• Alexandra

  • Beküldte:
  • Alexandra reagálása

    Kedves Móriccka!

    Köszönöm, hogy meglátogattál de néhány dolgot azért helyretennék.

    "Megkérdezte mit szeretnék, sajnos csak ekkor derült ki, hogy a leírtakkal ellentétben most pont nincsen lehetőség kölcsönösségre és a prosztata masszázst se vállalja, mert "itt nincsen lehetőség alaposan megmosakodni". Akkor kértem egy franciás befejezést és lingam masszázst. Erre azt mondta, hogy a kettő összeegyeztethetetlen, mert az egyek a szájával másikat a kezével csinálja. :D :D :D"

    Ha éppen itt van a Mikulás akkor azt már a telefonban szoktam jelezni, hogy ugyan lehetséges a kölcsönös francia de most szünetel. :) Szerintem ez érthető.
    A prosztata masszázst pedig vállalom de itt arra nincsen idő, hogy ki-be járkálj a fürdőszoba és a wc között. Eddig bárki meg tudta oldani, hogy legyen és tisztában is vannak ezzel, egyedül neked jelentett gondot. Ez a művelet legalább egy félórás procedúra. Tehát ha egy órára jönnél akkor abból fél óra az, hogy tiszta légy és marad fél óra minden másra. Szerintem ezt te sem gondoltad/gondolnád így.
    A kettő nem összeegyezhetetlen, lehet kérni ahogy szokták is csak azzal a feltétellel, hogy előtte egy kicsit letörölgetem az olajtól a "kisharcost". Te sem szívesen nyalogatnál egy olyan puncit ami tiszta olaj? De lehet te más vagy.

    "ja most jut eszembe, hogy a csúszkát sem vállalta, mert ugye bugyit nem dobhatja le amiben meg nem tud csúszkálni"
    Ezt valószínűleg nem nehéz kitalálni miért nem vállaltam, Mikulás!
    Én a csúszkát csupaszt testtel végzem nem melltartóban és bugyiban.
    Ha ez gondot okozott amit a telefonban elmondtam akkor szerintem nem én lehetek a hibás.

    Azt érzem ebben a beszámolóban, hogy semmi sem volt jó neked. Amibe lehetett belekötöttél. A telefonban mindenkinek - legyen az innen vendég, vagy máshol látott, rangtól függetlenül - elmondok mindent.
    Ha visszaemlékszel akkor így mondtam/mondhattam:
    Program, van lehetőség ugyan kölcsönös franciára de most az szünetel. Lehet nem figyeltél amit mondtam vagy bármi más történhetett de én azt hiszem, hogy korrekten elmondtam mindent.

    Köszönettel
    Alexa

  • Egyeztetés:

    Régen volt ennyire egyszerű. Vagy csak szerencsém volt mert azonnal felvette, kedvesen tájéloztatott és egy órán belül már nála is voltam.
  • Megközelítés:

    A 21. században ez nem okozhat gondot. Pontosan elmondta hova menjek, nem volt eltévedés. A kapuba újabb csörgetés és tovább navigált.
  • Helyszín:

    Szokásos panel ház, szerintem abból is a régebbi fajta. A lakás a célnak tökéletesen megfelel, a szobában masszázspad található piros erotikus fények, szóval hangulatos. A zuhanyzó nekem egy kicsit túl lakótelepi, de ez nem akadályozott meg abban, hogy megtisztálkodjak.
  • Lány külseje:

    A képek mindent elárulnak, nagyon nem lehet hozzátenni. Magas vékony nagyon formás lány. Kedves mosolygós arccal. Pont ott kerek és ott lapos ahol kell és nem fordítva. A cicik nem túl nagyok de igen formásak. ...ez látszik a képeken is :)
  • Erotikus masszázs:

    Megérkezésemkor nagyon kedvesen piros tangás fehérneműben fogadott. Amikor ment előttem megcsodálhattam gyönyörűen formás popóját. Megkérdezte mit szeretnék, sajnos csak ekkor derült ki, hogy a leírtakkal ellentétben most pont nincsen lehetőség kölcsönösségre és a prosztata masszázst se vállalja, mert "itt nincsen lehetőség alaposan megmosakodni". Akkor kértem egy franciás befejezést és lingam masszázst. Erre azt mondta, hogy a kettő összeegyeztethetetlen, mert az egyek a szájával másikat a kezével csinálja. :D :D :D jó mondom akkor első legyen a francia és utána a lingam ;) ...amúgy ezt mind annyira kedvesen tálalta, hogy nem tudtam rá haragudni!
    Elmentem tusolni és gyorsan vissza.

    Szóval a masszázs: Félmeztelenül masszírozott, így gyönyörű melleit leshettem a tükörből. A lábaimnál kezdte és a haladt felfelé a hátamhoz. Nagyon szakszerű volt, megfelelően erős is. Mindeközben folyamatosan sztorizott és engem is kérdezett erről arról.
  • Levezetés:

    Maga a masszázs teljesen erotika mentes volt. Talán a cicik látványa volt kivétel. Amikor végzett a hátamon megkért, hogy forduljak meg aminek nagyon örültem. Pedig addig sem okozott problémát hason feküdnöm.
    ...ja most jut eszembe, hogy a csúszkát sem vállalta, mert ugye bugyit nem dobhatja le amiben meg nem tud csúszkálni. Mondtam, hogy engem nem zavar, de elmondta, hogy egyszer próbálta, de kicsúszott a véres tampon... na szóval sikerült lebeszélnie róla.

    A francia nagyon finom volt, sikeresen vért pumpált a megfelelő helyre és megkezdte a lingam masszázst. Bő olajosan ügyködött, a környéket a heréket és a gátat is masszírozta, szépen lassan elnyújtva. Én eközben a kezemmel is végigsimíthattam hamvas bőrét gyönyörű melleit és fenekét. A lingamnál ügyesen játszott a határokkal egy olyan dolgot is éreztem amit ezelőtt még egyszer sem. Mikor a csúcshoz értem valahogy lefékezett, de egyetlen méteres lövés mégis kicsusszant, de utána lehiggadt és majd percekkel később mentem el teljesen. Nem tudom, hogy direkt volt e vagy csak mázli, de ezért mindenképpen érdemes volt eljönnöm :D
    Szilvát segítségül hívva megtisztogatott, majd elmentem tusolni és távoztam.
  • Elszámolás:

    Utólag adtam, a megbeszéltek szerintit. Teljesen korrekt volt.
  • Összkép:

    Volt pár bökkenő, ami főleg így utólag még talán egy kicsit sok is de összességében elégedett vagyok. Nem hiszem, hogy törzsvendég leszek, de megérte.
Happy Massage