• Amira

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon. Minden egyszerűen ment. Már egyszer majdnem eljutottam hozzá, de akkor sajnos közbe jött valami nekem, így le kellett mondanom. Most nem szólt közbe semmi. A telefon után hamarosan a karjaiban voltam.
  • Megközelítés:

    Óbuda, az Árpád-hídtól nem messze. Busz a közelben áll meg. Parkolás a ház mögötti parkolóban. Helyre nem kell vadászni, viszont fizetni kell!
  • Helyszín:

    Régebbi építésű, vasbeton elemekből összelegózott panelház. A lakás minden tekintetből rendben van. Francia ágy, tiszta fürdő. Mi kell még? :)
  • Lány külseje:

    Nagyon aranyos. Pont az a lány, akit az ember már régóta szeretne megkapni, de valahogy mindig csak nézi. Nem azért mert nem merné megszólítani, csak valahogy nem akarja elrontani a kedves pillanatot, így mindig lenyúlják előle. na de most nem történt meg ! Nagyon aranyos a mosolya, a szeme, a hangja. Még mintha szeplőket is láttam volna az arcán. Nem egy magas lány, de az alkata nagyon bejött. A cicik szépek, formásak és kívánatosak és természetesek! A bimbikért egyszerűen oda vagyok! A feneke is formás, de nekem a mellek jobban bejönnek.
  • Action:

    Mivel első alkalommal voltam így az egymásra hangolódás és az ismerkedés céljából kaptam egy felvezető testmasszázst! Sikerült elérnie a kellő hatást. A végére mindketten megszabadultunk a legkisebb ruhadarabunktól is (mondjuk rajtam csak egy törülköző volt) és kezdetét vehette az a szeretkezés, amire már régóta vágytam.
    Az első felvonásban én kezdtem a kényeztetést, amit nagyon élvezett, de én is! Természetesen a cickóit vettem elsőre górcső alá. Pusziltam innen, csókoltam onnan, simogattam alulról és markoltam felülről. Szívtam és szoptam, kényeztettem és csodáltam a szép formáját és a bimbók szépségét. Ezt követően végig csókoltam a testét a hasa irányába. Szerettem volna minél lassabban csinálni, hogy minél tovább tartson az út a puncijához, de egyszerűen nem bírtam magammal. Vonzott a puncija. Azt vettem észre, hogy nyalom és falom, minden kis hajlatát élvezve és hallgatva a kis nyögéseket, amik tevékenységemmel jártak Ami részéről. Nagyon finom puncija van és mivel szeretem a nőket kényeztetni, beleadtam apait, anyait! Közben ujjaztam és fel-fel nyúltam a melleihez. Éreztem, hogy én is egyre keményebb leszek és ezt előtte sem tudtam eltitkolni. Amint megérezte meredő férfiasságomat, kibontakozott alólam és közelebbi kapcsolatot létesített vele. Először a kezével simogatta, kényeztette, aztán a szájával kezdte még keményebbé dolgozni azt. Bekapta, miközben a kezével játszott a tövénél, a zacsit markolászta finoman miközben arra volt kíváncsi, milyen nekem. Nem tudtam elmondani neki, mert egyszerűen szóhoz sem jutottam. Egyszerűen eszméletlenül nagy késztetést éreztem, hogy átforduljunk kölcsönös franciába. Ez meg is történt a legnagyobb örömömre. Én már nem is nagyon tudtam, hányas a kabátom, mint ahogyan azt sem, mikor és hogyan került fel a gumi. De egyszer csak rajtam volt és Amira kezdett lassan rácsusszanni a farkamra. Finom mozgásokkal kezdtünk, de egyre jobban felpörgettük egymást. Egyszer csak elsötétült előttem minden és hatalmas löketekkel megérkezett a kitörés pillanata. Akkorát élveztem, hogy nem is tudtam hol vagyok hirtelen!
    Miután nagyjából sikerült lenyugodnom, megtörölgetett és fekve maradtunk néhány percig. Pihegtünk egymás mellett. egyszerűen jó volt így feküdni. De sajnos mint minden jónak, ennek is vége szakadt. Indulnom kellett.
  • Elszámolás:

    Utólagosan, asztalkára diszkréten. Mivel az elején mindent leegyeztettünk -és közben sem változtattunk - nem volt semmi probléma ezzel.
  • Összkép:

    Ajánlani tudom mindenkinek. Én maximálisan elégedetten és elégülve távoztam. Egy valódi élménnyel lettem gazdagabb és egy bájos lányt ismertem meg Amira személyében, akivel ráadásul beszélgetni is lehetett. Sajnos ez manapság egyre nagyobb kincs lesz.
Happy Massage