, hogy lesz legközelebb. Tisztelt Lakógyűlés! Izát teljes szívemből ajánlom azoknak, akik a korosztály nagy kedvelői és szeretik, ha a kényeztetést egy valóban alapos masszázs előzi meg.
Happy Massage