• Lara :)

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ma reggel hívtam, elsőre felvette. Egy órával későbbre kértem és kaptam időpontot. Kérdéseimre készségesen válaszolt, úgy éreztem, hogy jó kedve van, kommunikációja kiváló volt. Szerencsém volt, mert a mai nap velem kezdett.
  • Megközelítés:

    A Petőfi híd budai hídfője közelében, ott ahol a hatos ( és a négyes ) megáll. Buszokat is láttam a közelben. Közlekedés kiváló. A ház mögött sok üres parkoló volt. Úgy tünt, van ahol ingyenes, van olyan rész is, ahol fizetős.
  • Helyszín:

    Sokszíntes, rendezett társasház emelete. Lifit van, de lépcsőn sem macerás felmenni. A kégli rendben volt, minden működött, rend és tisztaság mindenütt. Kolléganők jelenléte nem zavarta a légyott hangulatát. Kellemes háttérzene szólt. A berendezés praktikus, az ágy nagy és kényelmes volt.
  • Lány külseje:

    A képeken látható lány fogadott tűsarkuban és szexi kiszerelésben. Magas, karcsú, mosolygós arcú. Hosszú, formás lábak szép kerek és jó állagú popó, helyes cicik. Tetkót egyet fedeztem fel a combján, egy pillangót.
  • Action:

    Puszival üdvözöltük egymást, rövid bemutatkozás után átadtam szerény ajándékomat, melynek szemmel kláthatóan örült. Rövid egyeztetés után gyors zuhanyozás és visszatértem a szobába, ahol Lara várt rám, most már csak egy piros bugyiban. Először állva ölelkeztünk és elkezdtük egymás testének manuális felfedezését és kényeztetését.
    Rögtön feltünt, hogy erogén zónái, különösen a mellei nagyon érzékenyek, mellbimbói megkeményedtek, puncija jól nedvesedett, halk sóhajokat hallatott. Az ágyon folytattuk, megkóstoltam combjai belső részét, simogattam popóját, majd elkezdtem nyelvvel kényeztetni szép punciját. Ehhez kaptam tőle jól használható instrukciókat, ennek köszönhetően buzgalmamat siker koronázta, lélegzete szaporább lett, teste megfeszült és egy gyönyörű orgazmusnak lettem okozója és szemtanúja. Rövid pihenő után kezelésbe vette a farkamat, elképesztően izgalmas technikával orálisan kényeztetett, közben úgy helyezkedett, hogy én is hozzáfértem vonzó idomaihoz. Már vágytam arra, hogy a puncijában legyek, ezért gumit kértem, amelyet roppant ügyesen a szájával helyezett el.
    Először meglovagolt, nagyon izgin emelgette és tekerte a csipőjét, én pedig felváltva simogattam melleit és markolásztam a mozgásban levő fenekét. Megemlítette, hogy valójában a kutyus a kedvence, ezért pozíciót váltottunk. Kiderült, hogy Lara kutyusban van igazán elemében, mozgott előre, hátra, közben kéjesen tekergette formás csipőjét, közben megjött a hangja, érzéki nyögésekkel közeledett a beteljesüléshez. Gyakorlatilag egyszerre szálltunk el, egy ideig még lassan mozogtunk, majd fáradtan, de elégedetten elnyúltunk.
    Kis pihenő után még volt szájraülés, kényeztetés 69-ben és levezető orális punci kényeztetés, Lara ebben is aktiv partner volt, nem tudott hibázni.
    Közben oldott hangon beszélgettünk, mintha régi ismerősök lennénk, megkínált vízzel és főzött egy nagyon finom kávét.
    Sajnos az idő gyorsan elszaladt, gyors mosdás, érzékeny búcsúzkodás. Amit lehetett
    kihoztunk ebből a találkozóból, elégedetten távoztam, remélem ő is jól érezte magát.
  • Elszámolás:

    Telefonon tájékoztatott, a megbeszélt csokrot kiraktam a szekrényre, mielőtt még kérte volna.
  • Összkép:

    Lara csinos, jóalakú érzékeny és érzéki lány, szereti és igényli az egészséges erotikát. Számára megfelelő és őt értékelni tudó partner esetén megmutatkozik szexuális intelligenciája és tapasztalata. Kellemes egyéniség, vonzó partner, jól éreztem magam a társaságában.
Happy Massage