• SweetWasabi

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • SweetWasabi reagálása

    Szia Harold!!:))

    Köszönöm szépen a beszit..:))!!!nekem tetszik..)))

    Várlak vissza!!!;)

    Puszi

    Wasabi

  • Egyeztetés:

    Elsőre nem sikerült elérnem őt, később viszont igen és szinte egyből tudott is fogadni, így pár óra múlva már nála voltam. A telefonban kedvesen mondta el a tudnivalókat. A telefont ő maga kezeli. Ja, az oldalon találtam rá a hirdetésére.
  • Megközelítés:

    Újpest közepétől nem messze. Busz szinte a ház előtt áll meg. Ezt ki is használtam, mert nem szeretek a városban autózni, mióta mindent felástak. Autóval érkezőknek : parkoló van rendesen. Őszinte leszek, nem figyeltem, hogy fizetni kell-e a parkingért.
  • Helyszín:

    Panel ház sokadik emelet. A lakás panelhez képest nagyon jól néz ki. A masszázs egy érdekes megoldással rendelkező ágyon történik. Az érdekességet egy guruló polc szerűség adja, ami a masszázs közben segít az eszközök tárolására. A fürdő tiszta, higiénikus. De valójában az egész lakás tiszta és rendezett.
  • Lány külseje:

    Jó csaj, kellemesen feltöltött ajkakkal, hosszú hajjal. Még kellemesen nagy cickókkal, formás popóval. Testalkatilag a sportosabbak közé sorolnám. Szerintem régebben aktívan sportolhatott. Lehet vele beszélgetni, intelligens és szinte mindenhez hozzá tud szólni, ráadásul van egy érdekes stílusa is, ami nekem bejött. Amolyan laza, "odamondogatós", ami a szívén, az a száján típus. De mint mondtam, ezt lazán adja elő.
  • Erotikus masszázs:

    Érkezésem után egy kis beszélgetés, ismerkedés kezdődött. Frissítővel kínált, miközben átbeszéltük még egyszer a dolgokat. Ezután elmentem tusolni, közben Ő felkészült a masszázsra. Nem sport jellegű masszázsra mentem, de azért jó pár helyen rendesen sikerült jól megdolgoznia. Bár nem vagyok nagy "masszológus", de véleményem szerint volt tudás a mozdulatai mögött. Kezei határozottan szántják végig testemet, egyre erősödő mozdulatokkal. nagyon erős kezei vannak. Egy pillanatra felmerült bennem a gondolat, hogy nem szeretnék egy fülest kapni tőle. :) Miközben ilyeneken jár az eszem, ő csak gyúr és gyúr. Egyszer kétszer tempót és erő-intenzítást is vált, ami nagyon jól esik.
  • Levezetés:

    A kényeztető rész alkalmával volt szerencsém egy nagyon kellemes kézi levetéses-franciás kombóhoz, amely illően tette fel a koronát a kezei alatt eltöltött időre. Itt érezni lehet, hogy nem ma kezdte ezt a részét a dolognak: tudatosan, szinte egyfajta begyakorolt koreográfia szerint hajtotta végre a levezetéses részt. Ahogy a kezét és a száját használta, éreztem, hogy tőle függ, mikor lesz végem. Szerencsére nem siette el a dolgot, így sokáig lehetőségem volt élvezni áldásos tevékenységét. Természetesen én sem tétlenkedtem, normális kereteken belül tettem én is a dolgomat. A végén a kezei közt tőr ki belőlem a fehérje vulkán.
  • Elszámolás:

    Ahogyan egyik barátom mondaná: "nem óccsó, de nem is kínai!" De a viccet félretéve. Nem az alsó kategóriába tartozik, de amit ad, az sem. Teljesen korrekt. Amit bevállal, azt maximálisan teljesíti is.
  • Összkép:

    Az összkép: vissza kell mennem! Azt hiszem ebben benne van a lényeg! Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki a minőséget keresi.
Happy Massage