• Zaya

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Zaya reagálása

    Kedves csiszokpirkefogó
    Köszi szépen a beszit . Sajnos nem lehetek mindenkinek Én a tökéletes "desszert" bármennyire is igyekszem van igen h a kémia nem stimmel vagy éppen néma gyereknek az anyja se érti a szavát , vagy amikor keveredik a szezon a fazonnal , én sem vagyok gondolat olvasó . Meghallgatom a negatív kritikát is s próbálok eleget tenni neki , ez a te esetedben sajnos nem történt meg csak most , igy hasonló érzésekkel gondolok a randinkra mint Te . A puding próbája az evés mondani szokás , azért mert te vegyes érzelmekkel távoztál még masnak lehetek igenis finom és szerencsére vagyok is :)) És nagy hiba h ez alapján értékeled a többi beszámolóm hitelességét ! Nincs két ugyanolyan randi és nem is lesz !! Eddig még nem volt panasz a franciámra dehát szerencsére a "jól leszopattam" kategóriába még igy is beleestem , akkor h is van ez ? :))) Én levonom amit le kell , neked további sok sikert a következő "leszopatáshoz" . Puszi Zaya

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, elmondta a tudnivalókat (mélytorok megy, extráért meg lehet "dugni a fejét"), címet, nem sokkal később mehettem is.
  • Megközelítés:

    Térképen látszik a cím, felújított rész, lakópark. Tömeggel közelítettem, Klinikák-tól kis egészségügyi séta. Parkolás fizetős és néha nehézkes lehet.
  • Helyszín:

    Újépítésű ház xy emelet, fullos berendezéssel. Nem voltam még ilyen szépen berendezett lakásban. Előszoba, nappali, baszoba, fürdő a sorrend. Fürdőben kád, zuhanyfüggöny, törölköző (bár az kicsit kicsi volt még nekem is...komolyabb testméretű MT-k bajban lesznek), tusfürdő, szájvíz. Szobában nagy francia-ágy, szék. Az enteriőr nekem nagyon bejött...szó nélkül beköltöznék, de most nem lakást akartam venni, sem bérelni.
  • Lány külseje:

    A képek visszaadják a testalkatot, abban nem fog csalódni senki, rövidebb szőke haj, izmosan vékony testalkat, nagy szilikoncicik, vastag ajkak (lehet fel van töltve, passz). Van rajta pár tetoválás (jó pár), tehát azon MT-k akiket ez zavar lehet nem fognak örülni...nekem tetszett, mindjárt volt is közös téma. A mosolya kedves, jó fej csaj, lehet vele beszélgetni, legalábbis nekem sikerült.
  • Action:

    Kis beszélgetés, utána zuhany, szobába vissza, az ágy mellé álltam, ő az ágyon térdelt. Pici puszik, utána elkezdett lefelé puszilgatni és elért a farkamig, amit elkezdett szopni. Jól szopik, megfelelő erősséggel, viszonylag mélyen...mélytorok az viszont nincs...legalábbis nálam nem volt. Fejét meg lehet fogni (bár az extráért megy), és finoman dugni a száját...de nem egy pornós szopatás. Felálltam az ágyra, úgy is adtunk az érzésnek, aztán mondta, h feküdjek le és úgy is élvezhettem szájmunkáját. Aztán egy hirtelen ötlettől vezérelve előrántott egy gumit és már fel is tette rám...szájjal, és már rám is ült. Lehet, h látta az arcomon a meglepődést ill. vissza is puhultam kissé, kérdezte, h nem szeretem a gumit? Mondtam, h nem. Nem nagyon szeretek zokniban lábkörmöt vágni, ill. én másfajta élvezetért járok a lányokhoz. Tehát folytatta szájjal. Kérdeztem, h hanyatt-fekve mehet-e? Mondta, h azt még nem csinálta, de próbáljuk ki...kipróbáltuk, kicsit dugtam úgy is a száját, de hamarosan szólt, h ez így kényelmetlen, tehát abbahagytuk. Fölálltam az ágyra és úgy folytattuk, lassan elérkezettnek láttam az időt, h befejezzük, így kérdeztem, h hova küldhetem a magoncokat...eddigre már majdnem eljutottam a torkáig is néha...mondta, h szájba nem lehet...cicikre? Oda mehet. Kivettem és a melleire lőttem, amit kicsit szétkent. Utána kaptam egy jó erős lazító masszázst, beszélgettünk közben, utána zuhany, öltözködés, kaptam egy kis desszertet, h visszanyerjek egy kis energiát, könnyes búcsú, főhős ellovagolt az éjszakába...függöny...
  • Elszámolás:

    "Újabb"? pesti átlag, megfejelve egy extrával. Előre letettem, bár mondta, h utólag is adhattam volna...de jobb ezt még idejében lerendezni, a hosszú barátság titka, a pontos elszámolás.
  • Összkép:

    Kicsit vegyesek az érzéseim...mint mikor látom az anyósomat belehajtani a szakadékba az új mercimmel...az egyik szemem sír, a másik meg üveg. Nagyon kedves, jó fej csajjal tölthettem el egy kellemes órát, nagyon szép környezetben...viszont én a mélytorok fétisemet kiélni járok a lányokhoz, amit itt semennyire nem kaptam meg, tehát így egy kicsit csalódás volt és elgondolkozok, h mennyire objektívek a beszámolók és a pontozás. Az, h egy 12 cm-s farkat bekap tövig egy lány, az még nem mélytorok...ha már átcsúszik a garaton...az az. Lehet ha kicsit többet "gyakorolnék" vele, akkor menne neki a mélytorok is...ha lenne affinitása a "tanulásra"...de erőszakoskodni nem fogok...annál jobban tisztelem a lányokat. Vagy csak nem volt meg részéről a kémia. Mindenesetre jól éreztem magam és kellemesen leszopattam egy szép nőt, így mindjárt vidámabb volt azért a péntek estém. A barátnősebb együttlétet kedvelő MT-knak mindenképpen ajánlott.
Happy Massage