• Zaya

  • Beküldte:
  • Zaya reagálása

    Drága GeorgeBest
    Először is Köszönöm h ennyi ideje rajongótáborom tagja vagy , élvezetekben gazdag randikat tudhatunk magunk mögött ami néha néha leírásra is került , ezt szintén köszönöm, hisz mindig egy élmény újra átélni a hancúrpartinkat, amiből remélem még sok lesz .
    A következőig sok puszi :)
    Zaya

  • Egyeztetés:

    Zayáról már több mint két éve írtam, amikor még Jana volt és elérkezett az idő, hogy újra bepötyögjem tapasztalataimat, főképp azért is, mert sokszor látogatást tettem a popsijában mindenféle dokumentálás nélkül. Hétfőn akartam menni, de az nem jött össze és helyettesítés nagy pofára eséssel végződött. Tegnap is próbálkoztam és az sms-re pozitív válasz és egyben időpont ajánlás is jött, ami el is fogadtam.
  • Megközelítés:

    Mester és Soroksári között egy új építésű ingatlan. A tömeg egyszerű, mint ahogy a parkolás is. 50 méteren belül szinte mindig van hely.
  • Helyszín:

    A profizmus a helyszínnel kezdődik! Az egyik legkulturáltabb helyszín, ahol valaha megfordultam. Egy kis belépő a cipők levetéséhez, ahonnan egy tágas, fullosan berendezett nappaliba juthatunk. A szobába az út egy ajtón keresztül vezet. A szoba legfőbb jellemzője az egyszerűség és a tisztaság. Szép nagy stabil ágy és egy kis éjjeli szekrény a tartozék. Egy nagy TV a falon, amiből halk zene szól és az utóbbi időben felkerült néhány tükör lapocska is ami azért még nem elégíti ki a kíváncsiságomat….. Innen nyílik a fürdő, amely szintén minden igényt kielégítően felszerelt.
  • Lány külseje:

    A profizmus az igényes külsővel folytatódik, amely itt maximálisan adott. Vékony, formás, érezhetően karbantartott test, szép nagy szilikonos cicik. A képek mindent tökéletesen visszaadnak, csak az igényes tetkókat nem. Bájos, kicsit szeplős arc, elbűvölő kedvesség.
  • Action:

    Ha már a gondolatsor elkezdtem, hát be is fejezem, mart a profizmus a minőségben végződik és itt egyetlen momentumot sem tudok leírni, ami negatív lenne.
    Belépve forró üdvözlést és egy kis szemrehányást kaptam a régi látogatásért. Kis tálcán pohár, amelyben a leendő italod lesz, meg egy kis édesség figyelmesség gyanánt. Gyors vetkőzés, majd fürdés, miközben beszélgettünk egy picit. Ilyenkor Zaya csekkolja a tisztálkodás minőségét, mert az nála igen kényes kérdés. Persze legyen is, mert neki is minden porcikáján érződik az üdeség, frissesség, jó illat.
    Na de aztán csak végeztem és lehuppantam az ágyra, Zaya mellém és elkezdődött a szépen felépített móka. Igazi barátnős csókkal indítottunk, majd szépen elindult lefelé. A kisasszony jó memóriával rendelkezik, mert lefele menet azért elidőzött a 2. leggyengébb pontomnál, majd azért lekúszott a leggyengébbre és ha már ott járt akkor finoman be is kapta. Sokat nem kellett bíbelődni, mert Zaya tele van erotikával és tőle egy érintés is elég. Mint minden programpontban, így a franciában is nehéz kifogást találni, egy sallangmentes kiváló szopást tapasztal meg a kedves makktárs, azaz én.
    Mint mindig, most is szépen előkészített punci nyílt meg előttem, illatos friss, amibe tényleg élmény belenyalni. ismerve Zayát azt gondolom, hogy ha megfelelő időben kapja el az ember, akkor kielégíthető, de azt is meg kell érteni, hogy délután fél hat táján ez már nem mindig megy. Azt gondolom, hogy most is ez történhetett, mert hallhatóan élvezte, de nem éreztem a végét….
    Aztán felgumizott és már támadhattam is elölről. Finom csókom, simogatás, mélyen szembe nézés, úgy ahogy kell! Aztán egy gyors mozdulat, mert egy ilyen filigrán hölgyet könnyű magamra rántani és márt lovagolt is, hasonló mellékmozdulatokkal.
    Aztán megkérdezte, hogy mit szólnék, ha áttenné a popsiba és persze én hevesen bólogattam, mert szóhoz alig jutottam, amikor karóba húzta magát a hátsó bejáraton. Mindig nagyon szépen előkészített popsival vár, hogy a bejutás körüli herce-hurca ne lohassza le a lelkesedést. A felső testét kissé hátra tolta, így elém tárult gyönyörű puncija és láthattam, miként jár a farkam ki-be a második bejáraton. Nagy élmény volt.
    Aztán a magamra rántó mozdulat ellenkezőjével visszamentünk misszibe, úgy, hogy nem hagytam el a popsiját és elkezdtem jó keményem pumpálni és együtt éreztük, hogy telik meg még jobban vérrel a farkam. Sajnos minden történet véget ér egyszer, a jók még hamarabb és nekem is el kellett gondolkodnom a végen. Kihúztam a popsiból és gyönyörködtem a tágulatban, ami azért nem vette még fel a farkam körméretét.
    Egy nagyon szimpla befejezést választottam. Mivel nincs se szájba és se arcra, maradt Zaya gyönyörű teste…. Tehát úgy fejeztük be, ahogy kezdtük, Zaya feküdt mellettem simogatott és csókolgatott pedig vadul rángattam a kicsi barátomat. Sokat persze nem kellett, mert nagyon fel voltam izgulva és az utódok Zaya testére ugrottak!
    Egy kis mintát vételeztem az ujjammal, amit Zaya édesen lenyalt és ebből az élményből persze magamat sem hagyhattam ki…. A maradék időben egy kis frissítő masszázst is kaptam tőle és már távoztam is a budapesti estébe….
  • Elszámolás:

    A magasabb pesti átlag, de Zaya bónusz programja miatt most egy egyszeri, de jelentős kedvezményben részesülhettem….
  • Összkép:

    Zaya vérbeli profi, aki nem most kezdte. Tud mindent, ami egy férfi ember a mennybe repít és ezt meg is teszi. Kedves, figyelmes, odaadó, extra ápolt, nála csalódás kizárva….  Amit nem emeltem ki, hogy nagyon jó beszélgető partner is, mindazok ellenére, hogy nem épp azért mentem….
Happy Massage