• Renáta

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már az elsö nap, amikor meglattam a David Hamilton (Bilitis!) stílusú fotóit felhívtam és beszélgettem VELE...csak akkor még nagyon szükített programmja volt (manualis munka ;-) ), igy csak abban reménykedhettem, hogy talán az erotikus repertoir-t bövíteni fogja. Nagyon aranyos, kislányos hangja van, szerintem mint a képei is sugallják. ...és a szerdai napon újra rácsörögtem és az nap estére egy találkozót megbeszéltünk.
  • Megközelítés:

    A Marina-part Duna-parti részénél található, kocsival abszolut nem probléma, még a parkolás is bármikor problémamentes. Tömegközlekedéssel, gondolom, a Váci úti metróállomástól kicsit sétálni kell.
  • Helyszín:

    A Marina-parti lakópark tipikus modern, soklakásos társasházában közvetlenül a földszinten található: otthonos, hangulatos (Season´s illumináció) kivilágításban fogadott a tatamis szobában, a lakást 1-2 kolleganövel bérlik,de senkivel sem találkoztam és hangokat sem nagyon hallottam.
  • Lány külseje:

    Mint a képeken: nagyon bájos, kislányos (Lolita) alkat, ehhez passzoló hangszínnel és megnyerö, nyitott kommunikációval. Természetes (szerencsére az agyon-sminkelt arcok és tetovált szemöldökök ellentéte!) szépség, ha az ember reggel mellette ébredne, akkor is ilyen vonzó és bájos arc lenne ! :-) A megadott adatoknak megfelel, nem olyan magas, de minden arányos és izgató, selymes bör.
  • Erotikus masszázs:

    A rövid fürdés után, visszatérve a szobába fekete negligé-ben fogadott, amelytöl elöször nem akart megválni,de rábeszéltem....annak ellenére, hogy elöször magamat is hasra kellett vágnom és igy kezdett el masszirozni. Inkább gyengéd simogatás volt, bár lehetséges, hogy ha kértem volna, akkor erösebben is tudta volna végezni (de nem az egészségügyi masszázs miatt jöttem), hanem az erotikus részre sóvárogtam. Persze az ismerkedés és a masszázs alatti csevegés nála szerintem mindenképp szükséges! Amikor a fordulás után a legcsupaszabb el- és felálló testrészemet kezdte el kézzel simogatni, reméltem, hogy nem csak erre fog korlátozódni a levezetés. ;-))
  • Levezetés:

    Közvetlenül megkértem, hogy franciásan kényeztessen - én is szerettem volna ÖT,de a Megyn Kelly (Trump szerinti) napjaira hivatkozott ! ...és ezt nem vontam kétségbe, bár mindig az elutasítás mentségeként szoktamértékelni :-( - , de legalább az ajkakkal, szájjal (french kiss) való kényeztetést bevállalta....és sejtettem, hogy nem fogom bírni sokáig! mindig igy van ez, ha a férfiember valakit nagyon kíván: elöször gyengéden,de fokozatosan egyre erösebben és mélyebben a szájaba vett és pár perc múlva vulkáni kitörés (a lávakitörés elött szóltam neki, igy csak a testére ejakuáltam) .
  • Elszámolás:

    Az elöre megbeszélt egy órás, amely teljesen a piaci átlagnak felel meg, csak a távozásom elött adtam át neki (talán csak annyit, hogy ajánlatos a pontos elszámolással felfegyverkezve megjelenni !)
  • Összkép:

    Ha az ember mint vendég egy személyes kapcsolatot tud felépíteni Dominikával, akkor szerintem az élvezet és talán a határok még bövíthetök (természetesen aktus nélkül !) és az élvezetek növelhetök, de számomra egy nagyon vonzó, very seductive! Lolita :-) ;-)
    Remélem, még találkozunk !
Happy Massage