• Freya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    aznap délben hívtam telefonon és délután 3ra már ott is voltam ,hangja egyhangú volt gépies semmi kedvességet nem találtam benne.
  • Megközelítés:

    autóval mentem parkolás nem volt egyszerű végül is a közelben lévő benzinkuton tudtam parkolni.Villamos a közelben áll meg.
  • Helyszín:

    11kerület jó része nem olyan rég épült lakópark bejutás egyszerű volt. Maga a szoba elég pici fehér falak se egy kép se egy virág nagy francia ágy asztal éjjeli szekrény praktikus minden de nekem egy kicsit rideg .
  • Lány külseje:

    Ajtó nyitás után megláttam a kis angyalt,apró termetű, nagyon szép vastag száj baba arc szép szilikon cicik szerintem régebben készült, popsi szép gömbölyű,tudtam hogy jó választás volt.
  • Action:

    Mikor megérkeztem két puszi majd bekisért a szobába ahol átbeszéltük a programot majd elmentem zuhanyozni. Vissza érkezésemkor ő is kiugrott egy percre és mikor vissza jött csak egy törölköző és a comb fix volt rajta. Állva elkezdtünk csókolózni lehámoztam a törölközőt és egyből rábuktam a melleire. Nyaltam faltam őket tömtem a számba,ő közben elkezdett kézzel játszani a farkammal majd leültem és jött a francia óra. Szívó erö 5-ös, vákum 5-ös közben játszott a környékkel is nekem kicsit sok volt a kezezés és mélytorkot se villantott igaz az extra de ha látom hogy jól csinálja következő alkalomkor kérem. 10perces szopi után jött a gumi majd háttal beleült. Na ezt nem kellett volna álltalában első kört is sokáig bírom de most 5perc után telelöttem a gumit, mondta is ez a kivégzős póz nem bírják sokáig. Kis beszélgetés majd belenyaltam fincsi puncijába hanghatások voltak de csúcsra nem juttattam el gondolom az elöttem lévők már megtették. Megint gumi majd most elölről ült bele amit elég sokáig bírtam majd megfordítottam és hátulról toltam neki elég ütemesen. Vége fele kicsit elfáradtunk és mondtam felyezze be szájjal amit készségesen teljesitett is csak nekem megint sok volt a kéz közben felhívta rá a figyelmem hogy mehet nyugodtan szájba,mikor éreztem hogy mindjárt jövök feltérdeltem a mellei közé és két kézzel ráhúztam a fejét a farkamra és tele löttem aprocska kis száját ügyelve arra hogy egy csepp se mennyen mellé. Hagyott lenyugodni majd papírtörlőben végeztek az utódok. Még egy kicsit beszélgettünk, fürdés és távozás.
  • Elszámolás:

    a végén tettem a szobában lévő kis asztalra,pesti átlag pont megérte. kicsit jobbra számitottam lehet legközelebb jobb lesz.
  • Összkép:

    szép alak szép száj, kicsit gépies szopás lehet délutánra már lefárasztották ezért szoktam inkább délelött járni akkor még kipihentek a lányok. Látok benne fantáziát úgy hogy fogok még menni azután dől el fáradt volt vagy csak én nem voltam szimpatikus.
Happy Massage