• Aliz

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Aliz reagálása

    Kedves álruhás Ede!

    Most komolyan azt hitted, hogy túljárhatsz az eszemen? Mikor észleltem, hogy célba vettél az volt az első, hogy elkértem a számodat Lívia kolléganőmtől. Gondoltam ez a kis álruhás Ede jön még az én utcámba.
    Már privát levélben is megírtam neked, hogy kifejezetten kellemes csalódás voltál. Sokkal intelligensebb, szórakoztatóbb és érdekesebb férfi vagy mint amit a csevegésekbe (akár az enyémbe, akár máséba ) tapasztaltam eddig rólad. Meg persze SZEBB IS. A válaszaimban nem is voltam túl kedves veled.
    Viszont te nem adtad fel, nem hagytad magad eltántorítani attól, hogy egyszer meglátogass. Jó, hogy ezt megtetted, mert egészen megváltozott a véleményem. Remélem ezután innen folytatjuk a társalgást, mert ez az Ede akit személyesen megismertem sokkal jobban tetszik mint a csevegésembe beíró. Inkognitóban akartál eljönni hozzám, hogy meglephess, viszont a személyiséged sokkal jobban meglepett, hidd el.
    A beszámolód is klasszisokkal jobb mint amit vártam, nekem kifejezetten tetszett.
    Örülök, hogy te is masszázsra alkalmasnak találtad a lakást ( szegény Cali kolléga nem gondolta volna, hogy szállóigévé válik a véleményezése ), és ha szeretnéd egyszer írd meg merre jársz, hogy szembe mehessek veled megint.
    Kifejezetten tetszett az a bók, hogy sok baromságra tudnálak rávenni. Már magamban állítom össze a listát, hogy milyen őrültségekre vehetnélek rá.
    Kívánom, hogy érj a listád végére és sikerüljön az összes általad áhított hölgyet meglátogatnod.
    Szerelmes meg ne legyél belém hidd el nem vagyok egy főnyeremény.

    A legjobbakat kívánom!

    Aliz

  • Egyeztetés:

    Telefonon a barátnővel... Mivel őt már ismertem, elég gördülékeny volt.
  • Megközelítés:

    Nem költözött sehová ezért továbbra is az istenek hegyére ( ugyan hova máshová??) vezető úton nem messze az Ukrán nagykövetségtől.Aminek semmi jelentősége, de fogynak a karakterek. Valami 212-es buszt is mintha láttam volna.
  • Helyszín:

    Ide nem tudok mást írni csak amit Líviánál már megírtam:
    "Egy bejárat felől szuterénnek nevezhető kedves kis lakás ami a hegy miatt a másik oldalról már nem az.
    Hárman lakják, szerintem L..-al és N...-val. Tisztaság kellemes hangulat. A fürdőkád elrendezéséből adódóan legfeljebb Noé tudna innen vizet locsolni bárhová, de praktikus." Bőséges tusfürdő választék.
    Kitűnő logisztika. És ismét egy idézet.)))) "A lakás alkalmas " arra hogy masszírozzanak benne . Ami a tükör mennyiséget illeti, kicsi hiányérzetem van így utólag , igen is meg kell oldani a plafonon azokat a tükröket..:))
  • Lány külseje:

    A képeken minden látszik, hazudnék ha azt mondanám , nem számított a látvány ( az önmagáért beszél) , de valójában a csevegőben "vívott" szócsaták keltették fel az érdeklődésemet. Minden esetre a megérkezéskori látvány egy ideig még be lesz "vésődve". Egy fekete egyrészes fehérneműben fogadott ami jótékonyan nem takart semmit, de annál inkább kihangsúlyozta szépséges alkatát , és egyben meg is pecsételte az aznapi lehetőségeket, mert innentől le nem vettem róla a szemem. Nehogy már ellopják.
    Testületileg állíthatom , nagyon rendben van... Ilyen test ilyen szemekkel nem mindig jön szembe.
  • Erotikus masszázs:

    Nos nekem nagyon fontos ez a része a látogatásnak , ezért aztán ebből szinte semmi nem lett.
    Egyszerűen nem voltam hajlandó hason maradni folyton forgolódtam, mert ha beszélek valakivel akkor szeretek a szemébe nézni, és itt és most fontosabb volt a beszélgetés, a másik megismerése. Ez jó rész a csevegő által felkeltett intellektuális kíváncsiság kielégítését szolgálta. Hozzáteszem, elvben nem tudta, hogy én vagyok én, így szabadabban lehetett beszélgetni. De persze a végén kiderült, hogy bizony tudta ki is ment hozzá (hiába a hölgyek kommunikálnak egymással) . De vissza masszázsra.. Megjegyezte, hogy így Ő nem tud masszírozni, ha állandóan forgolódok, ezért az egyszerűség kedvéért áttértünk egy lábmasszázsra amit viszont én adtam neki... Remélem, hogy legalábbis nem volt rossz. Közben elég sokat megtudtunk egymásról, nagyon kellemes beszélgető partner és nagyon jó kis lábai vannak. Igyekeztem úriemberként viselkedni így egy egy puszin kívül semmi erotikusan nem tettem, hiszen mégis csak masszírozom és nem mást teszek. A lábmasszír végeztével kérte, hogy most akkor már inkább feküdjek hanyatt és úgy nem kell forgolódnom.
  • Levezetés:

    Nem kellett. Rám ült (igen ott) és egy nagyon finom "altesti" masszírozásban részesítette Jumurdzsák kollégát , aki mellesleg valami túlérzékenység miatt allergiás rohamot kapott és meglepően gyorsan el kezdett bedagadni.. Ennek fele se tréfa. Próbáltam volna másfelé terelni a gondolataim, de mindig csak oda jutottam, hogy illik vagy nem, muszáj szívmasszázsban részesítenem a művésznőt, mert ugye azt sem szeretném ha itt váratlanul elhalálozna, másrészt két gyönyörű melle rettenetes vonzerőt gyakorolt a kezeimre. ( Tényleg úgy áll és akkora mint a képeken, sőt) . Úgy emlékszem volt közben valamiféle 69 formátumú csúszka is, de nem nagyon tudtam figyelni, mert most meg egy gyönyörű test rész vonta el a figyelmemet és átkoztam a félhomályt mert ebből többet szerettem volna látni... Minden esetre megsimogattam, ezzel is jelezve, hogy nem ő tehet a félhomályról. Azt nem tudom, hogy a simogatásnak van-e köze hozzá, vagy az olaj okozta, de igen kellemes érzés a simogatása. Újabb visszafordulás és újabb üzekedés, miközben a kezeivel is segített hol elöl, hol hátul. És itt van valami pici filmszakadás, mert a hormonok átvették az irányítást és csípővel rásegítve befejezettnek nyilvánítottam a szeánsznak ezt a részét. Pici pihegés, törölgetés, és mivel még maradt egy kis idő , beszélgetés valamint még egy pici talp és hátmasszázs amit Aliz kapott tőlem szeretettel.
  • Elszámolás:

    A "szalontól" szokatlan módon annyi amennyi.
  • Összkép:

    Tulajdonképpen mindent ide kellett volna írnom. Elsősorban intellektuális kíváncsiságomat kielégítendő, kattantam rá Alizra , és látogattam meg. Ennek megfelelően egyáltalán nem volt bennem semmiféle elvárás a szolgáltatás színvonalát illetően.( Azért elolvastam a beszámolóit) Ennek ellenére vagy éppen ezért nagyon jól szórakoztam és felejthetetlen az élmény amit kaptam. A patikamérlegen mérlegelő kollégák és a "nem elég részletes, " mert nem írtad meg hányszor csavarta jobbra majd balra , húzta, tolta nyalta falta kollégáktól előre is elnézést kérek mert ez nem nekik szól. Számomra lényeges volt egy értelmes, különleges humorú-hangvételű hölgy megismerése és ez sikerült is. Biztos megyek méghozzá (hogy mikor azt nem tudom):)), Minden esetre az előbbieken kívül megismertem egy gyönyörű csillogó kék szemű bomba alakú tüneményt aki képes lenne sok baromságra rávenni. De elég a bókokból mert egyrészt úgyse hiszi el, másrészt mindenkinek ezt mondom ... Ugye kedves? Lehet, hogy szerelmes vagyok...??
Happy Massage