• Aliz

  • Beküldte:
  • Aliz reagálása

    Kedves Cali!

    Mikor olvastam a beszámolódat egy helyen elnevettem magam: a helyszín leírásánál megjegyezted, hogy a lakás alkalmas arra, hogy masszírozás történjen benne. Egyrészt nagy kő esett le a szívemről, nem kell lehúzni a rolót, másrészt pedig elszabadult a fantaziám, hogy milyen is lehet az a lakás amiben nem tudnálak megmasszírozni.
    Szerintem egy ilyen masszázsszalonnak két fontos és alapvető kelléke van ami nélkül nem is szalon a szalon: tükrök a falon és az Ikeás cipőkanál. A többi már hab a tortán. Régebben szerettem volna tükröket tenni a plafonra is. Hogy miért nem lett semmi ebből a tervből? Nő vagyok, így a kivitelezésnél elakadtam.
    A tegnapi találkozónk klasszisokkal jobb volt az elsőnél ( legalábbis szerintem ). Ha ez egy tendencia akkor hol a határ?
    Az ajándékodat pedig igazán köszönöm! Már bele-bele is olvasgattam...ugyanis egy könyvről beszélünk. Kifejezetten eredeti ötlet volt ezt hozni nekem, értékelem és még örülök is neki, szeretek olvasni.
    Köszönöm, hogy azon kevés alkalmak közül mikor is meglátogatsz egy hölgyet engem választottál, legyen szerencsénk máskor is.

    Minden jót!

    Aliz

  • Egyeztetés:

    Két nappal előtte hívtam. Rögtön felvette, kedves volt. Csak annyit kért, hogy másnap sms-ben erősítsem meg a bejelentkezést.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel mentem, az nagyon jó, mintha csak erre találták volna ki. De biztosan kocsival is lehet parkolni a közelben.
  • Helyszín:

    Viszonylag új épület, benne több irodával és lakással, elegáns környéken. A bejutás egyszerű és nagyon diszkrét. A lakás alkalmas erre a célra. Tiszta, és a szobában tatami, a falon tükörrel, ahogy kell.
  • Lány külseje:

    Bájos arc, kifogástalan alak. Az én ízlésemnek a legtökéletesebben megfelelő szép kis cicik, és nagyon formás popsi, amivel nem lehet betelni.
  • Erotikus masszázs:

    Második alkalommal mentem hozzá, így már ismerősként üdvözöltük egymást. Először beszélgettünk egy kicsit közelmúltban megrendezett zenei programokról, meg persze az amerikai elnökválasztásról is. Megkérdezte, hogy mivel kezdjük, szeretném-e esetleg én beolajozni őt először. Amikor felcsillant a szemem a lehetőségtől, aranyosan nevetett rajtam. Az előre melegített olajjal alaposan bekenegettem, így már nem csak a szemeimmel élvezhettem a formás idomokat. Hanyatt fordulás után folytattam. Mivel azonban be kellett látnom, hogy a masszírozáshoz nem annyira értek, inkább hagytam őt érvényesülni. Bokáimtól felfelé alaposan végiggyúrta mindkét lábamat, de a fenekemet sem hagyta ki. A hátam után fordulás. Egyáltalán nem csinált úgy, mintha nem is sejtené, hogy mire vágyom legjobban. Tehát az egyik legkedvesebb testrészem masszírozása sem maradt el. A teljes masszázs igazi hatását akkor éreztem igazán, miután távoztam. Valósággal újjászülettem. Amíg azonban ott feküdtem, kiszolgáltatva magam a gyönyöröknek, akkor még csak a pillanatot éltem meg, és nagyon élveztem.
  • Levezetés:

    Hosszú perceken át voltam orgazmus közeli állapotban. Minden mozdulat egyre közelebb juttatott ahhoz, aminek előbb-utóbb úgyis be kellett következnie. Egész beolajozott testével simogatott, és néha a kezével is besegített. Végül elértük közös célunkat. Alélt pihegésem közben jól ráérzett, hogy most jólesne egy-két pohár víz. Hozott is, miután megtörölgetett.
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt. Főként az érték arány figyelembe vételével. Távozás előtt adtam át, apró ajándékom kíséretében.
  • Összkép:

    Nem véletlenül tértem vissza éppen hozzá. Ritkán adódik alkalmam ilyen élvezetek igénybe vételére, de ha néhanapján lehetőségem van rá, akkor ennyire biztosra szeretem menni. Nem először, de azt hiszem, nem is utoljára jártam nála.
Happy Massage