• Barbi

  • Beküldte:
  • Barbi reagálása

    Drága Béla bácsi! :)

    Sajnálom hogy sok dolog nem nyerte el a tetszésedet,holott azt gondolom hogy maximálisan megteszek mindent annak érdekében,hogy minden vendégem elégedetten távozzon,és vissza akarjon jönni!Az előszoba egy olyan hely,amit rendetlennek láthat az aki nem szereti a felakasztott kabátok,cipők látványát,de sajnos a vendégek mind ide teszik le a holmijukat és amikor te voltál,ketten is voltak rajtad kívül.Talán ettől érezted azt hogy laknak itt! :D Ennek ellenére szerintem a diszkréció ahogy te is írtad 100% os volt.Azt is sajnálom,hogy amikor egyszerre több vendég van,pont a diszkréció miatt kissé nehézkes a fürdőszoba patyolat tisztaságát fen tartani,hisz ha itt vagy fura lenne súrolással elcsapni az időt.Sajnos vannak vendégek akik olyan szinten nincsenek tekintettel semmire,hogy úszik utánuk minden!Ígérem ezentúl sokkal jobban oda figyelek és megoldom ezt a problémát is.De sajnos pont egy pörgős napon érkeztél,az előtted 10 perccel érkező lepakolt az előszobában.Házi ruhában fogadtalak.....amiben fogadtalak az egy munkára alkalmas cucc volt.Ne feledd hogy hirdetésem alapján masszőr vagyok aki a végén levezetést nyújt ha azt kéred!!!Vagy is nem fogok egy szál bugyiba ajtót nyitni,mert nem igen lenne ildomos.Ha megkérsz és ezt normálisan teszed hidd el minden lekerül rólam,hogy jól érezd magad.Mogorva meg sosem vagyok,meg sem tehetem,pont ezért mert akkor ilyen beszámolókat kapok és ennek csak én látom kárát,meg azok az amúgy normális emberek akik eljönnének szívesen,csak az ilyen írásokkal el riasztják őket.De uraim....el kell gondolkodni vajon minek mi lehet az oka,tényleg van valóság alapja vagy csak az illető többet akart mint kellett volna,úgy viselkedett ami kiverte a biztosítékot és ezért sértődöttségében írt valamit amivel kompenzálhatja a saját kis hiányosságait!!??Ne feledjük el,hogy ahány ember annyiféle!!! Várok mindenkit szeretettel és gyere te is Béla bácsi nyugodtan,megpróbáljuk még egyszer hátha maximálisan jól fogod érezni magad.Puszika :)

  • Egyeztetés:

    Telefonon próbálkoztam többször. Kétszer nem sikerült, harmadjára igen. Telefonos kisasszony nincs, személyesen vele egyeztet az ember. A telefonban lényegre törő, nem különösebben kedves, de nem is mogorván riasztó.
  • Megközelítés:

    Parkolni nem könnyű, fizetős a környék, sok autót láttam, helyet nem, de egy-kettőt mindig lehet találni ilyen helyeken is, ha nem is nagyon közel. BKV: vagy Moszkva/Széll Kálmán tér, vagy Déli felől gyalog. Tulajdonképpen jónak mondható a megközelítés. Megtalálni könnyű, az útbaigazítás tökéletes.
  • Helyszín:

    Emeleti lakás egy Budapesten átlagosnak mondható társasházban. A lakás nem felújított, kissé lelakott, de tulajdonképpen Ok. Úgy tűnik, mintha ott laknának (más is volt ott, de nem találkoztam vele vagy velük). Hanyag eleganciával jellemezhető a környezet, aki finnyásabb nálam, azt mondaná, rendetlenség van. Különösen a fürdőszobában. A tisztaság sem makulátlan, mintha a szomszédhoz ugranál fel... Szép, csillogó, steril környezetre senki ne számítson. Nekem amúgy Ok volt, olyan otthonos.
  • Lány külseje:

    A hölgy közepes termetü, kedves arcú, barna hajú. A mellei valóban gyönyörűek. "Házi" ruhában fogadott, mintha felugornál az ismerősödhöz.
  • Erotikus masszázs:

    Masszáságyon masszíroz, ruhában. Mozdulatai jók, megpróbálja görgető mozdulatokkal kimasszírozni a stresszt, a csomókat. Nem tanult masszőz és ezt azért érezni is. Erősen nem tud masszírozni, de azért látszik, hogy próbálkozik. A hagyományosnak tekinthető módon, a lábaknál kezdi, majd fenék, hát, végül a vállak. A kezek kimaradnak. Erotikusabb elemek szinte nincsenek, ha igen, az sem tudatos. A hangulat hétköznapi, nem meghitt. Jó beszélgető partner, kifejezetten kellemesen telt a hasonfekvős rész. Kedvesen beszélgetünk és egyre inkább oldottabb lett a hangulat.
  • Levezetés:

    Az előzőek után további oldottságra és végre egy kis erotikára számítottam. Kicsi volt..., de azért többre számítottam. Gyönyörű mellei láthatóvá váltak, de hozzájuk érni gyakorlatilag nem lehetett. Amikor próbálkoztam elhúzódott.
    Kis mellkas simi után rögtön jött a kézi levezetés, amin azt lehetett érezni, hogy "legyünk túl rajta". Amint kész volt, kirohant csapot-papot otthagyva. Gondolom tisztálkodni, de így? Otthagyva mindent. Kerestem "Szilviát", megoldottam magamnak, de ez azért eléggé hangulatrontó volt. Utána visszajött, ekkor valamit foglalkozott velem is. Nem volt igazán felemelő érzés.
  • Elszámolás:

    Az elszámolás korrekt volt, annyi amennyit megbeszéltünk. A végén rendeztük.
  • Összkép:

    Ahhoz képest, hogy jól indult, jót is beszélgettünk, egyre oldottabb és kellemesebbé vált a hangulat, alakulhatott volna jól is, de nem csak az elsőből, hanem a második felvonásból is hiányzott az erotika, egyfajta meghittség. Szerintem az erotikus részét nem csinálja szívesen. Mivel szép lány és végül is kedves volt, nem volt rossz se az ott lét, de ha ennyire nem lehet hozzá se érni, jelezhetné az adatlapján, illetve a bemutatkozó szövegében.
Happy Massage