• Jázmin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Aznap dél körül telefonon történt. Még nem volt benn a szalonban, kolléganő vette fel a telefont, de készségesen útbaigazított, tájékoztatott a lehetőségekről, és gyorsan találtunk szabad időpontot is. Péntekről lévén szó, említette, hogy Jázmin csak akkor megy be aznap, ha vendég érkezik, és hát lőn…
  • Megközelítés:

    Marina parton található, ebből adódóan tömegközlekedéssel és autóval egyaránt könnyen megközelíthető. Kb egy hónapja fizetős a parkolás, de szerencsére így még több üres parkolóhelyet találunk. Az autóm legutóbb több órán keresztül állt ott jegy nélkül (nem vettem észre az automatát), de most már állítólag az őrök sokkal szemfülesebbek.
  • Helyszín:

    Szokásos Marina-parti lakás, tágas terekkel, helyiségekkel, fürdővel. A szobában masszázspad és tatami egyaránt fellelhető, ebben is mindenki kedve szerint választhat. A szalonban többen is dolgoznak, de ügyelnek a diszkrécióra, csak a cipők száma és jellege utalt arra, hogy nem csupán édes kettesben ejtőzünk ott.
  • Lány külseje:

    Ebben az esetben a fotói alapján döntöttem, és mivel arccal hirdet, nem érhetett nagy meglepetés. Egy igazán helyes, csinos lánnyal találkoztam, talán még az adatlapon feltüntetett kornál is zsengébbnek tűnt, de mivel én már negyven fölött vagyok, innen már nehéz észrevenni, hogy valaki húsz vagy huszonkét éves. A szép hosszú haját kibontva viselte (csak a masszázs időtartamára kötötte fel), szép formájú szemei kedvesen mosolyogtak rám, de időnként tüzes pillantásokat is produkált, ha a szituáció úgy hozta. Gyönyörűen formás, természetes mellei vannak, jól reagál a kényeztetésre. Régebben sportolt, de az utóbbi időben kedve és ideje sem engedte, szerencsére ez kevéssé érzett rajta. A fotókon viszont kevéssé látható a kedvessége, figyelmessége, szeret beszélgetni, és jó nagyokat nevetni, egy szóval jó társaság (is).
  • Erotikus masszázs:

    Érkezésemet követően átadtam a magammal hozott csokikát, aminek láthatóan örült. Amíg a szobába kísért hátulról is lehetőségem nyílt megtekinteni, ennek viszont (láthatóan) én is örültem : )
    Tekintve, hogy most találkoztunk/beszéltünk először az ismerkedő kör picivel hosszabbra nyúlt. Aztán én fürdőbe tisztasági körre el, mire visszajöttem már ő is megszabadult a kevéske textíliától. A masszázs nagyobb részét a masszpadon abszolváltuk, mivel erőkifejtésre alkalmasabb. Megkérdezte, hogy krémet vagy olajat szeretném, én lányokra bízom a választást. Szerintem olaj lett, legalábbis azt hiszem, könnyebben siklottak az ujjai habkönnyű testemen, meg kevesebbet matatott a tubussal : )
    A szokásos koreográfia szerint valahol bokától indított, és úgy haladt egyenletesen felfelé. Közepes erősséggel gyúrt át. Mozgását szakavatottnak nem mondanám, inkább kedves jóindulattal gyúrogatott át, de ebéd után lévén így is jólesett a kis törődés. Masszázs közben jól elbeszélgettünk, csupa olyan dolgokról, amik egy első találkozó során két ismeretlen ember között fel szoktak merülni.
    Amint a kötelező körök lementek javasolta, hogy feküdjünk át a tatamira. Kérésének örömmel tettem eleget, itt már a szavak is elhalkultak, itt-ott egy-egy pajkosabb benyúlás is következett, mintegy megágyazva az utána következő résznek.
  • Levezetés:

    Miután az átmenet picit hosszúra nyúlt, féltem, hogy kicsúszunk az időből, így magam döntöttem a fordulásról. Villámgyorsan az ajkaira tapadtam, nagyon szexi szája van, bár feláras, nem érdemes a csókot kihagyni. Az ő ujjai is ugyanolyan gyorsan kulcsolódtak rá gyorsan merevedő himbilimbire. Akkor derült ki, hogy éppen nehéz napok vannak, engedte a bugyit levetni, de így csak a fenekének a markolászására futotta (mondjuk az sem volt rossz élmény). Miután kézzel/szájjal felfedeztem a szabad felületeket, ő kezdett egy árnyalatos kis franciába. Szépen, kevés kezezéssel csinálta, igazán kellemes látvány volt nézni és érezni is. Mivel előtte a kézi és vizuális ingerek elég erősnek bizonyultak, elég gyorsan elért a jól megérdemelt vég.
    A műsor végeztével segített a krémtől/olajtól, na meg az utódoktól is megszabadulni, így kellemesen felfrissülve vágtam neki a jól megérdemelt hétvégének.
  • Elszámolás:

    Az ajándék mértéke a pesti átlagnak fele meg, a csók extrának számít, így már borsosabb kategória, de azt a szájacskát igazán érdemes megkóstolni. A csokor a végén került átnyújtásra.
  • Összkép:

    Még valamikor nyár végén fedeztem fel a fotóit, azt a piros kis egyveleget látva azonnal eldöntöttem, hogy meg kell őt látogatnom. Most viszonylag véletlenül került sor a találkozóra, nem volt határozott elképzelésem arról kit fogok meglátogatni.
    A masszázsélmény nem volt kimagasló, de ezt bőven kompenzálta a kedvessége, odafigyelése. A levezetés kellemesre sikeredett, ha valakinek ez fontos, akkor bőven megér akár több látogatást is. Ha nem lettek volna nehéz napok, akár ennél is kimagaslóbb élményben lehetett volna részem, de így is egy jó találkozó volt…
Happy Massage