• Dórika

  • Beküldte:
  • Dórika reagálása

    Drága Viktor!

    Igen, igen, minden diétás embernek ajánlom az új csoki ízű gumit! Reklám vége.. :)))
    Nagyon jól éreztem magam veled, és nagyon jól esett a közvetlenséged, ami szerintem nagyon fontos !
    Orulok, hogy jól érezted magad!
    Varlak vissza szeretettel!

    Csok,

    Greti

  • Egyeztetés:

    Egy korábbi sikertelen VTR-es próbálkozás után telefonon vettem fel a kapcsolatot Grétivel, miután láttam, hogy „most hívható” állapotba helyezte magát. A telefonban kedves, kislányos hangja volt, előzékenyen tájékoztatott a részletekről és szerencsére néhány órával későbbre kaptam is egy szabad időpontot.
  • Megközelítés:

    A Puskás Stadion mellett, a térkép tökéletesen mutatja a helyszínt. Ennek megfelelően tömegközlekedéssel ideális helyen van. A szomszédos kis zsákutcában pedig még szombat délután is sok szabad hely volt.
  • Helyszín:

    Régebbi, de felújított körfolyosós ház. Lift visz fel az emeletre. Gréti rezidenciája szintén igényesen felújított lakás, melyben barátnőjével rendel, de nagy hangsúlyt fektetnek a diszkrécióra.
    Gréti szobájában egy nagy francia ágy található, szobainas és egy masszázságy szolgál a holmik elhelyezésére, a hangulathoz illő zenét a YouTube szolgáltatja, az ágy mellett és azzal szemben pedig két nagy tükör fokozza a vizuális élvezeteket.
    A fürdő szintén igényes, benne kád zuhanyfüggönnyel, sokféle tusfürdő, szájvíz és ezek használásához egy nagy és puha törölközőt kap az ember.
  • Lány külseje:

    A bőséges mennyiségű képek és a megadott adatok fedik a valóságot, így az arányokról fölösleges többet írni; de élőben Gréti smink és profi beállítások nélkül egy sokkal fiatalabb, természetesebb lánynak tűnik, ami szerintem jobban áll neki, így kellemes meglepetés ért találkozásunkkor.
  • Action:

    Amikor beléptem a résnyire nyitott ajtón vendéglátóm egy fekete tangában és magas sarkúban fogadott, így egy pillanatig sem volt kérdéses, hogy maradok-e. Bemutatkozás és két puszi után bekísért a szobába, még egyszer egyeztettük a randi hosszát, majd kaptam egy nagy törölközőt és átkísért a fürdőszobába. Visszatérve már az ágyon várt, ahol egymás mellé heveredve simogatásokkal kísérve kezdtünk ismerkedős beszélgetésbe. Én elég nehezen oldódok fel ilyen szituációkban, de szerencsére partnerem igen közvetlen és kommunikatív teremtés, így gyorsan túllendített a kezdeti izgalmakon. Csókolózással kezdtük a bemelegítést, ami bár nem teljesen nyelves, de nagyon kellemes volt. Majd keblei felé kalandozva és ott kissé megpihenve délre vettem az irányt, ahol a fölösleges textília eltávolítását követően sima, jó illatú, finom puncit sikerült találnom; így ha már ott jártam bele is kezdtem a kényeztetésébe. Úgy vettem észre, Gréti szívesen fogadja az ilyen közeledést. Fokozott csípőmozgásától és halk sóhajaitól felbuzdulva tovább folytattam ’munkámat’, melynek hatására néhány perc után sikerült is eljutnia a csúcsra.
    Ezek után helyet cserélve Gréti kezdett az én orális kényeztetésembe. Technikája során kézhasználat nélkül, ajkai szoros ölelésével kedveskedett nekem, közben érdeklődött, hogy milyen intenzitással vesse be magát. A kiváló érzékkel elhelyezett tükör funkciója itt érvényesülhetett igazán.
    Gumihúzás után – én lehettem az első szerencsés, aki csoki ízű gumit kap :) - lovacskázást kértem. Szerencsére itt is többféle csípőmozgás és sebesség között lehetett választani, amit vendéglátóm a formás cicik látványával és néhány csókkal még tovább tudott fokozni.
    Ezt sokáig lehetett volna élvezni, de az újdonság varázsától hajtva rövidesen kutyusba fordultunk, ami Gréti elmondása szerint a „kivégző póza”, nem véletlenül, kerek popsijának látványát nem is lehet sokáig bírni, így sajnos nekem is hamar fel kellett adnom a harcot. A védőfelszerelés eltávolítása után még az ágyon fekve beszélgettünk néhány percet aznapi fotózásáról, aminek gyümölcseit már láthatjuk is a portfóliójában.
    Egy gyors zuhany és két puszi után a viszontlátás reményével búcsúztam el alkalmi szeretőmtől.
  • Elszámolás:

    1 órás találkozó az új pesti átlag szerint, a ’bővebb infó’-ban leírtaknak megfelelően, a találkozó elején a masszázságyra helyezve, nem is került szóba többet.
  • Összkép:

    Gréti egy meglepően közvetlen, kedves, kommunikatív lány; aki könnyen természetességet tud csempészni egy alapvetően kissé mesterkélt szituációba. Nem mellesleg a valóságban még a profiljában látottaknál is csinosabb. Ennek megfelelően egy igen kellemes órát tölthettem el a társaságában.
Happy Massage