• Viki masszazs

  • Beküldte:
  • Viki masszazs reagálása

    Kedves "drsi" !

    Köszönöm.
    A masszázs hiányát legközelebb pótoljuk...készítsd a hátad. :P
    Ami a másik dolgot illeti...rossz napokon érkeztél. :) ;)

    Még egyszer köszönöm az értékelést, legyen szép napod,

    puszi,

    Viki :)

  • Egyeztetés:

    Már korábban beszéltem vele, amikor Ő kezelte a telefonokat a szalonban. Miután új lány itt érdeklődtem az étlap után, de csak annyit mondott, hogy bevállalos lány, akkor ha működik a kémia és a higiénia is rendben van. Ez nagyon jól hangzott. Most amikor menni akartam, a kolléganője vette fel a telefont és kaptam időpontot.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel könnyű elérni. Gépkocsival sem nehéz, de most minden fel van turva. A Parkolás fizetős, de parkoló hely bőven van.
  • Helyszín:

    A helyszínt már olyan sokan megénekeltük, tiszta rendes új építésű lakás. A lányok nagyon vigyáznak a rendre. A fürdőben zuhany, számtalan tusfürdővel. Műanyag pohár+ Listerine a szájöblílitéshez.
  • Lány külseje:

    Helyes vékony lány, hosszú fekete hajjal. Szép fekete szemei vannak. Kis fehér ruhácskában fogadott, de én a zippzárt (én ezt az írás formáját szeretem) engedély nélkül picit lehúztam, h mögéje tekintsek. Eredeti kis formás cicikket láttam és ha már leskelődtem meg is tapintottam őket. Viki szereti ha nem csak tapogatják a ciciket, hanem érzéssel meg is gyúrják azokat.
  • Erotikus masszázs:

    Na itt most bajba leszek, mert nem tudok Viki masszázs tudásáról nyilatkozni. Pedig Ő mondta, h nézzem meg milyen erős az alkarja. Azért őszintén Ő sem küzdött nagyon a masszirozásért. Talán szimpatikus voltam Neki vagy a jól elhelyezett puszik vették le a lábáról nem tudom vagy még az sem kizárt a Hungária Extra Dry volt ilyen hatásal Vikire. Természetesen a további folytatáshoz el kellett menni a fürdőbe, h a legalább 10 perces út porát lemossam. Visszatérve nem sokat kellett győzködni a leányzót, h azt a csöppnyi bugyit és cicifixet vegyük le, mert a továbbiakban csak zavarnának. Nagyon cserfes a lány, alig tudtam leállítani a beszélőkéjét azzal az indokkal, h most másra fogjuk használni a csöp kis száját. Lefektettem a tatamira és elkezdődött Viki kényeztetése. Nem kell kitalálni, h mit és hogyan szereti, mondja magától, de Ő is megkérdez, h Te hogy szeretnéd, hogyan csináljam? Amikor meg akartam simogatni a kis csiklóját szólt, h nem kell nyálazni az ujjamat, mert jól nedvesedik. Mondtam értettem, nincs több ujjal nyálazás, majd direkt módon fogom nyálazni. Sajnos minden ténykedésem ellenére nem sikerült a csúcsra juttatnom. Örültem neki, h kedvesen megmondta, h ez most nem megy és nem játszott el egy orgazmust. Így aztán helyett cseréltünk és kaptam egy frenetikus kényeztetést. Finom lingammal kezdett, majd a szájába vett, kezével a golyókat masszirozta. Szerintem élvezte is. (Milyen naiv tud lenni a férfi ember) A szájába lett végem, az utódok a pociban landoltak. Hagyott lenyugodni és a maradék pezsgő mellett elbeszélgettünk.
  • Levezetés:

    A kényeztetés fent található.
  • Elszámolás:

    Budapesti átlag egy nem átlagos teljesítményért. Utólag,
  • Összkép:

    Viki egy nagyon aranyos cserfes lány. Megmondta, h bevállalos és ezt maximálisan hozta. Kérdeztem, h miért nem teszi ki az étlapot, amire az volt a válasz, h szimpátia és higiénia okok miatt nem tudja mindenkinél teljesíteni. Elfogadom amit mondott. Ő egy új gyöngyszem a masszázs oldalon.
Happy Massage