• Lily

  • Beküldte:
  • Lily reagálása

    Örülök Drágám hogy randizhattunk :* Várlak máskor is csókjaim

  • Egyeztetés:

    Már augusztusban is próbáltam Lilyhez bejelentkezni, de akkor sajnos le kellett mondanom a randinkat. Most viszont szerencsere semmi sem jött közbe. Vtr segítségével történt, a visszaigazolás gyorsan meg is jött.
  • Megközelítés:

    Puskás Ferenc stadionoktól körülbelül 5 perc sétára található a randihelyszín. Bkvval nagyon egyszerű megközelíteni, illetve aki autóval jönne azoknak szerintem egyszerű parkolóhelyet találni. Bár én este voltam, de szerintem napközben sem lehet nagy probléma a parkolás.
  • Helyszín:

    Szokásos, átlagos budapest panel egyik lakása. Belülről nagyon igényes és tiszta volt minden. A fürdőben kád van zuhanyfüggönnyel és rengetegféle tusfürdővel, szájvízzel. Szobában hatalmas ágy ami kellő keménységű és méretű. Ami nagyon izgalmas és kiemelném az az ágy mellett lévő tükör, amivel időnként mozizni lehet és nagyon ötletes.
  • Lány külseje:

    A fotók tükrözik a valóságot. Arca nem látható, de nem kell aggódni, mert nagyon szép, kedves arca van barna őzikeszemekkel és hosszú szempillákkal. Cicik nem nagyok de nagyon szépek és formásak, popsi hihetetlen formás, punci zárt és feszes és persze nagyon finom. Falatnyi kis bugyiban és melltartóban várt, ami nem sokáig maradt rajta :)
  • Action:

    Bejutottam a lakásba, bementünk a szobába és elkezdtem vetkőzni. Kaptam törölközőt, majd elkísért a fürdőszobába, ahol letusoltam és rendbe szedtem magam a légyottra. Innen visszamentem a szobába, ahol mindössze a kis bugyika és melltartó páros volt rajta. Egymás mellett álltunk az ágy mellett és elkezdtük simogatni egymást. Hátul kibontottam a melltartót, majd kibujt a kis bugyiból is, és igy immáron mindketten mesztelenül simogattuk egymást és finoman puszilgattuk egymás testét. Csókja kezdetben félénk, de nagyon gyorsan átváltozott igazi beleélős, barátnős csókká. Lassan elindultunk az ágy felé, hanyadtdöntöttem, majd tovább csókolóztunk és simiztük egymást. Elindultam dél fele, eljátszottam a cickókkal, szopogattam óvatosan a bimbiket, majd mind mindig eljutottam a kis punicikához is amit rögtön meg kellett kóstolnom. Nagyon ápolt, igényes lány, a punci mellett időnként elkalandoztam a combok felé is, izgalmas kis utazás volt. Miután kinyalakodtam magam észak fele vettem utam és ujabb csókolózás jött, majd pedig csere. Én térdeltem, Ő pedig elkezdett franciázni nekem. Nagyon finom franciája volt, elsőre ráérzett, hogy nekem a lassabb, egyenletesebb ütem válik be. Az egészet az ágy melletti tükörből követtem figyelemmel, olyan érzésem volt, mintha egy pornófilmben szerepelnék. Mondanom sem kell, pillanatok alatt betonkeményre varázsolta a lécet. Gumihúzás jött, majd pedig előről missziben kezdtünk hozzá, közben folyamatosan csókolóztunk. Nagyon gyorsan végem lett, nem is jutott idő más pózra. Levette a gumit, megtisztítgatott, megkínált innivalóval, majd elfeküdtünk egymás mellett az ágyon. Beszélgettünk kicsit, elmeséltem a terveimet a jövőmmel kapcsolatban, gyorsan leszűrtem, hogy nemcsak szép, de nagyon értelmes lány is egyben. Szívesen beszélgettem volna vele nagyon sokáig, de a kedves mosolygós arca és az izgató barna szemei hamarosan ujból beindítottak és csak azt vettem észre, hogy egyre közelebb kerülünk egymáshoz, ujra csókolózás, majd én hanyatt, Ő pedig délre veszi az irányt. Ujabb francia, annyi különbséggel, hogy most nem térdeltem, hanem hanyadt feküdtem, de a mozizás ugyanugy működött a tükörből. Miközben franciázott, hanyadtfekve még elértem az éjjeliszekrényen lévő dobozkát és kivettem belőle egy gumit, ami hamarosan fel került a lécre. Most Ő került felülre és lovacskázott egy darabig, ami nagyon jól esett. időnként közelebb hajolt és csokolóztunk, időnként pedig én hajoltam feljebb, hogy eljátszak a cicikkel. Pózcsere jött, a nagy kedvenc a kutyus. Talán ez volt a legjobb póz, mert felülről a formás popsiban gyönyörködhettem, oldalról pedig a tükör segítségével az élő pornót nézhettem. Közben ami még kiemelnék, hogy egyik kezével hátranyúl és finoman játszott a golyokkal. Nem bírtam tovább, és belerobbantam a gumiba mint várható volt :) Tisztálkodás jött, majd lezuhanyoztam ujra. Felöltöztem és sajnos indulnom kellett haza.
  • Elszámolás:

    Randi előtt a bővebb info gomot megnyomva a profilján minden fontos info átjött. Mértéke pesti átlag, vagyis már ugy mondjatjuk, hogy régi pesti átlag. Még a vetkőzés során a szekrényre tettem, és egy szó sem esett róla egész randi alatt.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam Lilyvel, csinos fiatal lány, aki gyorsan ráérez a partnerére és olvas a finom jelekből. Mindent megkaptam, amit szerettem volna, csodás élményben volt részem.
Happy Massage