• Dórika

  • Beküldte:
  • Dórika reagálása

    Edesem!

    Olvasva soraid felelevenedik minden kozos emlék a kozos töltött idonkrol! Minden beszamolomnak nagyon orulok, valamelyiket megkonnyezem, olyan jól esik, de a tiedet olvasva más kapott el. Azon kívül, hogy a metrón vigyorogva gepelek, a szivem-lelkem tele van boldogsággal és orommel!

    Minden tekintetben egy nagyszerű Férfit ismertem meg, akivel semmilyen korkülönbség nem érződött, sőt..
    Idézve zárom soraim, egyik kedvenc filmembol,
    - Tudom, már elvesztettem a jogot, hogy tudjam merre jársz, de egy mondatot mindig őrzök a szívemben, egyszer még találkozunk !

    Ez az egyszer közeleg..:)

    Ps. Koszonom a beszámolót, hogy szakitottal rá időt!

    Csok! "Daisy"

  • Egyeztetés:

    Pár nappal korábban elkezdtük az egyeztetést VTR-en és a kapcsolt üzenetekben. Nagyon kedves üzeneteket váltottunk, gyorsan reagált mindig. Kisebb nátha miatt pár napot csúsztunk, de így még nagyobb lett a várakozásom...
  • Megközelítés:

    Stadionokhoz közel, metró, gyorsvillamos a közelben. Én autóval mentem, a kaputól 10 méteren belül több hely is volt a mellékutcában. Nem fizetős. Estefelé lehet kevesebb a parkolóhely, de nem okozhat gondot.
  • Helyszín:

    Felújított emeletes ház, modern lifttel, egyszerű bejutás, kis forgalmú ház, diszkrét környezet. A lakás nagyon tetszik, tágas, dominánsan fehér színek, rend mindenhol. Kevés tárgy, minden nagyon tetszett elsőre. Is. A szoba kellemes, nem is tűnik fel, hogy tetőteres. Masszázságy, halk zene laptopról, légyottra teremtett szoba. A fürdő nagyon szép, tiszta fehér, Gréti tisztaságát tükrözi minden. A törölköző nagy, illatos, tusfürdők, fogkrém, szájvíz, precízitás, odafigyelés érződik mindenen.
  • Lány külseje:

    Külsejéről nem lehet csak felsőfokon beszélni. Nekem nagyon bejön, hogy kicsi testbe ilyen erotikus kisugárzás szorult. Mindene ideális méretű, arányos. De a legnagyobb kincsei a külső mögött bújnak meg.
    Először láttam, de érzem, hogy rengeteg arca van, mellette lehetetlen unatkozni.
  • Action:

    Aranyos teremtés, lányos szépség, zavarba ejtően meghitt együttlét az első perctől fogva. Betoppanás után kis ajándékot adtam át, emiatt a bemutatkozás is elmaradt, de olyan volt, mintha már régóta ismernénk egymást... Borzalmas a korkülönbség! Nem is éreztem Mellette, hogy milyen nagy is... Végig olyan volt, mintha a Kedvesem lenne. Ez az első perctől megvolt, és az utolsó pillanatig erősödött, sőt, azóta is erősödik. Hatalmas csábereje van, elbűvölt, magába engedett, befogadott azonnal.
    A szobában gyors tájékozódás, szobainas, türcsi, fürdőbe el.
    Mire visszaértem, már az ágyon várt, kikészített pohár vízzel, kellemes zenével.
    Pár szóban megbeszéltük, mit szeretnék, és mivel nem a vad szex napja volt a mai, hanem a meghitt összebújósé, ebben mélyedtünk el. Hozzám bújt, összesimultunk és úgy is maradtunk. Azért sok csók után én kényeztettem, amit hálásan fogadott, nem sürgetett, elmélyedhettem mesés keblei érintésén, a bőre illatán, finom alakján, ami olyan kettős. Egyrészt törékeny és kicsi, másrészt a nőiesen lényeges tájakon igen dús. Nem tudom, hogy lett Ő ilyen, de bámulatos...
    Keblei után kis pocakja, köldöke következett, mindegyik része órákat érdemelne. Ehhez képest rohamos gyorsan jutottam el a combjai közé, ahol újabb meglepetés várt, a csiklója szépségesen duzzad ki az ajkak közül, ilyen szép csak a mesében van. Nem tudok nem áradozni mindenén, ez van...
    Csókolhattam szép szemérem ajkait hosszan, közben mellei kezemben...Ismét merevedésem kezd lenni attól, hogy felidézem... Kis ujjait rávezettem az ágyékára, ezután már ketten szeretgettük, aminek meg is lett az eredménye. Imádnivaló a pici ujjak gyors mozgása, nagyon táncba illő, légies.
    Engedtük lenyugodni, de én már annyira benne lettem volna az eddig kényeztetett, csupa nedü kehelyben, hogy alig hagytam, hogy Ő kényeztessen. Tudtam, erre most nincs időnk, mert sokáig-sokáig akarok Benne maradni és érezni az eggyé olvadást.
    Gumit húztunk hát, és rám ült. Mellei a szemem előtt, kezei a zacsimon, így alig lehet bírni sokáig... Váltottunk misszionáriusba, úgy, hogy ki sem kellett szállnom szerencsére.
    Így telt el a hátralévő idő nagy része, csókokkal, ölelkezve, mintha a nászéjszakám lenne itt e déli órán egy eddig sosemvolt szépséges leánnyal... Elképesztő volt.
    De szét kellett válnunk, amíg hamarosan vissza nem térhetek Hozzá... legszívesebben ott maradtam volna örökre, vagy csak Vele mozdultam volna ki a lakásból... De ezt is fel kellett dolgoznom, én dugtam a fejem a Tigris szájába...
    Beszélgettünk még összebújva mindenről, rólam, Róla, meghitt közelségben, őszintén.
    Az elválás óta is Vele vagyok... köszönöm itt is...
  • Elszámolás:

    Telefonon sem beszéltünk erről, és ott sem került szóba egyszer sem... Letettem, amit éreztem, hogy nem lehet több, nem is volt szó róla egyáltalán... Furcsa, de erről sem kellett beszélnünk, szerintem mindketten azt éreztük, hogy nem is illik az együttléthez, csak egyfajta szükséges rossz.
  • Összkép:

    Az eddigiekből mindenki látja, hogy az összbenyomás is, és minden egyes részbenyomás is csillagos ötös. A pontozásnál hiányolom is a csak öt csillagot, egyes részek öt pluszosak voltak, és nem kevés ilyen volt...
Happy Massage