• Ashley

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Könnyen ment, telefonon keresztül, elsőre felvette. 1 munkanappal előtte megbeszéltük a találkozót nála, az ebédidőben céloztunk meg egy 1 órás időtartamot. Aznap kért megerősítést, aminek én eleget is tettem. A megbeszélt időben, a megadott helyszínen hívtam percpontosan a bejutásért.
  • Megközelítés:

    VI. kerület széle, egy egyirányú utca, közel a XIII. kerület széléhez. Én BKK-val mentem, az Andrássy útról gyalogoltam kb 5 percet. Tipikus belvárosi közlekedés/parkolás.
  • Helyszín:

    Renovált régi gangos társasház. Lift nincs, gyalog kell felmenni az .. emeletre. Lakás rendben van, a nappali a tett színhelye, jó nagy (nem besüppedős, nem recsegős) ágy (pont a kedvencem) hanem olyan ami tartja egyenesen az ember gerincét miközben háttal végigfekszik rajta. Tiszta lepedő fent, hangulatkeltő zene megy pc-ről, meg néhány mécses is ég. Fotelba lehet lepakolni a ruhát. Ágy mellett a kis asztalon a törlőkendő, gumi, ez eddig profi. Fürdőben tiszta, megvannak a kötelezők (szájvíz, kispohár, többféle tusoló [illatmentes is]), viszont a kád széle a megszokottól magasabb, és kicsit nehéz a ki-be szállás kapaszkodó híján.
  • Lány külseje:

    Akárcsak a képeken, állati nagy cicik, mindig mosolygós arc, méretes tetoválások (én már látom ezeket a képeit is a rangom miatt). Nagyon szép húsos ajkai vannak odalent(kb. 4-5cm hosszú és kb. 1 cm szélesek egyenként) nem értem miért nem tesz fel róla közeli képet, szerintem sok "nagyajak-rajongó"-t szerezne magának :-) Egy feszes dresszben(?) fogadott, lufijai majdnem szétfeszítették. Már az ajtóban kéznyújtás bemutatkozás, mosolygás :-) Nekem az arcáról mindig a fiatal Madonna jut az eszembe. ;-) Azért is jár neki a jó pont, mert nem nyaggat/traktál/faggat fölösleges/erőltetett/hülye kérdésekkel(hol laksz, van barátnőd, mit dolgozol, stb). Inkább hagyja hogy a kissé bohém, mókázós stílusa vigye a kommunikációt.
  • Action:

    Közös zuhanyt kértem, úgyhogy már ott elkezdődött. Egymás testrészeinek megmosása/simogatása közben egyre közelebb kerültünk, majd váltottunk néhány puszit-csókot. Csókja végig valódi, semmi kamu(mondjuk ehhez kell a kölcsönös szimpátia). Törölközés után a szobában az ágyon folytattuk az ismerkedést egymással. Nagyon türelmes, megvárta míg egymásra hangolódtunk. Amikor már érezte hogy kiegyenesedtem, nekikezdett a francia órának. Zacsi aljától indult, nyelvével jó érzéssel közelített a kalaphoz. Változatosan dolgozott rajta, monotonításnak/kezezésnek nyoma sincs. Kellően intenzív, bár volt 2 pillanat amikor nekem túlságosan is erős volt. Kb. 5 perc után kértem hogy cseréljünk, szájba-kezelésbe akartam venni a lufikat. Valahogy kitalálta a gondolatomat, és úgy helyezkedett hogy jobb kézzel tudtam simogatni a kelyhét, bal kézzel-szájjal a ciciket szívogattam-szopogattam-nyalogattam, ő meg a jobb kezével a gerendámat ingerelte. Fel is tüzelt ez a szitu elég gyorsan, így gumit kértem és szemből indítottunk. Egymás nyakát-száját ingereltük csókkal-puszival-nyalogatással. Nagyon érezte az összegabalyodást, nem kellett sokat tolni neki, el is röppent a drága :-) Lovaglóba váltottunk, volt beleguggolós meg rámhajlós, mindkettőben jó érzékkel, nagyon megdolgozott... A legjobb volt amikor a mellkasomba mindkét kezével belekapaszkodva odacsapkodta az ágyékomnak az ágyékát huhh... Be is ütött a szokásos fáradtság, így leereszkedett az árbóc. :-/ Az óra 2/3-ánál jártunk ekkor. Kértem tőle a jól bevált technikát, feküdjön oda mellém és csak simogassuk egymást + beszélgessünk egy pár percig amíg kicsit kipihenem/összeszedem magam. Ennek készségesen eleget tett, baromi jókat röhögtünk a műfajhoz kapcsolódó hülye helyzeteken, amelyek megtörténtek velünk. Amikor kezdtem érezni, hogy újra tudom használni az erőt, csókolózással meg részéről egy kis jó ütemérzékű, kézi technikával újra kikeményedtem, aztán doggy-ba váltottunk. Valahogy ez nem adta annyira, ezért úgy döntöttem mielőtt kitárazok, még egyszer misszibe visszatérünk. Így is lett, amikor már éreztem hogy közeledik a vég, ágyú ki, gumi le, mellé térdeltem az ágyon, ő ismét nagyon jó helyzetfelismeréssel tudta mit akarok. Miközben a melleit gyúrogattam, megint egy megfelelő ütemű kézi technikával kicsapta a fehér krémet a lufikra (az utolsó cseppig kifejte belőlem!) :-o Nagyon figyelmesen hagyta amíg lenyugszom, aztán jött a száraz, majd nedves tisztogatás (mindenki magának). Láttam már csak 5 perc van, így nem éltem a zuhanyzással, hanem kimentem a fürdőbe kezet mosni + szájvízzel öblíteni. Közben hallottam hogy 1-2 logisztikai telefont lebonyolított, ez egy kicsit zavaró volt. Ruhámat, cipőmet felkaptam, ajtóban még két búcsúpuszi és lelépés.
  • Elszámolás:

    Előre elkészítve, a pultra tettem, ami a távozásomig biztosan ott is maradt. A telefonban megbeszéltek a helyszínen sem változtak. Pesti átlag, de mivel sokminden van az alapban, így szerintem nagyon megéri.
  • Összkép:

    Nagyon figyelmes szexpartner, mindenben igyekszik a maximumot nyújtani miközben törekszik az oldott, barátnős hangulatra. Vidám, nevetgélős stílusát gyorsan átveszi az ember. Könnyen lehet hogy visszatérek repetázni :-P
Happy Massage