• Renáta

  • Beküldte:
  • Renáta reagálása

    Kedves drága, picit sokat késő, de szerencsére mégis odataláló, agyhabot(!) kapó Huff!


    Először is engedd meg nekem kérlek, hogy megköszönjem a szép szavakat, melyekkel nem csak négy szemközt a szoba falain belül illettél, hanem immáron itt is, a nagy érdemű előtt!
    Általában nehezen fogadom a bókot, mert fura kislányos zavarba jövök tőle, ami természetesen most sincs másképp!


    Olvasva soraid pedig valami földöntúli boldogság bomba robban kicsiny kis lelkemben. A közös utazásunk alatt magam is éreztem, hogy sikerült valami egészen elképesztő szimbiózisba kerülni. Valószínűleg a kölcsönösség, ami aztán teljesen egyértelművé vált számomra, ennek tudható be; és igen, hidd el,szuper volt!
    No és persze azt sem szeretném kifelejteni a rövid monológomból, hogy ízig-vérig úriember tudtál maradni mindvégig, és egyetlen percre sem teremtettél olyan légkört, melyben kényelmetlenül kellett volna éreznem magam,ezt külön köszönöm!
    Élveztem a társaságod és az együtt töltött időt, amit valóban kimaxoltunk, de elárulhatom talán, hogy plusz másfél órától sem kaptam volna sikító frászt. :)




    Nagyon bízom benne, hogy a közeljövőben még meglátogatsz engem, csakis kizárólag a szemüveges Domi látványa miatt,ugye. :D
    Ja és persze abban is, hogy legközelebb már könnyebben megtalálsz.


    U.i.: nem szellemi fogyatékos néven kerültél be a telefonba!

    Puszi,
    Domi

  • Egyeztetés:

    Mikor megláttam Dominika bemutatkozásában a kétszeri zuhanyzás lehetőségét, azonnal telefont ragadtam! Kicsit segített a döntésben, hogy már az első képről egy szeplős bombázó nézett vissza rám. A telefonban rákérdeztem, hogy mit jelent a kezdő masszőz és meglepő módon azt jelenti, hogy kezdő masszőz. Aranyos kislányos hangon, de komolyan tájékoztatott a lehetőségekről (lásd adatlap, levezetési opciók) és arról, hogy mit takar a bővebben telefonon. Ez azt takarja, hogy bővebben telefonon elmondja, hogy a kínálat vonzóbbik fele szimpátiától függ. Akkor még szerintem szimpatikus lehettem neki, meg is beszéltünk szombat 12.00 órát, amiről küldtem az oldalon időpont megerősítést is. De kár volt, mert másnap 12.30-ra kellett módosítanom, ezt sms-ben vissza is igazolta. Minden jól indult tehát, csak az a kár, hogy szombat hajnalban eléggé szétcsúsztam egy spontán összejövetelen és még aznap eljött a másnap nekem. A lényeg viszont, hogy Dominika valami csoda módon felépített saját romjaimból.
  • Megközelítés:

    Marina-part, mindenki ismeri... Aha, kiderült, hogy én nem. Autóval mentem és a kedvemért dugót és hasogató fejfájást csináltak a Hegyalja úton és az Erzsébet-hídon is. Mivel késésben voltam, sms-eztem neki útközben, hogy 20 percet kések, de írta, hogy belefér, ezért 30 perc késéssel leparkoltam a célállomástól 20 méterre és hívtam, hogy már tényleg itt vagyok, fél perc és csengetek. De mivel az utcanév nem az ismertek egyike volt (még a Google Maps sem ismerte, mert az újonnan épülő negyedrészben van), ezért megkérdeztem egy biztonsági őrt, aki elirányított a lakónegyed túlsó végébe, ahol aztán egy másik, de épeszű ember visszairányított a kiindulópontra. Ezúttal már a Duna felőli oldalon kerültem meg azt a néhány blokkot, hogy minél tovább tartson. Meg azért is, hogy hónom alatt egy doboz csupasz Raffaelloval ne keltsek nagy feltűnést a zilált tekintetű kisgyermekes anyukák és az utcán ordítva telefonáló tetovált izomagyak között. De szerintem nem sikerült az elvegyülés a játszótéren szórakozó alig 25-30 gyerek és felnőtt között sem. Miután 10 perc alatt széltében és hosszában így feltérképeztem a negyedet, de még mindig nem találtam a címet, megálltam az Úszódaru egyik kapuja előtt és a kétségbeesés sötét bugyrából megint felhívtam őt és kértem, (mit kértem, könyörögtem!), navigáljon el onnan a házhoz. Őszintén kíváncsi vagyok, mit gondolt akkor rólam, de valami angyali türelme lehet, mert eligazított és egy párhuzamos utcával arrébb már üthettem is be a kódot (azt persze megjegyeztem, arra van agyam, címet megtalálni viszont képtelen vagyok egy 4 utcából álló városrészben). Ezek után nem csodálkoznék, ha a telefonjában "szellemi fogyatékos vendég" néven szerepelnék:)

    Megközelítés dióhéjban összefoglalva: tökeccerű.
  • Helyszín:

    Vadi új lakás a legújabb épületek egyikében, hozza a szokásos letisztult és modern Marina-stílust. A fürdőszoba tip-top és mindennel felszerelt, a szoba kicsiny, de van benne minden, ami kell (kivéve szobainas és vállfa és akasztó és víz:D), oldaltükör, matrac, zene, hangulatvilágítás stb. És kérem szépen: színváltós zuhanyrózsa!! (Leveske kolléga tudott valami titkosat a helyről?!) A hely szelleme által megkövetelt full extrás minden.
  • Lány külseje:

    A zaklatott érkezés miatt csak a masszázs felénél, fordulásnál vettem alaposan szemügyre. Dominika egy pimasz, dögös vörös írnám le szívem szerint, de mint megtudtam tőle, a haja színe hivatalosan mogyoróbarna, tehát egy pimasz, dögös mogyoróbarna. Nekem nagyon bejött! Pici, vékony, hamvas bőrű csaj szépséges szeplőkkel (biztos nem szeplőtelenül fogant, bocs). Direkt csajt írok és nem lányt és nem prosztóságból, hanem mert olyan csajos kisugárzása van. Dominika fiatal és üde, nagyon csinos és egyszerűen jó ránézni. Pici, formás mellei, kerek popsija van van, fehér bőrén itt-ott cuki anyajegyek. Érdekes, vegyes érzéseim voltak vele kapcsolatban, mert hol kislányosan bájos, hol érzékien nőies volt, hol pedig észvesztően dögös volt.

    És ismétlem: überszexi szeplők!
  • Erotikus masszázs:

    Még jó, hogy fél órával későbbre tettük a randit, mert így csak 45 percet késtem... Teljesen tropára ment idegrendszerrel toppantam be, a liftben csak azért nem hülyéztem magamat szembe a tükörben, mert nem kellett lifttel menni. Ideges, zavart, béna állapotban voltam, már kedvem se volt az egészhez, inkább csak elástam voltam magamat valahol a kertek alatt. De a lényeg: Dominika ebből a rettenetes formából (belőlem) 1,5 óra alatt egy nyugodt, kisimult idegrendszerű, jó kedélyű, laza fickót varázsolt. És most elmesélem hogy csinálta.

    Egyrészt magát adja, nyoma sincs a megjátszásnak, művi dolgoknak, természetes, laza, közvetlen, plusz kifejezetten értelmes lány, jó vele beszélgetni, vicces, őszinte és kellemesen szemtelen (pl. örült, hogy nem tévedtem el a fürdőszobában és kérdezte, hogy fel tudom-e tenni egyedül a vállfára az ingemet vagy segítsen - az ilyen kedves osztást egyébként teljesen jogosnak is éreztem). Nem csoda, hogy instant levesporként percek alatt oldódtam fel a társaságában és eltűntek belőlem a görcsök, meg csomók. Oké, azt persze tisztázzuk, hogy kezdő masszőz, tehát ne várjatok egy mindent átmozgató, kiméletlenül kicsomózó masszázst. De ettől függetlenül ügyes keze van és hamar bele fog tanulni a fogásokba, sőt, már most is tapasztaltam olyan újdonságokat, amiket máshol még nem. Beleviszi az egyéniségét a munkájába és nem lesz egy egyenmasszőz, az biztos.

    Szóval fürdés után hasra vágtam magamat, elkezdtünk dumálni, miközben ő még melltartóban és bugyiban a hátamat krémezte, nyomkodta és ahogy haladt, úgy párolgott el belőlem a feszültség is. Rám ült, használta az alkarját, könyökét is, ami különösen jól esett, majd megfordult rajtam és a lábaimat vette kezelésbe. Ekkor hideg lábfeje kellemesen simult a felforrósodott oldalamhoz, ezt meg is jegyeztem, de tényleg jól esett. Kb. 20-25 percig tarthatott a masszázsrész, itt-ott voltak benne érzékibb érintések is, de alapvetően nem volt komolyabb átmenet vagy felvezetés.
  • Levezetés:

    Nem is emlékszem, hogy pontosan fordult át az egész valami intimebb, érzékibb folyamatba. Arra emlékszem, hogy a kezdeti lendületes beszélgetés pár perc után abbamaradt és én csendben élveztem a keze érintését, majd egyszer csak lekerült a melltartó és hetyke mellek nyomódtak a hátamhoz, a haja a vállamat söpörte és egy röpke sóhajt éreztem a tarkómon. Teste hozzám simult és én hátranyúltam karjaimmal, hogy combját, vádliját, fenekét simogassam. Sima bőrének érintése, a hajának illata és halk nyögései gyorsan elérték a kívánt hatást, kényelmetlen lett a matrac és próbáltam úgy izegni-mozogni, hogy minél többször nyúlhasson be a felemelkedő csípőm alá az ágyékomhoz. Majd a fülembe susogta a kérdést, amire a válaszom egy gyors fordulás volt és már karjaimba is kaptam a testét. Behunyt szemekkel is egymásra talált a szánk, puha ajkai lágy csókokat leheltek rám. Próbáltam a vállán levő szeplőket megszámolni, de minduntalan összezavarodtam, amikor a farkamhoz simult a szeméremdombja és a bugyi mögött is megéreztem a forróságát. A vékony textil pedig alig bírta ki azt az intenzív súrlódást, amit ágyékunk összedörzsolése okozott. Aztán lejjebb csúszott a combomra és nyelve hegyével, majd ajkával épp csak a hegyét bekapva incselkedett az ágaskodva kíváncsiskodó farkammal majd egy egészen lágy és puha franciát kaptam, néha mélyebbet és intenzívebbet, de sosem léptük át a jóízlés (saját ízlés) szörcsögéstől és nyáltengertől mentes határait.

    Szerintem hasonló elképzeléseink voltak arról, hogy néz ki egy masszázslevezetés BF módra, így elég jó összhangban voltunk és csendben izzott a levegő is. Egy ponton meg kellett mondjuk törnöm a némaságot egy rendkívül költőietlen és alig burkolt "A bugyi marad?" kérdéssel, de szerencsére addigra kialakult az a szimpátia irányomban, ami a bugyi levételét eredményezte (legközelebb többet kések, úgy biztos marad a bugyi is:D). Innentől végképp elszakadtam a valóságtól és a barátnő feeling lágy hullámain ringatózva elmerültem (képletesen) Dominika testében. Olyan erős érzés volt, hogy majdnem megkérdeztem tőle, este milyen filmet nézünk összebújva a kanapén, de aztán észbe kaptam és nem hoztam zavarba (meg amúgy sincs kanapé a szobában). Ahogy hallom, így is rengeteg ajánlatot kap a hozzám hasonlóan megrészegített (vagy másnapos) kollégáktól. Bizony nehéz is lehet ilyen szépnek, vonzónak és ellenállhatatlannak lenni!

    Mivel a kölcsönös francia is szerepel a válogatott menüben, ezért le merem írni, hogy az irántam érzett szimpátiát (szánalmat?:)) olyan mértékben tudtam fokozni, hogy udvarias könyörgésemre megízlelhettem gyönyörű csunyáját, amit bizonyára mézesbödönhöz hasonlítanék, ha ez egy szirupos beszi lenne. De így csak annyit mondok, hogy egy különlegesen fantasztikusan finom és érzékeny valami, amiről kamaszfiúként csak álmodtam, mígnem megismertem első barátnőmet, akinek ilyen tükörsima kagylócska helyett egy szőrös bozót rejtőzött a lába között. Ténykedésem eredményéről nem nyilatkozom, de elment (elhittem). Viszonzásként kaptam még franciát, amitől vagy a matracot vagy valamelyik tökéletes farpofáját kellett markolnom vagy egyszerre mindkettőt, de végül hiába volt minden, mert az egész élménytől olyan elégedettség töltött el, hogy fejben le is mondtam az élvezésről. Dominika kedvesen reagált (értsd: tele szájjal nevetett), mikor kifejtettem neki, hogy nem vagyok élvezős típus, de ez nem baj, mert szerintem a férfiak üresre és álmosra élvezik magukat, ellenben a női orgazmussal (bár olyanom még nem volt), ami felpörget. Végül tehát élvezés nélkül, de az átélt élvezetektől csordultig töltve távoztam kimaxolva a 1,5 órát.

    A végén feltűzte a haját, felkapott valami rövid selyemköntös-szerű ruhát magára és nevetve szívatott valamivel, amitől legszívesebben maradtam volna még 1,5 órára meghosszabbítani a BF illúziót, de aztán a józanság talajára visszatérve a randit egy gyors fürdés, öltözés, nevetgélés és szoros ölelés zárta. Az ajtóban majdnem megint megkérdeztem valami barátnőset (pl. hová vihetem vacsorázni), de aztán inkább a cipőkanál hiányára mutattam rá komoly éllel a hangomban, mert az viszont nem tréfadolog. Remélem lesz legközelebb.
  • Elszámolás:

    A végén rendeztük a szokásos mértékű 1,5 órás ajándékot, amennyit a telefonban is mondott. Ha azt mondom, egyszer átraktam az időpontot, majd 40 percet késtem és mégis sikerült 1,5 órát maradnom, és kétszer (2x!!!!) zuhanyozhattam, akkor talán kiderül, hogy nincs TP sem (szerencsém is volt persze, hogy nem jött más vendég közvetlenül utánam).
  • Összkép:

    Jelentem, tökéletesen igaz, amit kiírt: érintésekben gazdag kényeztető masszázst kaptam kedves csacsogós barátnő feelinggel. Utóbb rájöttem, hogy a barátnőm... izé, Dominika személyisége pont olyan, mint a képei és a bemutatkozása: pimasz, lendületes, energikus és dögös. Stílusában, külsejében is nagyon hasonlít a legjobb barátom feleségére, de vele kapcsolatban esküszöm soha nem voltak olyan kanos-bűnös gondolataim, mint Dominika esetén:) Az egyeztetés és az érkezés körüli cirkusz miatt én már rég seggben rúgtam volna magamat, de ő végig kedves, rugalmas és megértő volt velem. Laza, cserfes és vigyori csaj, akivel szerintem sikerült egy hullámhosszra kerülni. Meg is beszéltük, hogy a szemüvege miatt (hangsúlyozom: csak amiatt) még visszamegyek, mert ma nem volt nála és látnom kell élőben is, hogy áll neki.

    Első alkalommal, ismeretlen és nagyot késő vendégként is megkaptam, amit szerintem mindenki megkap, ha hozzá látogat: kényeztető masszázs és egy igen közvetlen, oldott hangulat. Ha ehhez hozzáadom a számomra igen vonzó külsőt-belsőt, akkor már megérte az idegbajt a látogatás. Ha ehhez még hozzáadom az idővel jövő további rutint, szakmai fogásokat és trükköket, akkor Dominika igen gyorsan a csúcson fogja találni magát és vele együtt persze mi, a szerencsés vendégek is! Illetve ti, mert én nem vagyok elélvezős típus:D
Happy Massage