• Lizzie

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam fel délelőtt, a lehetséges időpontok egyeztetése után egy délutáni meeting-ben maradtunk. Kellemes meglepetés volt, korábban már próbáltam elérni, most több szerencsém volt. :)
  • Megközelítés:

    Béke térhez közeli újépítésű ház, tömegközlekedés van bőven, bár én kocsival jöttem, parkolóhely volt, gondolom hétközben is, bár fizetős. Aki mostanában menne arra, a Róbert Károly krt. felújítása miatt sz*pni fog. :)
  • Helyszín:

    Most jártam először nála - az utcából elsőre nem gondolnád, hogy normális ház lehet a környéken, aztán meglepődsz, mert egy egész kultúrált házat találsz. Kapu előtt rácsörögtem, majd beengedett kapukóddal. A lakás hangulatos, többszobás (nyilván a többi szobába nem néztem be :) ), a fürdöszobában többféle tusfürdő, a szájvíz kultúráltan elhelyezve, a babaszobában félhomály, kellemes zene fogad, és egy puha párnákkal telerakott ágy - alapvetően az egész lakás jó ízlésről tanúskodik.
  • Lány külseje:

    Egyértelműen Ő van a képeken - ami megfogott részben az az, hogy mindenféle képretus nélkül is csodásan néz ki. Fiatal csajszi, szép szőke hajjal, szép arccal, szép testtel, néhány tetkóval (engem néha zavarni szokott, most nem, de ez egyéni szocproblem), ja és persze tutajos nézéssel, amivel a halottakat is fel lehet kelteni. ;)
  • Action:

    Gyors zuhany után a szobában várt, egy remekbeszabott bugyi-melltartó kombóban, majd egy kis baráti csevejjel egymásra hangolódtunk az ágyon - új látogatóként ez mindenképp kell, meg amúgyis, na.

    Elsőre megkérdezte, hogy van-e kedvem egy kis masszírhoz - öreg csontjaimnak egyébként sem ártott, szóval miért ne -, jó keze van, szóval próbáld ki. Kis csókcsata - remekül csókol és remekül tud ezzel felhúzni -, majd lefele haladva őt kényeztettem kezdésnek - szereti és élvezi ha játszol vele, meglepően érzékeny mindenhol. Fordulás után elkezdett franciázni - na itt jött elő az a megénekelt szemkontaktusos, mindent-izgató francia, amitől kettéáll az ember füle, játszik a golyókkal, játszik a makkal, pontosan tudja, mikor húzzon és mikor engedjen rajta, aztán csak figyelj, hogy ne érjél véget idő előtt.

    Forduló, majd következett egy magába húzós, vonaglós, fülledt szeretkezés, az előzmények miatt a nem is bírtam sokáig - nyugodtan szóljatok be érte. ;)

    Aztán elkezdtünk beszélgetni az élet dolgairól - egy kicsit szórakozott professzornak tartom, de csak kicsit, azt is csak magamhoz képest, aki mindent négyszögletesen gondol...

    Második kör. Neki is, nekem is. :P Amúgy nem vagyok egy többkörös alkat, de a franciával sikerült életet vernie (csak finoman) belém újra - a gyengém a szemkontaktus -, kis lovaglás, fordulózás, aztán robbanás, és eldőlés... Lovagolni igencsak jól tud, a csodás hosszú haja pedig csak hozzáad az élményhez.
  • Elszámolás:

    Pesti átlag - egy ilyen remek meeting után még azt is mondhatom, hogy kevés az élményhez képest - utólag, asztalra helyezve.
  • Összkép:

    Hümm. Jártam már pár lánynál, ő bekerült hirtelen a top 5-be. Érzésre olyan mint egy főiskolás szerető, akivel beszélgetni is lehet, nagyon jó a szexben, szereti ha foglalkoznak vele is, és csodásan néz ki. Ha időm engedi, fogunk még találkozni. Az értelmesebb kollégáknak mindenképp ajánlott.
Happy Massage